Ginekolog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sportqueen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2009
jst imam dr. Mili Lomšek v ZD Domžale. me pa zanima če ima katera izkušnje z njo ali pa informacije. zbrala sem jo dost naključno, je imela prosto in baje ni tko slaba.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
meni je tudi še za 3 mesece napisala.
-
Christianne - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
U študentskem zdr. domu dajo pa že celoletne obnovljive recepte.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Dr. Colja (Bežigrad, samoplačniško), dr. Pompe (Barsos, samoplačniško) in dr. Žigon (ZD Bežigrad) so tiste, pr kerih sm bla do zdej in mela z usemi dobre izkušnje.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
asham napisal/-a:Mene pa zanima, če ima katera izkušnje z dr. Novak Alenko? Dela pa v zdravstvenem domu za študente na Aškrčevi.
Hvala!
Danes sem bila na Aškrčevi in dr. Novak ne dela več.
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
marateja napisal/-a:Lovšinovo mam tud jst in cela moja familija (od žensk seveda) in smo vse ful zadovoljne z njo. Je ful prijazna, nežna pa o vsem se lahko pogovoriš z njo. Res za moje pojme ginekologinja 1 A.
Men je načeloma tud ok. Sam če si pa malo zakompliciran primer ti pa tko po ovinkih hoče dopovedat, da si hipohonder, ker pač ne ve več kaj naj bi naredila. Jaz sem šla potem rajši kar na infektološko, tam te vsaj testirajo in te tudi naročijo še na kontrolni pregled. Tega nisem doživela ne pri Colji ne pri kakšni drugi ginekologinji. Rajši rečejo, ja to bi moglo pomagat in konc debate.
-
piškotek* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2009
- Kraj: Primorska
crnolaska napisal/-a:a povsod zdaj predpisujejo tabletke za eno leto? Ker od dost kolegic slišim da dobijo tak recept, pri nas pa še vedno za 3 mesece napiše recept...
Odvisno od ginekologinje. Meni je moja tudi napisala recept za 3 mesece z obrazložitvijo, da še ne izdaja letnih.
V lekarni pa mi je rekla, da naj ji povem drugič, ko grem po recept, da naj označi gor, da je za celo leto oziroma 3 po 3 škatlice.
(s)mej se
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ 4× po 3 škatlice
Js sm tud za celo leto dobila. So pa recept kar obdržali v lekarni in rekli da naj čez najhitreje 2 meseca pridem in samo rečem, da imam recept že tam.
No, moj ginekolog je dr. Vogler, Klinični center, samoplačniško, pa imam čist dobre izkušnje (pa še strokovnjak za neplodnost je, če bodo kdaj kaki problemi )
Js sm tud za celo leto dobila. So pa recept kar obdržali v lekarni in rekli da naj čez najhitreje 2 meseca pridem in samo rečem, da imam recept že tam.
No, moj ginekolog je dr. Vogler, Klinični center, samoplačniško, pa imam čist dobre izkušnje (pa še strokovnjak za neplodnost je, če bodo kdaj kaki problemi )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
*mala* napisal/-a:^^ 4× po 3 škatlice
Meni pa niso nič rekli v lekarni in zdaj ne vem al mam za celo leto al ne. Sem pa vidla na na receptu ni pisalo 3x kot vedno prej.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov