Ginekolog

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si pred obiskom ginekologa uredite frizurco spodaj?

Da.
94
88%
Ne.
13
12%
Samo, če vem, da je seksi mlad ginekolog.
0
Brez glasov
Nisem si je obrila za nikogar, kaj šele za ginekologa.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 107

Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 28. Nov. 2010 15:13

metulj93 napisal/-a:Ojla...
Ne vem, če ta tema že obstaja al pa ne, ma jo bom vseeno odprla. Nimam še ginekologinje. Pa me je zanimalo, če bi mi ve punce lahko malo pomagale in mi priporočile kakšno ginekologinjo na Goriškem, v Vipavski dolini. Hvala za odgovore. Uživajte! :)
Fairytale :)
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fairytale :) » 30. Nov. 2010 21:54

živjo!

nisem vedela, kam sodi to vprašanje; pod kt ali ginekologu... ampak vseeno upam, da se bo našla katera, ki mi bo lahko odgovorila :)

nimam svojega ginekologa. zdj sicr iščem nekega v ljubljani; najboljše bi bilo ZD vič ali pa na aškerčevi... če ima katera kakšne izkušnje...

pa še glede čakalnih dob: za pregled je ponavadi tam okoli 3 mesece... kaj pa za KT- moraš tudi toliko časa čakati, ali jih lahko takoj dobiš?

hvala :)
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 01. Dec. 2010 9:59

Konkubina* napisal/-a:Ima katera v ZD Adolfa Drolca dr. Sabino Ozimič? Baje v ZD samo še ona sprejema in me zanima če je vredu.

Ne vem, mislim pa, da bi moj gin. še tudi mel kaj prosto. Dr. Veingerl. Vredi porihta, kar pač ima za porihtat :D

Aja, ambulanto ma pa v ZD adolfa drolca pri magdalenskem parku, blizu pekarne.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 01. Dec. 2010 10:04

^^Jaz se tudi morem prevekslat zdej v Mb h ginekologu, pa malo šnofljam.... A ta tvoj je samoplačniško?
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 01. Dec. 2010 11:47

Ne, ni samoplačniško. Pač na zdravstveno kartico funkcionira.
Mojo sekico je pri 35 uspešno povedel skozi rizično nosečnost (um.opl. itd...), tak da mu čist zaupam.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 01. Dec. 2010 19:41

Hvala ti :) . Se vem da sn mal butl :oops: sam ne poznam še tak dober Maribora pa skoz mi rata mešat neke zdravstvene domove pa diagnostične centre pa ne vem ka, pa pol nikol ne vem keri so samoplačniški keri pa ne.... Bom šla ob priliki definitvno vprašat če kej jemljejo, men bi blo to super blizu namreč.
metulj93
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a metulj93 » 01. Dec. 2010 22:33

ejla punce
zanimajo me vaša mnenje in izkušnje pri dr.kodrič roškar majdi (zd ajdovščina)
sicer pa če mi lahko svetujete kakšnega ginekologa, kakšno ginekologinjo (vipava, ajdovščina, nova gorica, šempeter...)?
hvala
__CrNa__
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2004
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a __CrNa__ » 02. Dec. 2010 18:34

Fairytale :) napisal/-a:živjo!

nisem vedela, kam sodi to vprašanje; pod kt ali ginekologu... ampak vseeno upam, da se bo našla katera, ki mi bo lahko odgovorila :)

nimam svojega ginekologa. zdj sicr iščem nekega v ljubljani; najboljše bi bilo ZD vič ali pa na aškerčevi... če ima katera kakšne izkušnje...

pa še glede čakalnih dob: za pregled je ponavadi tam okoli 3 mesece... kaj pa za KT- moraš tudi toliko časa čakati, ali jih lahko takoj dobiš?

hvala :)

Hej!

Jaz hodim h dr. Jasni Kuhelj Recer v ZD za študente na Aškerčevi in moram reč, da je res zelo fajn, vse ti razloži, pove, če jo karkoli vprašaš ti odgovori, te posluša, vglavnem jaz sem super zadovoljna z njo, glede na to da je bla prejšnja ginekologija Uršula Reš Muravec res zelo hladna in neprijazna.
Čakalna doba je pa tam okrog 2 meseca, če si že kdaj bila pri ginekologinji, če pa je to tvoj prvi pregled pa še prej. KT dobiš takoj, ko greš na pregled in se z njo pogovoriš katere bi imela.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 06. Dec. 2010 23:51

Mene pa zanima nekaj, kar me v bistvu ne bi smelo (ne bi zdaj o tem debatirala, ker ni bilo nepremišljeno, je bila smola pri zaščiti, tisti majhen procent, ki naju je zaj... :(), ampak moram vedet: a pregled za morebitno nosečnost nardi ginekologinja na prvem pregledu (grem ta teden, sem rekla da zaradi tega) - čas je že par tednov, da se že vidi morebitna nosečnost, potem me pa naroči za splav ali kako? Če sem pravilno informirana, ni plačljiv pri nas? Prosim za hiter odgovor, ostalo mi bo že ona povedala postopek idr.,ampak to želim že zdaj vedet :(
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 07. Dec. 2010 7:42

Kaj doma si naredila test?
Jaz sem šla na pregled in me ni pregledala ampak me je poslala na kri in vodo.

Ker po napisanem sklepam, da tvoja nosečnost ni bila v planu, te bo verjetno takoj pregledala (vaginalni ultrazvok) in potem se bosta zmenili kako naprej.
(s)mej se
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 07. Dec. 2010 10:10

Takoj pregled (ultrazvok, ampak se tako hitro itak nič ne vidi) in laboratorijski test (zdaj se ne spomnim, al kri al vodo).
In tudi rezultat izveš takoj, jaz se spomnim, da sem kr tam počakala, like pol urce. K sreči ni blo nič, jao mladost zarukana.

A za after pill je pa že prepozno? 72ur?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 07. Dec. 2010 12:00

Hvala punci! Ja, positive vibration, prepozno že davno (5. teden sem), 2x sem naredila test nosečnosti in je pokazal, da sem noseča. :? Tako da sem toliko bolj prepričana, da bo jutri tudi pri moji gin. tako pokazal pregled.
Jaz sem zaradi stresa namreč pozabla pred dobrim mesecem vzet eno tabletko (sem se ravno selila od fanta :() in kot da že ni blo dovolj vsega, se je še to moralo zgodit. Zdaj je kar je. Me pa zanima glede splava, ker res nimam druge - brala sem vse živo, ampak ne vem več kaj je "boljše" (slabo je itak vse, ne glede na način, ampak vseeno) - splav s tabletko ali vakuumsko? V Mb ga grem drugače delat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 07. Dec. 2010 12:06

Bi si upala trdit, da je "bolje" s tabletko. Verjetno ti bo tudi ginekologinja predlagala, ker je še precej zgodaj.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 07. Dec. 2010 16:59

hvala punci. zelo me skrbi, kak bo to čez leta, ko se bom odločla za otroka... a to pol vidijo zdravniki, da si že nardil kdaj prej splav? najbolj važno pa mi je seveda to, da ko ga bom dejansko lahko mela (leta, finance idr), da bo vse kot mora biti. :(

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]