Ginekolog

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si pred obiskom ginekologa uredite frizurco spodaj?

Da.
94
88%
Ne.
13
12%
Samo, če vem, da je seksi mlad ginekolog.
0
Brez glasov
Nisem si je obrila za nikogar, kaj šele za ginekologa.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 107

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 07. Dec. 2010 17:10

Možno, da je kje v kartoteki zapisano (oz. bi skoraj moralo bit).
Načeloma nebi smelo bit posledic.

Seveda pa čimveč sprašuj ginekologinjo, ti bo vse povedala.

Upam, da se čimbolje reši vse :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 07. Dec. 2010 17:22

Hvala ti! Jaz tudi, ker sem v bistvu sama za to ostala, moj bivši noče niti slišat o tem, ker pravi, da si kao zmišljujem! :( :( Upam, da bo to čim prej za mano, ker je že samo po sebi grozna izkušnja, potem pa še tak feedback dobiš in se ti vse obrne na glavo... upam, da se nobeni ne pripeti kaj podobnega oz. se ji zgrne toliko slabih stvari naenkrat v enem letu kot meni :(
katarincaa1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katarincaa1 » 14. Dec. 2010 14:15

živjo punce,

Jaz imam vprašanja za punce iz Maribora.

Sem nova v mb in bi rada tu čim preje prišla do vredu ginekologinje. Do zdaj sem obiskovala študentski ginekološki dispanzer v lj, tako da tam mi ni bilo potrebno čakati na vrsto. Me pa zanima, kako je s to čakalno dobo v Mb? Jaz bi trenutno rabla ginekologinjo predvsem zaradi recepta KT, bi mogla zaradi tega vseeno čakati, da pridem na vrsto, ali te takoj vzamejo?
Katera ginekologinja je res vredu?

pa še eno vprašanje glede zdravstvenega doma Adolfa Drolca. Mi lahko prosim katera čisto poenostavljeno pove, kje točno se enota za ginekologijo nahaja (ulica)? Kolikor sem slišala ni to v isti stavbi kot je zdravstveni dom???!!! Sama Maribora še ne poznam dovolj dobro in bi mi ta informacija zelo prav prišla

hvala vam za odgovore
:)
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 14. Dec. 2010 14:35

Poglej eno stran nazaj, kjer sva debatirali točno o tem s Tearjerker.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
katarincaa1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katarincaa1 » 14. Dec. 2010 15:15

Jaz iščem ginekologinjo in ne ginekologa :oops:
sem pogledala na prejšnjo stran ampak nisem našla nič kar bi mi pomagalo.

Zanima me tista enota, ki se nahaja v centru Maribora. Je potem ulica Vošnjakova 2-4 prava? Ali se tu nahaja kakšna druga enota tega zdravstvenega doma? Mogoče smešno vprašanje, ampak kot sem že omenla ne poznam Mb, ker sem nova tu. Sem pa slišala za Ozimičevo, da naj bi bila kar vredu. A ima ona svojo ambulanto na Vošnjakovi?
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 14. Dec. 2010 16:11

Aja, izrecno za ginekologinjo ti pa žal ne bi znala pomagat :nixweiss:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Dec. 2010 16:13

katarincaa1 napisal/-a:Sem pa slišala za Ozimičevo, da naj bi bila kar vredu. A ima ona svojo ambulanto na Vošnjakovi?
lookee me, I can google!
HotCukr
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2010
Kraj: okolica Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a HotCukr » 28. Dec. 2010 2:47

punce tudi sama se 1 odpravljam k ginekologinji. in bi vas prosila da mi pomagate pri izbiri ginekologa ker me je res strah in mi bi sigurno ful nelagodno in to bi rada imela vsaj eno bolj razumevajoco pa tako fajn ginekologinjo ali pa ginekologa...ce mi mogoce lahko kaksna svetuje? iscem pa v lj...najrajsi rudnik,ukc,bezigrad... sama sem jih nekaj ze nasla ampak bi rada slisala tudi vase mnenje. skratka iscem dobrega ginekologa/ginekologinjo ki je po možnosti neplačniski... :) iscem ga predvsem zaradi kontracepcije(KT). me pa zanima se nekaj...stara sem 15 let in sem ze imela spolne odnose...A to pomeni da me bo na prvem pregledu tudi pregledal?xD prosim za cimprejsne odgovore,predloge.hvala vsem.:)

lep pozdrav:)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Dec. 2010 9:53

Ja, če si že imela spolne odnose, naj bi te pregledali. In verjemi, da ni nič groznega. Js sm se tud bala, potem sem bla pa sam "A to je to, al kaj?", ker je res hitro mimo in sploh ni panike.

Gnekologa ti pa težko priporočam, ker sem samoplačniško. Jih je pa gotovo že ogromno v tej temi omenjenih in pohvaljenih.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
no.name
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2010
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a no.name » 21. Sep. 2011 9:31

kak fajn, da sem našla točno tako temo, kot sem iskala.
Torej, prišel je čas za moj prvi pregled. Danes sem se naročila in imam ga čez 6 dni. In morem rečt, da sem že velik prebrala o tem, kako je na prvem pregledu, ampak mene je vseeno strah, predvsem zato, ker sem dokaj sramežljiva kar se tiče golote, spolnosti, ipd. Že zdej mam beden občutek, ko pomislim na pregled...
Od zadnjega posta v tej temi je že minilo kr nekej časa, zato bi blo fajn, da se spet malo razpišete, kk se pripravite, ko greste k ginekologu, zato da se bom sama lahko lažje odločila, kako bom naredila.
Brijem se dokaj redno. Nekako na 10 dni. Nekje sem tudi slišala, da naj bi blo fajn, da greš k ginekologu z vsak nekaj mm dlačicami, zato da ona vidi tvojo poraščenost (sicer ne vem, zakaj bi rabla to inf.) :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 21. Sep. 2011 10:02

Logično, da grem vsakič pred pregledom pod tuš in se pobrijem. Edino zdaj nazadnje se nisem, ker so bile dlake še prekratke.

Lahko ti pa povem, da njo lih en k***c briga, kako si pobrita, ali imaš dlake ali ne, ker je ona tega vidla že na stotine. Mi je pa moja gin. rekla, da ni priporočljivo se brit v nulo, ker lažje pride do kakšnih infekcij ipd.
Ampak jaz si še vedno vse pobrijem....mi je najlepš. :D

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]