Ginekolog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 341 prispevkov
• Stran 21 od 23
•
Prejšnja
1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23
Naslednja
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Jaz imam ginekologa in mi je super. Med pregledom me vedno sprašuje neke stvari, tako da komaj vem, kdaj konča s pregledom.
Je pa mela moja sestra najprej ginekologinjo in nato ginekologa in pravi, da to sploh ni primerjave. Ženska je bila vsa groba, celo krvavela je po pregledu, vse jo je bolelo, medtem ko je pri ginekologu komaj kaj čutila, bil je bolj nežen, prijaznejši itd.
Sicer je blo pa tud men na začetku malo nerodno, pač ginekolog, ampak sem si pol rekla, da on na dan itak oprav sto pregledov, tak da mi je zdaj res čist navadno it.
Je pa mela moja sestra najprej ginekologinjo in nato ginekologa in pravi, da to sploh ni primerjave. Ženska je bila vsa groba, celo krvavela je po pregledu, vse jo je bolelo, medtem ko je pri ginekologu komaj kaj čutila, bil je bolj nežen, prijaznejši itd.
Sicer je blo pa tud men na začetku malo nerodno, pač ginekolog, ampak sem si pol rekla, da on na dan itak oprav sto pregledov, tak da mi je zdaj res čist navadno it.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Tudi po mojih izkušnjah so ginekologi veliko bolj nežni in prijazni kot ginekologinje
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
mi je pravila ena enkrat v čakalnici pri zobozdravniku...imajo v službi eno sodelavko, kateri je higiena bolj španska vas...pa pride enkrat v službo vsa zrihtana, nadišavljena pa jo vprašajo, kaj se je zgodilo, zakaj je tako urejena...pa je odgovorila, da gre takoj po službi h ginekologu!
ginekolog bi bil verjetno lep poklic, če bi k njemu hodile samo 20-letne manekenke...seveda umite tik pred pregledom...
ginekolog bi bil verjetno lep poklic, če bi k njemu hodile samo 20-letne manekenke...seveda umite tik pred pregledom...
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Kaj pa vem glede spola, mene sta pregledovali 2 gineloginji do zdej in en ginekolog. Ena izmed žensk je bila neverjetno groba, ginekolog je bil korekten, pogovarjal se je z mano med pregledom in se je trudil biti nežen, moja ginekologinja ima pa od vseh treh najlažjo roko, niti čutim ne... Skratka, če se bo le dalo, ne grem več k ginekologu, saj mi je na tistem pregledu dal cel kup nepotrebnih zdravil (katera nisem jemala in se danes odlično počutim), pač nisem hotla antibiotikov, ker me je blo strah da bi glivice dobila.... Predpisal mi je še Canesten zraven, pa kup nekih arcnij, plus da me je prestarišil za eno zadevo, za katero je sumil da bi lahko bila, ampak sum je bil neutemeljen, na jok mi je šlo, pa je videl da se me je taknil, pol me je hotel potolažit, češ da to ni nič takega... komaj sm se domov pripeljala,med potjo so mi tekle solze. Naročil me je na pregled, ampak me ni videl. Ma, jz mam skor same slabe izkušnje z temi ginekologi Razn z moji izbrano ginekologinjo, ona je 1A. Na srečo...
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Naviga meni se ni slišalo kot sarkazem ampak prav resno. Zato res upam, da tvoj fant ne postavlja takšnih pogojev.
Takšnega moža kot ima od Barbie teta bi pa jaz takoj pustila. Kje jo ima on pravico pretepat in to še celo brez razloga.
Takšnega moža kot ima od Barbie teta bi pa jaz takoj pustila. Kje jo ima on pravico pretepat in to še celo brez razloga.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
^^^Ne bi ga pustila, ker si ga ne bi niti izbrala za moža. To so bolniki svoje vrste
Ona pač uživa v tem, rada je žrtev in ji ta vloga odgovarja. Dvomim, da ga bo kdaj pustila... Potem bo sama odgovorna za vso nesrečo svojega življenja (tako se slepi, da je odgovoren mož), to bi bilo pa preveliko breme zanjo.
Se pa strinjam, da normalen človek v taki zvezi ne bi bil. Ampak....vsi niso normalni.
Ona pač uživa v tem, rada je žrtev in ji ta vloga odgovarja. Dvomim, da ga bo kdaj pustila... Potem bo sama odgovorna za vso nesrečo svojega življenja (tako se slepi, da je odgovoren mož), to bi bilo pa preveliko breme zanjo.
Se pa strinjam, da normalen človek v taki zvezi ne bi bil. Ampak....vsi niso normalni.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Minerva - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2010
- Kraj: Ljubljana
nezh.: Hej! Jst sm slišala da je v šiški ful zafilan, in da so tudi dobe daljše, tko da ti priporačam kak drug zd... Ni pa to informacija iz prve roke, sama ne hodim tja, tko da... lahko pa greš osebno tja pa se probaš naročit
LP
LP
- teddy_ursa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
...
Zadnjič spremenil teddy_ursa, dne 01. Avg. 2011 14:49, skupaj popravljeno 1 krat.
- teddy_ursa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
...
Zadnjič spremenil teddy_ursa, dne 01. Avg. 2011 14:49, skupaj popravljeno 1 krat.
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
ma jaz sploh ne vem kaj takšno dramo delamo okrog tega (vsaj pri prvem obisku). Ok, je neprijetno, čisto priznam, ampak tako grozno, kot nas je strah pa res ni.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Res je. Zobozdravnik je hujši
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Prvi neprebran prispevek • 341 prispevkov