Ginekolog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nastasia - Debatorica
- Na forumu od: 11. 6. 2005
Urgentni ginekolog je na urgenci, samo je posebaj. Tako, da ce je hudo pojdi tja, jaz imam dobre izkusnje. Na okencku vprasaj za urgentnega ginekologa, pa te bodo napotili pred vrata, kjer potrkas, pa potem tisti sestri razlozis kaj in kako, ni ti treba nic razlagat na okencku. Upam, da ti bo kaj v pomoc.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
hvala... bom šla kar jutri zjutraj...
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
- mifa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2009
Ko sem prišla tja še nisem bila uradno njena pacientka (maja bi šele imela prvi pregled), ampak so me po 4 urah čakanja in z skoraj 39 temperature le vzeli.
Drugače pa imaš urentno ginekološko ambulanto v kliničnem centru. Tako da tam te bodo vzeli, če te zlo muči pojdi čimprej, ambulanta obratuje 24 ur na dan.
GINEKOLOŠKA NUJNA MEDICINSKA POMOČ
Ob delavnikih med 7.00 in 19.00 uro nudijo nujno medicinsko pomoč v javno mrežo vključeni osebni ginekologi (po vnaprejšnjem dogovoru nadomestni ginekologi) v ambulantah zdravstvenega doma ali pri koncesionarjih. Praviloma sprejemajo vsak svoje opredeljene pacientke.
Ob sobotah, nedeljah, praznikih in ponoči, ko zdravstveno varstvo žensk ne deluje, nujne primere sprejema urgentna ginekološka ambulanta. Nahaja se na urgentnem bloku (ambulanta št.31) v centralni stavbi Kliničnega Centra. V ambulanti sta medicinska sestra in ginekolog za nujne primere prisotna 24 ur dnevno. Njihova telefonska številka je: 01 522 25 15.
Mogoče bi bilo dobro če jih prej tudi pokličeš in jim razložiš svojo situacijo.
Vsekakor pa te bodo tja napotili če boš obiskala ginekologa na aškerčevi, kjer je zd za študente.
upam da čimprej urediš in da ti dajo tablete da se začneš zdraviti.
Drugače pa imaš urentno ginekološko ambulanto v kliničnem centru. Tako da tam te bodo vzeli, če te zlo muči pojdi čimprej, ambulanta obratuje 24 ur na dan.
GINEKOLOŠKA NUJNA MEDICINSKA POMOČ
Ob delavnikih med 7.00 in 19.00 uro nudijo nujno medicinsko pomoč v javno mrežo vključeni osebni ginekologi (po vnaprejšnjem dogovoru nadomestni ginekologi) v ambulantah zdravstvenega doma ali pri koncesionarjih. Praviloma sprejemajo vsak svoje opredeljene pacientke.
Ob sobotah, nedeljah, praznikih in ponoči, ko zdravstveno varstvo žensk ne deluje, nujne primere sprejema urgentna ginekološka ambulanta. Nahaja se na urgentnem bloku (ambulanta št.31) v centralni stavbi Kliničnega Centra. V ambulanti sta medicinska sestra in ginekolog za nujne primere prisotna 24 ur dnevno. Njihova telefonska številka je: 01 522 25 15.
Mogoče bi bilo dobro če jih prej tudi pokličeš in jim razložiš svojo situacijo.
Vsekakor pa te bodo tja napotili če boš obiskala ginekologa na aškerčevi, kjer je zd za študente.
upam da čimprej urediš in da ti dajo tablete da se začneš zdraviti.
-
Irma-Samantha Martinšek - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Črnomelj
-------- Martina Bučar (ZD Novo mesto) nikoli mi še ni rekla besede, pa sem bila že nekajkrat pri njej. Pregleda dejanskega še nisem imela, ampak tud ne pozdravi, in po dveh letih bi skorajda že lahk rekle kero besedo ali dve :S plus to, da so sestre grozno nesramne, karkoli vprašam je težko odgovorit, tako, da sploh ne hodim rada tm
A zna katera kdaj (al pa pod kerimi pogoji) se lahko zamenja ginekologinja?
A zna katera kdaj (al pa pod kerimi pogoji) se lahko zamenja ginekologinja?
- cherryandie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2009
najboljši je dr. Matija Urh, ki sedaj dela u Škofji Loki. Je najbl prijazen, zmer te praša kako kaj življenje, kako je na faxu, a imate kej velik izpitov, je težko, ste pod stresom,... pa res je nežen pa nikol te kej čudn ne gleda, al pa da bi ti blo naroden, pa zmer odgovori in se ti posveti. Skratka super je!! Več takih bi mogl bit, to šele zej vidm ko sem se k eni tečki vpisala in je bla zoprna ko hudič!
Srce, ki ljubi, ostane vedno mlado.
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Jaz bi se na tvojem mestu sigurno odločila za Urha. Ga mam jst in res, tip je tok prjazn pa nežen. Ko je men vzel bris niti čutila nisem. Tud ko sva se pogovarjala, me je ene 2x vprašal če so tabletke kul, če me kaj moti, da naj pridem na pogovor če bom kaj v dvomih. Medtem, ko sem za Stražerjevo slišala že kar precej kritik...
Tako da ja, jaz ti res priporočam Urha.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
čuftika napisal/-a:no, jz sm spraševala za dr. Pavičevč , če je bla katera, pa mi nobena nič ni odgovorila...
Sama sem bila pri njej, sm mogla it, dobila napotnico,dokaj prijazna je sicer bila, ampak zelo groba, pa nisem nekaj občutljiva, pri moji ginekologinji me vsi pregledi skupaj niso boleli niti 1% kot me je ta predled pri njej! Aja,pa moja ginekologinja ko mi je jemala PAP-test nazadnje, je rekla da je to kao neprijetno,pa niti čutla nism, tale ženska pa ko je vidla da me boli, je še kr neki drezala, tipa a vas tukaj boli, pol pa še stisne, mislim haloo, šu, šu ženska
mene ne dobi več na ginekološko mizo za noben denar! pa tut komentarje je mela nevmesne, med vrsticami mi je celo namigovala nej fanta zamenjam, nej probam še s kerim drugim, ker si kao določeni partnerji ne ustrezajo, ko sm fantu povadala kar je rekla, je reku da bo to ženske res nekam poslal.
Pa tut me je spraševala neki glede velikosti , pa sm rekla da ne vem kolk velikega ma, pa ni dala mir, no na konc sm rekla da metra v roki res nimam, pol je šele odnehala
mislim, katastrofa...Pa že ko sm v čakalnico prišla in ko sm vidla da so tam vse starejše ženske (nad 50 so ble ziher vse), mi je že to blo full čudno
Čuftika, čeprov ti ginekologinja ni razložila, zakaj bolečina in taka vprašanja (mnenja sem, da bi vseeno morala), to ni bila samo njena nesramnost. Res je, da so nekateri partnerji "nekompatibilni", in imajo daljši penis od partnerkine vagine. Le to povzroči majhne poškodbe in ranice materničnega vratu, poveča se število okužb. Ko se to ponavlja leta, se lahko razvijejo tudi novotvorbe (rak).
Očitno je tvoja ginekologinja videla, da imaš maternični vrat poškodovan. Ko se je dotaknila (pregledovala vrat) te je bolelo. Vprašanje o dolžini je morala postaviti zaradi diagnoze - ali gre res za ponavljajoče se poškodbe, ki so nevarne in je takemu paru potrebno svetovati (uporaba kondomov, robček okoli penisa, položaj...) ali pa je šlo za enkratno poškodbo (kakšen poseben položaj in že te lohk v maternico sune).
V kolikor pogosto čutiš tope bolečine med seksom, omeni to svoji sedanji ginekologinji.
- ališa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2009
Shimmie_ napisal/-a:Jaz bi se na tvojem mestu sigurno odločila za Urha. Ga mam jst in res, tip je tok prjazn pa nežen. Ko je men vzel bris niti čutila nisem. Tud ko sva se pogovarjala, me je ene 2x vprašal če so tabletke kul, če me kaj moti, da naj pridem na pogovor če bom kaj v dvomih. Medtem, ko sem za Stražerjevo slišala že kar precej kritik...
aha hvala ti ful za odgovor ...zgleda se bom res kr k njemu vpisala =) ..tko al tko bo šla stražarjeva baje v penzijo tko da bo baje njen sin prevzel vse skupej =)
-
bučk@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2010
jaz osebno ti priporočam urha, ker za stražarco nisem slišala še niti ene pohvale. od nje se je govorilo že veliko (od tega, da brisov ni dajala naprej na pregled, da je že parim napačno diagnozo postavla - ena je imela raka pa ji sploh ni povedala,... kolegici ni povedala, da ima neko vnetje, je sama pol vidla na listu, da mora imeti ponovni pregled po zdravljenju,...). za urha sem pa že večkrat slišala, da je ful vredu, so ga imele kolegico, ko je bil še v kranju. jaz bom tudi šla k njemu, ko bo spet treba.
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Moja najboljša ginekologinja-dr. Kuštin Korana je pa šla v Velenje
Zdej nadomešča dr. Simoniti, ki ga tut hvalijo, samo Korana je bila tako zakon ženska, prijazna pa vse...
Upam, da dobimo po nedomeščanju eno fajn ginekologinjo in ne kake grobe
Zdej nadomešča dr. Simoniti, ki ga tut hvalijo, samo Korana je bila tako zakon ženska, prijazna pa vse...
Upam, da dobimo po nedomeščanju eno fajn ginekologinjo in ne kake grobe
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov