Ginekolog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Venera4
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 5. 2008
- Kraj: Kranj
Živjo vsem tuki gor!
Tudi jaz sporočam, da sama obiskujem ginekologinjo v Radovljici dr.Alojzijo Anderle že od samega začetka. No ja, moj prvi pregled je bil pri dr.Luciji Vrabič , vendar je bla to ena izmed najbolj neprijetnih situacij.
Z Anderletovo sem izredno zadovoljna. Popolnoma vse se lahko z njo pogovoriš iskreno, zna ti svetovati, ti prisluhne in tudi pri samem pregledu je nežna in uvidevna.
Da o prijaznosti sestre ne govorim. Čista 10ka!!
Čakalna doba je minimalna oziroma se prilagodijo tebi.
Priporočam vsem, ki se odločate o zamenjavi oziroma šele prvi izbiri svoje ginekologinje.
Lep pozdravček, Maja
Tudi jaz sporočam, da sama obiskujem ginekologinjo v Radovljici dr.Alojzijo Anderle že od samega začetka. No ja, moj prvi pregled je bil pri dr.Luciji Vrabič , vendar je bla to ena izmed najbolj neprijetnih situacij.
Z Anderletovo sem izredno zadovoljna. Popolnoma vse se lahko z njo pogovoriš iskreno, zna ti svetovati, ti prisluhne in tudi pri samem pregledu je nežna in uvidevna.
Da o prijaznosti sestre ne govorim. Čista 10ka!!
Čakalna doba je minimalna oziroma se prilagodijo tebi.
Priporočam vsem, ki se odločate o zamenjavi oziroma šele prvi izbiri svoje ginekologinje.
Lep pozdravček, Maja
-
LovelyM - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jz sm pa ravnokar prišla od dr. Požlep na ginekološki klinikovi na Šlajmerjevi v Ljubljani. Sicer hodim k njej že dlje časa ampak je vedno bolj tečna pa še cene so zvišali.
Ko se hočem naročit vedno držim telefon po 3 ure v roki, ker je stalno zasedeno in ko pridem na pregled čakam po dve uri tko da me ne bo več videla.
Po vsem tem čakanju bi lahko bla vsaj prijazna.
Ko se hočem naročit vedno držim telefon po 3 ure v roki, ker je stalno zasedeno in ko pridem na pregled čakam po dve uri tko da me ne bo več videla.
Po vsem tem čakanju bi lahko bla vsaj prijazna.
- Mateya120
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Tudi jaz sem bila v ponedeljek pri dr.Požlep in ne vem kaj ste vidve imeli, do mene je bila prijazna in tudi čakala nisem dolgo. Tko, da z moje strani +. Plačaš res veliko, sam te pa tud takoj naprej da če kaj ni vredu. lp
- daylight
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2005
- Kraj: Obala
Eno priporočilo za obalo - dr. Andreja Smajila, v bolnici Izola. Je res izredno prijazna, se ti posveti, poslusa, razlozi vse lepo, si vzame čas.. res je najboljša - če povzamem izkušnje moje in od kolegic pri drugih ginekologih na obali. Priporočam
Je pa res čakalna doba nekoliko predolga - če se naročiš sedaj prideš na vrsto enkrat naslednje leto marca (za prvi pregled).
Je pa res čakalna doba nekoliko predolga - če se naročiš sedaj prideš na vrsto enkrat naslednje leto marca (za prvi pregled).
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
Dr. Peternelj-Marinšek v ZD Celje. Ful je vredi, razumevajoča in prijazna.
-
ČrnaSenca - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2005
Jaz imam dr. Jemčevo v Kamniku in razmišljam o menjavi. Moti me, ker želi vse opraviti na hitro in nima ravno občutka za vstavljanje pregledovalnih pripomočkov ... Pri prijateljci je tudi med nosečnostjo pred kratkim spregledala neko bakterijo katero bi mogla opaziti že pri 2 mesecih in je v 6 mesecu rodila mrtvega otroka.
Je imela še katera slabe izkušnje?
Mogoče katera ve ali je v okolici Kamniki še kaka dobra ginikologinja? Slišala sem le še Isteničevo to je pa tudi vse.
Je imela še katera slabe izkušnje?
Mogoče katera ve ali je v okolici Kamniki še kaka dobra ginikologinja? Slišala sem le še Isteničevo to je pa tudi vse.
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.
-
Leyla_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
hruška napisal/-a:js mam ziljano križaj, ki pa jo bom v kratkem zamenjala....ženska je po mojem mnenju zgrešila poklic in bi mogla bit mesar ne pa ginekolog
mam tudi - mnenje o njej. do mene ni bla "mesarska", se je pa vedla totalno neprofesionalno. sem jo klicala, da pač mislim, da je nekaj narobe. mi je rekla, da naj vzamem tableto proti bolečinam in mi vrgla slušalko dol. halo??? potem, ko sem šla v kc, se je izkazalo, da so strahovi opravičeni. da ne omenjam tistih nekaj primerov, ko me je "kregala" zaradi totalno mojih stvari.
torej, prosim kak predlog za ginekologinjo/ginekologa iz lj. sem že iskala, pa nikjer ne jemlejo novih pacientov med poletjem. prelogi bodo pa vseeno dobrodošli
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
-
hruška :) - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2008
- Kraj: lj
mnja no, men se je tut zdela neprofesionalna, k sm pršla na pregled je blo usega tko hitr konc, da sm popolnoma pozabila vprašat za cepljenje proti raku in niti ona me ni vprašala ničesar, pa bi me mogla....usaj če se redno pregledujm npr. glede na to da je v družini rak na dojkah....ampak ni blo nč iz tega, razn to da mi je po pregledu ceu dan tekla kri...svašta! tko da prosm punce na dan s predlogi....pa še to....a je res bolš met moškega ginekologa?sm slišala da so precej bolj nežni....
lp
lp
-
redlolla - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: here on earth
lolitaa napisal/-a:Mene zanima, če je dr.Rijavec v Šempetru pri Gorici uredu?
ma jst sm slišala d je kar uredu ...sam sm pol useen šla h Lari Beseničar al Besedničar...(si nikoli ne zapomnim priimka)...u Novo Gorico...k ona je bol za mlade in je tui ful prjazna
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
Mi zna ktera povedat kako se lahko najhitreje prepišem k novi ginekologinji. Namreč, rada bi se prepisala, pa ne vem, a lahko samo pokličem novo ginekologinjo, ali moram it do stare, da mi da kartoteko in jo nesem k novi...
Zdaj sem še pri stari, in se še nisem nič menila z novo... Imam jo pa namen v kratkem poklicat.
Zdaj sem še pri stari, in se še nisem nič menila z novo... Imam jo pa namen v kratkem poklicat.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Mateya120 napisal/-a:Tudi jaz sem bila v ponedeljek pri dr.Požlep in ne vem kaj ste vidve imeli, do mene je bila prijazna in tudi čakala nisem dolgo. Tko, da z moje strani +. Plačaš res veliko, sam te pa tud takoj naprej da če kaj ni vredu. lp
Meni ni neki jasno: zakaj plačaste ginekologa ? Jz do zdej nism slišala, da bi ga mogla plačat.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema