Ginekolog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Punce, pred obiskom ginekologa, si uredite frizurco na muci?
Jaz grem ravno jutri na kontrolo... pa razmišljam, da si je ne bi. Namenoma. Ker je ginekolog star in nečem, da bi se slučajno naslajal.
(Vem - trapast izgovor, sam že tako mi je neprijetno... če bi bila pobrita se mi zdi da bi mi bilo še bolj...)
Jaz grem ravno jutri na kontrolo... pa razmišljam, da si je ne bi. Namenoma. Ker je ginekolog star in nečem, da bi se slučajno naslajal.
(Vem - trapast izgovor, sam že tako mi je neprijetno... če bi bila pobrita se mi zdi da bi mi bilo še bolj...)
Imaš, da me vikaš!
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
No, da vas pomirim: ginekolog ne grize. Sem bla že večkrat. V enem dnevu so me enkrat vidli (so MI JO vidli) 3 ginekologi + 2 medicinski sestri (sem mela cisto).
In moram priznat, da sem še vedno šla neobrita. Tko.. s par dni starimi kocinami. Ker se mi zdi bedno se urejat za ginekologa.
Pa me zanima, če sem samo jaz čudakinja, ali nas je kaj več....
In moram priznat, da sem še vedno šla neobrita. Tko.. s par dni starimi kocinami. Ker se mi zdi bedno se urejat za ginekologa.
Pa me zanima, če sem samo jaz čudakinja, ali nas je kaj več....
Imaš, da me vikaš!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No tukej je podobna tema ginekologija
Jaz si jo včasih ubrijem ker si jo tko al tko redno rihtam. drugače je pa res, da ginekolog ni nobedn bav bav...kolk tamalih je že videl. To je njegov poklic in tko je ane...
Zato mlade punce pogumno tja
Jaz si jo včasih ubrijem ker si jo tko al tko redno rihtam. drugače je pa res, da ginekolog ni nobedn bav bav...kolk tamalih je že videl. To je njegov poklic in tko je ane...
Zato mlade punce pogumno tja
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz sem zmeraj pobrita...že zaradi higiene in lastnega dobrega počutja....glede tega sem pa res full občutljiva...zmeraj mora bit vse porihatno..ne glede na to, če imam ginekologa ali ne...
ja...in ginekolog je sigurno šel ginekologijo študirat, da se lahko naslajal... svašta!!
ja...in ginekolog je sigurno šel ginekologijo študirat, da se lahko naslajal... svašta!!
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
jst mam zmeri dokaj urejen in sploh ne pustim da mi preveč zraste, ker je potem smotn brit. isto za k ginekologu, glih me briga kaj si on misli, važno da se jaz dobro počutim in bi me bilo veliko bolj sram če bi mela polno dlak in bila čisto zaraščena, kot pa lepo pobrita.
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
js pa si jo itak brijem zlo pogosto,ker men grejo kocine tooooooooook na živce! res ne prenašam jih nitit da so milimeter velike,tak da jas jo mam skoz obrito in to vključuje tut obisk pri ginekologu.enostavno se bolš počutm če mam obrito.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
kej posebi se za obisk ginekologa ne urejam, vedno pa poskrbim da tja glih ne pridem čist zaraščena
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]