Ginekolog

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si pred obiskom ginekologa uredite frizurco spodaj?

Da.
94
88%
Ne.
13
12%
Samo, če vem, da je seksi mlad ginekolog.
0
Brez glasov
Nisem si je obrila za nikogar, kaj šele za ginekologa.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 107

Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 12. Jan. 2010 10:21

acerola napisal/-a:dr. magda stražar +++++ ( k sm bla prvič ful prijazna, me je sam z ultrazvokom pogledala)
Hafnerjevo naselje 24, 4220 Škofja Loka
(04) 5154180

priporočam ful
Je ona privat?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 18. Jan. 2010 12:29

celotno temo sem prebrala, pa nisem nikjer zasledila nobenega komentarja o dr. Pavičevič ( ZD celje) jo ima katera? ste zadovoljne? Zanima me ker sem dobila napotnico od moje ginekologinje k njej.
svojo ginekologinjo sem že pohvalila-dr. Korana Kuštrin+ , prijateljica je imela dr. Torbico in bla zelo nezadovoljna, bila je groba, neprijazna, zato se je zdej prestavila k moji ginekologinji.
lp
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 18. Jan. 2010 18:10

Tejax napisal/-a:V Mariboru ti priporočam dr. Miglarja - privat. Res je v redu. O njem lahko samo dobro slišiš. On mi je tudi odpravil glivice, ki so mi jih "muštrali" v zdravstvenem domu dve leti. Vedno sem dobila tablete za posledice, da je malo ublažilo, v resnici pa jih sploh ni odpravilo, zato je čez kak mesec ali dva spet postalo hudo... Raje se ne spominjam - baje pa se ni dalo nič drugega narediti, samo poslušala sem, kaj naj jaz ne delam (čeprav nisem nič od tega delala!).
Hodim zdaj samo tja!

Smem vprašat na kak način se ti je to porihtalo?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Tejax » 19. Jan. 2010 17:26

^^ Dal me je na laboratorijske preiskave, kjer so mi točno pregledali, katera vrsta glivice (+ še ostalo, če je kaj), ker je bilo očitno, da mi tisto "splošno" zdravilo ni pomagalo. Je samo za kratek čas ublažilo problem, ki se je hitro spet pojavil. Potem mi je dal zdravilo glede na rezultat in težave so po tolikem času izginile.
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
*tinkabinka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 1. 2010
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *tinkabinka* » 26. Jan. 2010 10:13

Koper Vitezica
Here is my secret. It is very simple: It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 21. Feb. 2010 17:20

no, jz sm spraševala za dr. Pavičevč , če je bla katera, pa mi nobena nič ni odgovorila...
Sama sem bila pri njej, sm mogla it, dobila napotnico,dokaj prijazna je sicer bila, ampak zelo groba, pa nisem nekaj občutljiva, pri moji ginekologinji me vsi pregledi skupaj niso boleli niti 1% kot me je ta predled pri njej! Aja,pa moja ginekologinja ko mi je jemala PAP-test nazadnje, je rekla da je to kao neprijetno,pa niti čutla nism, tale ženska pa ko je vidla da me boli, je še kr neki drezala, tipa a vas tukaj boli, pol pa še stisne, mislim haloo, šu, šu ženska
:eek:
mene ne dobi več na ginekološko mizo za noben denar! pa tut komentarje je mela nevmesne, med vrsticami mi je celo namigovala nej fanta zamenjam, nej probam še s kerim drugim, ker si kao določeni partnerji ne ustrezajo, ko sm fantu povadala kar je rekla, je reku da bo to ženske res nekam poslal.
Pa tut me je spraševala neki glede velikosti , pa sm rekla da ne vem kolk velikega ma, pa ni dala mir, no na konc sm rekla da metra v roki res nimam, pol je šele odnehala
:?
mislim, katastrofa...Pa že ko sm v čakalnico prišla in ko sm vidla da so tam vse starejše ženske (nad 50 so ble ziher vse), mi je že to blo full čudno :?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 22. Feb. 2010 0:16

^^Hudo! :eek: Js tud vem, da neb nikol več šla k taki ginekologinji.
*rafaella*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *rafaella* » 25. Mar. 2010 14:03

V Novem mestu priporočam dr. Gabrijelo Simetiger
Uporabniški avatar
beniaminnie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a beniaminnie » 25. Mar. 2010 15:07

Koga priporočate na Obali? (Lucija, Izola, Koper...?)
Jeseni se selim tja in bom morala zamenjat mojega.
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dandy » 26. Mar. 2010 13:59

še nikoli nisem bila pri ginekologu ampak sem ugotovila da imam vse simptome policističnih jajčnikov. ali kera ve, če te pri taki situaciji kej prej vzamejo al morš res tok dolg čakat (180-240 dnevna čakalna doba se mi zdi res predolga :eek: ) razmišljam pa da bi šla k leni žigon zd bežigrad, same pohvalne kritike letijo nanjo, upam samo da res ne bo treba tok dolg čakat zdej ko sem končno zbrala pogum :?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 26. Mar. 2010 16:42

Pojdi samoplačniško :wink: Jaz imam ginekologa v kliničnem in je 34€ na obisk.

S takimi stvarmi se jaz nebi igrala.
Lahko pa prej probaš in pokličeš to za Bežigradom, če lahko "preskočiš" čakalno vrsto.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Ajda Sitar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2010
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajda Sitar » 28. Mar. 2010 23:41

dr. Mili Lomšek (ZD Domžale) je super. Mirna in prijazna gospa. Ena izmed sestr je pa katastrofa - okoli 22let, misli da vse ve, kar sama postavlja diagnozo (kot da je ona zdravnica), zavija z očmi, noče naročit niti nujnih primerov (čeprav te pošlje osebni zdravnik pod nujno). Sem se mogla malo izkašljat, tale sestra je res čudna (pa nisem edina, ki tako misli). Drugače pa imamo v Domžalah še eno dobro ginekologinjo dr. Meglič Petro, vsi jo hvalijo, samo baje ima skos vse polno in ne sprejema novih.
mifa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mifa » 29. Mar. 2010 0:38

razmišljam pa da bi šla k leni žigon zd bežigrad, same pohvalne kritike letijo nanjo, upam samo da res ne bo treba tok dolg čakat zdej ko sem končno zbrala pogum

Sama imam to ginekologinjo, sicer sem bila pri njej na pregledu samo enkrat, pa še takrat me je vzela urgentno.
Čakala sem 4 ure da sem prišla na vrsto s skoraj 39 vročine in ko sem prišla na vrsto, sem najprej poslušala o neodgovornosti ipd.
Izbruhnil mi je namreč genitalni herpes in me kregala tko kot da imam ne vem kašno hudo spolno bolezen in kot da menjavam tipe kot po tekočem traku.
To pa je tudi moja edina kritika. Drugače zlo prijazna, sam če se naročiš sedaj boš na vrsti decembra.
Jst sem se lani septembra naročila in imam pregled šele maja, pa tud za tabletke se čaka več kot en mesec, ker imajo preden ti jih predpišejo še neko predavanje
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Edinstvena » 31. Mar. 2010 18:08

mifa... kaj ona je drugače tvoja osebna ginekologinja?

ker jaz mam en ogromn problem... študiram v lj, ginekologinjo imam v mb in ja, tut mene je našo gospod GH :cry: meša se mi že... in zdaj sploh nevem kaj naj naredim, je v lj kaka urgentna ambulanta ali kaj podobnega kjer bi me vzeli pa predpisali zdravila?
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Edinstvena » 31. Mar. 2010 18:13

torej, kot sem že v eni prejšnji temi napisala... sam nekako ni bilo odziva... študiram v lj, ginekologa imam v mb in včeraj se mi je spustil genitalni herpes (po enem letu) in ni možnosti da pridem so svoje ginekologinje v mariboru... bolečine so pa neznosne... Kje v Ljubljani je urgentni ginekolog? ali grem do katerega koli ginekologa in povem da je nujno? študentski ginekolog?

res prosim za pomoč... :( hvala
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov