Ginekolog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 341 prispevkov
• Stran 3 od 23
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23
Naslednja
- Tamara_Č.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2005
Js mam pa ginekologinjo v Laškem. dr. Korana Kuštrin (včasih je blo zram še Leljak ker je bla z mojim zobozdravnikom poročena ). Super ženska, vse razloži, ker je mela mama raka na materničnem vratu pa neke ciste na dojkah, me full pregleda pa vse razloži. Je pa ena sestra mal zoprna, sam če si mal prijazen do nje, je tud ona čist cool. Zasluži si en veeeeelik +. Tel.:03 /734 36 12, je pa v ZD.
Ni več princev na belih konjih... ostali so samo še konji
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
nuska, če maš menstro ti je ginekolog ne pregleda, razen če bi mela kej ornk narobe, tko da si raj prestav pregled.
drugač mam pa jst tud vedno urejeno in si je nikol ne brijem posebej za ginekologa...in pomoje se res ne naslaja, če jih na dan vidi vsaj 20, takih in drugačnih.
drugač mam pa jst tud vedno urejeno in si je nikol ne brijem posebej za ginekologa...in pomoje se res ne naslaja, če jih na dan vidi vsaj 20, takih in drugačnih.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
trapa napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:Mene pa zanima, če vam je kaj smotano, ko greste recimo direktno iz šole ali iz službe k ginekologu. Pač po nekaj urah je muca že malce "umazana". Kako se počutite v takem primeru?
Sej je vedno poseben wc pri ginekologu. Se pač tam umiješ z robčki pa vodo (menda vam ni težko vzet s sabo kako malo brisačko...)
Mi mamo v umivalniku celo' uno špino kot pri frizerku: ki jo lahko ven povlečeš.
Pa, punce: stran (!!!) od intimnih robčkov" Ni ga večjega strupa za intimno floro kot to
Pri nas pa ni posebnega wc-ja. Tako, da glede tega je full smotano. Ker moraš iti na gun wc, ki je za pregled urina in blata, če misliš iti na wc v zdravstvenem domu.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
jst si je tud še nikol nism urejala sam za ginekologa. Nekak jo mam vedno že zato da se jst bolš počutm!!
Drgač grem pa vedno direkt od doma tko da s tem še nikol nism mela problemov
Drgač grem pa vedno direkt od doma tko da s tem še nikol nism mela problemov
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
V Radovljici v Zdravstvenem domu, dr. Anderle je men ful dobra ginekologinja. res profesionalna, vse ti obrazloži če kej vprašaš. fajn mi je pa tud to k ma ful prijazno pomočnico, k nč ne dela počas ampk proba poskrbet da vse poteka čimhitreje
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
+ dr. Gabriela Simetinger, dela v bolnišnici v Slovenj Gradcu. prvič sem bila pri njej pri 17 letih, brez problema je predpisala kt, čez 2 leti pa sem se oglasila zaradi prvega pregleda. brez komplikacij, čeprav sem boječa oseba in sem se na stolu dobesedno tresla me je pomirila in sprostila, ob pregledu je poskrbela za glasno interpretiranje postopka res prijazna ženska, en velik plus zanjo
Prvi neprebran prispevek • 341 prispevkov
• Stran 3 od 23
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]