Ginekolog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
sportqueen napisal/-a:jst imam dr. Mili Lomšek v ZD Domžale. me pa zanima če ima katera izkušnje z njo ali pa informacije. zbrala sem jo dost naključno, je imela prosto in baje ni tko slaba.
tud jez sm jo izbrala, moja prejšnja se je privatizirala.
mela sem 1 pregled pri njej, tko d ti kej konkretnga ne morm povedat. prijazna pač...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
Ljubljančanka napisal/-a:asham napisal/-a:Mene pa zanima, če ima katera izkušnje z dr. Novak Alenko? Dela pa v zdravstvenem domu za študente na Aškrčevi.
Hvala!
Danes sem bila na Aškrčevi in dr. Novak ne dela več.
a lahko u zdavstveni dom na aškarčivi tut dijaki hodijo?
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
sportqueen napisal/-a:jst imam dr. Mili Lomšek v ZD Domžale. me pa zanima če ima katera izkušnje z njo ali pa informacije. zbrala sem jo dost naključno, je imela prosto in baje ni tko slaba.
Dr. Lomškova je super ginekologinja. Sicer ni moja izbrana, ampak sem na njo naletela pri porodu in jo lahko samo pohvalim. Zdej kuker sem jo pač v takrat imela možnost spoznat, mi je vse lepo razložla, bila več kot prijazna z mano, na koncu se je zelo potrudila, da bi nama poratalo me ne razrezat, ampak žal ni šlo. Potem ko me je šivala sploh čutla nisem, čeprav so me celo nosečnost strašili s tem kako to šivanje boli, ker noben ginekolog ne počaka, da inekcija prime. V glavnem, od mene same pohvale, čeprav sem jo imela "le" za tistih par uric. Ampak zato toliko bolj pomebnih
Pa tudi od drugih sem slišala dobra priporočila, tako da si lahko mirno pri njej.
-
lahko priporočate ginekologe v ljubljani..center? hvala:*
-
tamala24 napisal/-a:spelaspela napisal/-a:lahko priporočate ginekologe v ljubljani..center? hvala:*
dr. lena žigon - zd bežigrad.
jst sm z njo ful zadovoljna... res ti vse pove, kar te zanima.
uu hvala:D
poznate kkšnga iz metelkove?
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
lakeesha napisal/-a:sportqueen napisal/-a:jst imam dr. Mili Lomšek v ZD Domžale. me pa zanima če ima katera izkušnje z njo ali pa informacije. zbrala sem jo dost naključno, je imela prosto in baje ni tko slaba.
tud jez sm jo izbrala, moja prejšnja se je privatizirala.
mela sem 1 pregled pri njej, tko d ti kej konkretnga ne morm povedat. prijazna pač...
Jst morm tud zdej zamenjat, ker sem mela isto kot lakeesha, sam baje da je zdj namesto nje pršu en mlad ginekolog..ampak jst se bom pomoje kr k ženski prestavla, tej doktor Lomškovi. Sej vem, da je to njegova služba, sam se bom bolš počutla če bom mela žensko za ginekologinjo .
Drgač pa a priporočate še katero v Domžalah in okolici?
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
mislm da je še ena fajn ginekologinja dr. Strah, isto v zdravstvenem...
(sam glede na priimek, sem se odločila za dr. Lomšek...
seveda se hecam)
mi je blo pa prej pri kaliste, tko čist drugač, ne vem tako prijetno opremljene sobe, sproščeno vzdušje... škoda, da je šla na privat...
(sam glede na priimek, sem se odločila za dr. Lomšek...
seveda se hecam)
mi je blo pa prej pri kaliste, tko čist drugač, ne vem tako prijetno opremljene sobe, sproščeno vzdušje... škoda, da je šla na privat...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
jst mam tut moškega ginekologa, pa je super. vsaka k tja hodi pravi da je zakon.in tut jst sm ful zadovoljna z njim.mislm da je pršu iz Irana
pred njim je bla pa ena ženska, res bedna k nikol ni brisov naprej pošiljala.ful je bla groba, tko da pol kasneje je na srečo odšla.
pred njim je bla pa ena ženska, res bedna k nikol ni brisov naprej pošiljala.ful je bla groba, tko da pol kasneje je na srečo odšla.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Nikol ne bi šla k ženski, ker kakršn odnos majo pa oni do pacientk, k sm slišala razne zgodbice pa kako te medicinske sestre kr pregledujejo akrtone pa te sprašujejo pred drugimi, aha gospa a to s eje pozdravl, a izcedek mate šezmer itd... Pa k ti predpišejo nevem kakšna zdravila namest da bi preprosto zamenjal KT. Moji kolegici je una kr zagrozila da ma nevem kakšo bolezen in to BREZ pregleda, a je to normalno?? In jo začela strašit da bo mogla it na operacijo, če je to to, da poseg traja par minut in da ti...ojoojj grozn..
Moj the best and the one dr. Milan Kovačevič profesionalen odnos, nikol me ni še nč bolel, lih prou nežn, ni me nikol bolel k mi je uzeu bris, niti krvavela nism (kot pravjo da pr ženskah ginekologinjah se to dogaja pogosto-po pogovorih sodeč).
Moj the best and the one dr. Milan Kovačevič profesionalen odnos, nikol me ni še nč bolel, lih prou nežn, ni me nikol bolel k mi je uzeu bris, niti krvavela nism (kot pravjo da pr ženskah ginekologinjah se to dogaja pogosto-po pogovorih sodeč).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov