Ginekolog

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si pred obiskom ginekologa uredite frizurco spodaj?

Da.
94
88%
Ne.
13
12%
Samo, če vem, da je seksi mlad ginekolog.
0
Brez glasov
Nisem si je obrila za nikogar, kaj šele za ginekologa.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 107

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 24. Okt. 2008 1:20

MoN1Ka napisal/-a:In katerega ginekologa/ginekologinjo priporočate za pomursko ali podravsko regijo?

definitivno dr. šučurja v ptujskem zdravstvenem domu.100% se ti posveti, zavzame se za tvoja vpr in ti res pomaga.pa tudi pregled mine brez kakega strahu oz nelagodja...jaz vedno govorim, da me spominja na đurota :D samo po videzu, da se razumemo:)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 24. Okt. 2008 10:16

Živjo

Mene pa zanima, če ima katera ginekologijo g. Petro Meglič iz ZD Domžale? Čas je že, da si poiščem enega ginekologa, pa me zanima, kakšne so vaše izkušnje itd. Najverjetneje bi poskusila kar pri njej.....

Hvala že vnaprej, m.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Okt. 2008 17:35

Še kakšno priporočilo za kakega ginekologa v Kliničnem centru?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
singing*girl23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 4. 2008
Kraj: ok. celja

Neprebrana objavaNapisal/-a singing*girl23 » 26. Okt. 2008 23:02

v SENTJURJU pri CELJU je dr. filip simoniti the best.. :)
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 27. Okt. 2008 8:23

mislm da Dr. Kobal dela v kliničnem.
On je pa ful dobr.Top of the top.
JAz grem v sredo k njemu samoplačniško,naročila sem se pa prejšnji teden.
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 11. Nov. 2008 15:06

oranžna napisal/-a:
Georgia napisal/-a:V Novem mestu je dr. Klarič Kamin super!!

Pa še ena kritika, izogibajte se Melinčkove v Črnomlju, čist preveč sprašuje osebne stvari, o celotni družini povpraša, ko te pa zanima karkoli o zdravstvenih težavah pa pove en stavek in te pošlje domov. Baje je bila v redu dokler je bila še mlada, sveža, direkt iz faksa, zdej je pa kar nekaj.
novantasei
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a novantasei » 26. Nov. 2008 12:03

Mene pa zanima, če katera hodi k dr. Andreju Voglerju, dela v Leonišču (zraven KC-ja v Lj)...

Ker sem naročena pri njemu in čakam, da pridem na vrsto... Je samoplačniško, me pa zanima par info, izkušenj, če jih ima katera z njim...
Ker s prejšnjo ginekologinjo sem bila izredno nezadovoljna in sedaj se bojim, da bom tudi... :nixweiss:
novantasei
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a novantasei » 26. Nov. 2008 12:03

Mene pa zanima, če katera hodi k dr. Andreju Voglerju, dela v Leonišču (zraven KC-ja v Lj)...

Ker sem naročena pri njemu in čakam, da pridem na vrsto... Je samoplačniško, me pa zanima par info, izkušenj, če jih ima katera z njim...
Ker s prejšnjo ginekologinjo sem bila izredno nezadovoljna in sedaj se bojim, da bom tudi... :nixweiss:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 26. Nov. 2008 12:28

^^ Kak pa to da tak dolgo čakaš? Js sm že naslednji dan prišla na vrsto.
Js hodim k njemu. Meni je čist kul. Pač ginekolog, in meni bo tak al tak zmeri neprijetno pred njimi :) Ti pa lepo vse razloži, zaželjena so seveda vprašanja, ker zna bit redkobeseden.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
novantasei
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a novantasei » 26. Nov. 2008 12:39

Ojoj...redkobesedn :? ...pa glih tega sm se bala :) K jst pač ful govorim in mi je kul, če mam podobnega sogovornika..

Ja jst sm se naročila kakšen mesec pa pol nazaj in mam zdej prvo "srečanje" z njim drug tedn...
Prej sem imela žensko in moram priznat, da malce mi je pa nerodno zdej it k ginekologu... :roll: Ampak ok, samo da vem pri čem sem, ker prejšnja ginekologinja je bla obupna...in ne samo ona, tudi uni dve sestri ki delata pri njej. In ja, lahko kar povem kdo je ta ginekologinja- Dragica Rejc Taljat... In res ne razumem, kako lahko pol (če ne še več) severne primorske hodi k njej... OK, vsak ma svoje mnenje ane... Samo da ti pa kr tko piše recept kot da bi pršu po kruh (brez tehtanja, merjenja pritiska itd)...to mi pa ni kul ane! In tudi zmeri je vse ok, super... Potem pa ugotoviš, da to ni res... :/
Ah ja, upam, da bo tale Vogler uredu..
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 26. Nov. 2008 14:03

^^Sicer nisem njegova pacientka, ampak Vogler naj bi bil eden najboljših ginekologov v Slo. Vsaj tako sem jst slišala...:)
novantasei
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a novantasei » 26. Nov. 2008 14:15

Ja to sem tud jaz zasledila nekje na forumih, zato sem se pa odločla za njega... Čeprav je to al je dober al ne ful relativno...
Verjamem pa, da je dober, ker je baje strokovnjak za neplodnost itd. Pa prfoks na mf, se mi zdi... :gruebel:
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inch* » 10. Dec. 2008 18:06

katerga ginekologa/ginekologinjo pa predlagate v Postojni? :)
Uporabniški avatar
ice-red
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2007
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a ice-red » 16. Dec. 2008 21:46

LuvDancin napisal/-a:Jaz sem se danes naročila k Milanu Kovačevič na Metelkovi, predvsem zato, ker me lahko vzame že čez 2 tedna. Kaka mnenja?

jest hodm k njemu. čist uredu. zgleda mal tak težak pa sitn, sam je čist kul. se vse lepo pogovori.
Uporabniški avatar
JustMe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 2. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a JustMe » 12. Jan. 2009 17:10

...
Zadnjič spremenil JustMe, dne 26. Jan. 2009 16:44, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]