Ginekolog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
hehe, jst sm se k moji naročila včeraj, pregled imam pa danes. Imela je luknjo. Tudi sicer ni čakalnih dob če je nujno te vzame takoj. (anderle, ZD Radovljica)
Enkrat letno hodim k Kobalu na Celovško, samoplačniško. Ko bom hotla zanosit bom pa verjetno kar k njemu hodila in med nosečnostjo tudi.
Enkrat letno hodim k Kobalu na Celovško, samoplačniško. Ko bom hotla zanosit bom pa verjetno kar k njemu hodila in med nosečnostjo tudi.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 13:07, skupaj popravljeno 1 krat.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
delusional napisal/-a:do zdaj sem bila pri več ginekologinjah zaradi stalnih problemov (vnetja, gljivice, itd. ), vse so mi govorile, da z mano ni nič narobe, nisem dobila nobenih zdravil itd.
hmmm, za glivice je meni ginekologinja napisala canesten(svečke+kremo), prvič sem jih dobila, ravno se zdravim, tak da ne morem verjeti da tebi niso dali nobenih zdravil ...grrr, res je pomebno imeti dobro ginekologinjo!
-
desigual - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2009
- Kraj: Lj
Jaz imam promblem.. in sicer se mi zelo pogosto ponavljajo glivična vnetja in vsakič ko grem k ginekologinji mi predpiše kremo canesten in svečke... potem je kakšen teden vreto in se nato spet ponovi!
Mogoče katera ve, če obstaja še kaj močnejšega, da se mi to pozdravi?
Vsekakor pa razmišljamo o menjavi ginekologinje... če katera priporoča kaj s primorskega konca?
Vsekakor pa razmišljamo o menjavi ginekologinje... če katera priporoča kaj s primorskega konca?
-
klupko - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2008
Slišala sm za neke tablete/kapsule Diflucan al pa Diflazon, ki ti ful porihtajo stvari (čeprav pobijejo tud nekatere dobre bakterije)..sam kokr slišim to predpisujejo sam privat ginekologi... Ostali so itak podkupljeni od zavarovalnic in predpisujejo sam tiste ta najbolj poceni stvari..
Vglavnem ta zdravila ti ne pridejo v poštev če si noseča ali delaš na otroku..
Js sm šla privat ginekologu in dala 80€ za pregled in mi je že hotu dat Diflucan (zame ter za partnerja), pa sva ugotovila da nosim miceno bitjece v sebi in mi jih ni mogu dat..ampak bo že...če se že dve leti skos matram s temi glivicami, se bom pa še dve leti, dokler ne rodim pa neham dojit.
Za najinga sončka bom potrpela.
Js sm šla privat ginekologu in dala 80€ za pregled in mi je že hotu dat Diflucan (zame ter za partnerja), pa sva ugotovila da nosim miceno bitjece v sebi in mi jih ni mogu dat..ampak bo že...če se že dve leti skos matram s temi glivicami, se bom pa še dve leti, dokler ne rodim pa neham dojit.
-
¨nina¨ - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
desigual napisal/-a:Jaz imam promblem.. in sicer se mi zelo pogosto ponavljajo glivična vnetja in vsakič ko grem k ginekologinji mi predpiše kremo canesten in svečke... potem je kakšen teden vreto in se nato spet ponovi!
Men so ful pomagale vaginalne globule Gyno-Daktarin (7 globul, dobila na recept pri G). Mela sem tud Canesten pa je za ne drek, vse mi je še bolj razdražil. Od vsega mi je pa najbol pomagal, da sem prenehala s KT. Od takrat naprej brez problemov
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
klupko napisal/-a:Slišala sm za neke tablete/kapsule Diflucan al pa Diflazon, ki ti ful porihtajo stvari (čeprav pobijejo tud nekatere dobre bakterije)..sam kokr slišim to predpisujejo sam privat ginekologi... Ostali so itak podkupljeni od zavarovalnic in predpisujejo sam tiste ta najbolj poceni stvari..
O čestitke!
- čokoholičarka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2006
- Kraj: neverland
Punce, jaz vam ful priporočam, da jemljete tele kapsule (naredite terapijo - največ dve škatlici) in ful pomaga pri vzpostavitvi vag. ravnotežja. Men jih je ginekologinja priporočila in so mi za enkrat ful pomagle (že trkam ) ...K po vsakem takem vnetju maš ti to ravnovesje čist porušeno in moraš mal pomagat svojemu telesu
torej vaginalne kapsule LACTOGYN, se jih pa da dobit v vsaki lekarni.
torej vaginalne kapsule LACTOGYN, se jih pa da dobit v vsaki lekarni.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
klupko napisal/-a:Slišala sm za neke tablete/kapsule Diflucan al pa Diflazon, ki ti ful porihtajo stvari (čeprav pobijejo tud nekatere dobre bakterije)..sam kokr slišim to predpisujejo sam privat ginekologi... Ostali so itak podkupljeni od zavarovalnic in predpisujejo sam tiste ta najbolj poceni stvari..
Jz mam že drugič v življenju glivice, ponovile so se mi po dveh mesecih, po zdravljenju s svečkami, zdaj sem dobila pa tablete. Ni res da tablete Diflucana predpisujejo samo privat ginekologi, meni jih je včeraj napisala moja ginekologinja(ki je najboljša zame) na recept, vprašala me je če bom kmalu dobila menzo, in sm rekla da ja, sm jo tut pol včeri dobla, pa je rekla da mi da tabletke, dve zame, eno za partnerja...Upam da bood pomagale! Tut meni so priporočil Lactogyn kapsule. češ da full pomagajo, upam da bodo tut meni, sm jih že začela jemat
- fashion.freak
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2009
Bi mi lahko prosim priporočile dobro, prijazno, nežno, strokovno ginekologinjo v okolici Maribora? Lahko tudi privat. (:
-
Tejax - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2009
fashion.freak napisal/-a:Bi mi lahko prosim priporočile dobro, prijazno, nežno, strokovno ginekologinjo v okolici Maribora? Lahko tudi privat. (:
V Mariboru ti priporočam dr. Miglarja - privat. Res je v redu. O njem lahko samo dobro slišiš. On mi je tudi odpravil glivice, ki so mi jih "muštrali" v zdravstvenem domu dve leti. Vedno sem dobila tablete za posledice, da je malo ublažilo, v resnici pa jih sploh ni odpravilo, zato je čez kak mesec ali dva spet postalo hudo... Raje se ne spominjam - baje pa se ni dalo nič drugega narediti, samo poslušala sem, kaj naj jaz ne delam (čeprav nisem nič od tega delala!).
Hodim zdaj samo tja!
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
- hellokitty21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 1. 2010
monka napisal/-a:MURSKA SOBOTA
Petra Schnabl-Banfi -
To je ginekologinja, ki mi je mirno rekla da imam rakave celice hladno kot riba. Ni pokazala nobenega sočutja, hladno je rekla da lahko zaradi tega umrem. Prav tako mi je zelo slabo razložila kakšno bolezen imam, komaj pri 3 pregledu celic mi je mirno rekla da je to rak in kako to da nisem tega vedla že prej. Prav tako se glede njene prijaznosti pritožujejo še druge njene pacientke. Z njo se ne moreš pogovarjati, na odgovore ti pove hladno in osorno.
Tudi jaz obiskujem to ginekologinjo...se strinjam s tabo. nesramna, prekinja me ko ji hočem nekaj povedat, popolnoma hladna, kot da se ne ve rahlo nasmehnit ali kako drugače pokazat topline. v glavnem obnašanje na nuli. dokler tja ne pokliče mama se sploh me da nič prav zmenit. tud jaz mam probleme okrog pap brisa...sicer ni stanje tak hudo kot pri tebi, čakam rezutate...in to mi je povedala na tako grozen način, da ko sma šla od nje sem jokala. rekla mi je, ja boma pač čakale...kot da se gre za čakanje paketa, ki ga dobiš po pošti....hladno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]