Gibčnost / gibljivost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ojla
mene pa zanima kako gibcne ste...lahko naredite spago, kaksen je vas predklon in kaj predlagate za boljso gibljivost?
mene pa zanima kako gibcne ste...lahko naredite spago, kaksen je vas predklon in kaj predlagate za boljso gibljivost?
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
mnja, imam kar gibljive dele telesa. špage sicer ne naredim, mi pa zato še vedno uspe spravit nogo za vrat na dober dan tudi obe skupaj.
drugače pa, kot je rekla že moja predhodnica, kakšna joga ne bi bila slaba.
drugače pa, kot je rekla že moja predhodnica, kakšna joga ne bi bila slaba.
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
maaalaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2008
jst sm kar precej gibčna, sicer špage ne nardim k se nkol nism niti ukvarjala s tem, da bi je, pa še ne da se mi tolko ogrevat.
drugače me je pa zdravnica uprašala če mogoče treniram gimnastiko k sm tok gibčna, jst pa sam tak pogled --> , k sm totaln antišportnik, vsaj da bi redno nekaj telovadila ne in ubistvu za svojo gibčnost ne nardim nč, se prav da je to ful odvisn nasplošno kok si gibčn, drugače se jst nebi mogla niti priklont ne več
aja pa pr športni mam tut jst najnižji predklon, tko da očitno sm res precej gibčna.
nebi pa ti znala svetovat, kaj narest za to, da boš še bolj.
drugače me je pa zdravnica uprašala če mogoče treniram gimnastiko k sm tok gibčna, jst pa sam tak pogled --> , k sm totaln antišportnik, vsaj da bi redno nekaj telovadila ne in ubistvu za svojo gibčnost ne nardim nč, se prav da je to ful odvisn nasplošno kok si gibčn, drugače se jst nebi mogla niti priklont ne več
aja pa pr športni mam tut jst najnižji predklon, tko da očitno sm res precej gibčna.
nebi pa ti znala svetovat, kaj narest za to, da boš še bolj.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
za boljso gibljivost predlagam kak tak sport ki zahteva gibcnost js sm 6 let trenirala karate, zdej pa nadaljuem s kung fujem, in sm precej gibcna. ok zdle trenutno mi zmanka kake 15cm do spage, ker sm priblizno pol leta mela premora, ampak po par treningih jo bom spet nardila brez problema...
se prav zensko lahko nardim do konca, do moske mi zmanjka nekje 20-30 cm, predklon mam ful dolg al kak se rece...pac na onih testiranjih v soli sm zmeri najdle potisnila pa nasploh sm dokaj gibljiva, kar redno vzdrzujem na treningih, ok razn zdej k pravim da sm mela premor, drug tedn spet zacnem, in bo gibcnost hitr nazaj
se prav zensko lahko nardim do konca, do moske mi zmanjka nekje 20-30 cm, predklon mam ful dolg al kak se rece...pac na onih testiranjih v soli sm zmeri najdle potisnila pa nasploh sm dokaj gibljiva, kar redno vzdrzujem na treningih, ok razn zdej k pravim da sm mela premor, drug tedn spet zacnem, in bo gibcnost hitr nazaj
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
V primerjavi z vrstnicami sem še vedno kar gibčna , glede na to da en niti nog ne morajo prekrižat ko sedijo... (sicer leta in lenoba tut pri meni delajo svoje ampak ok... )
Pri špagi mi manjka kar veliko ker je že dolgo nisem delala, pri predklonu se pa s celimi dlanmi z lahkoto dotaknem tal, če prav mam v primerjavi s telesom ful dolge noge ... Most, stoje, prevali, vzgibi, razgibovalne vaje in podobne stvari mi pa tut nikol niso predstavljali kakih hudih težav...
Ko sem bla mala sem pa z lahkoto dala noge za vrat... (zdej raje ne poizkušam da ne bo kakih izpahov...)
Pri špagi mi manjka kar veliko ker je že dolgo nisem delala, pri predklonu se pa s celimi dlanmi z lahkoto dotaknem tal, če prav mam v primerjavi s telesom ful dolge noge ... Most, stoje, prevali, vzgibi, razgibovalne vaje in podobne stvari mi pa tut nikol niso predstavljali kakih hudih težav...
Ko sem bla mala sem pa z lahkoto dala noge za vrat... (zdej raje ne poizkušam da ne bo kakih izpahov...)
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ok to stekam sam sm misla da res kako tako pacientko poznas k nog ne more prekrizat
to mi je pa cist znano, neke zenskice u nulo zrihtane, kao dobra postava pa to, pol se pa zadiha ko more mal hitrej stopit, pa kosti cist zarjavele...groza glavno da znajo u petah hodit
to mi je pa cist znano, neke zenskice u nulo zrihtane, kao dobra postava pa to, pol se pa zadiha ko more mal hitrej stopit, pa kosti cist zarjavele...groza glavno da znajo u petah hodit
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jst sm tut jako gibčno bitje .
Špage sicer ne nardim (najbrž zato, kr je že dvejst let odkar sm jo nazadnje delala), predkloni, stoje, mosti, zvijanje rok na hrbtu, noga za vratom, ... to pa use še vedno fino laufa .
In bom delala na tem, da še lep cajt ne zarustam, heh.
Poznam pa osebke, k niti s spodvitimi (pod al pa ob telesu) nogami ne morjo sedet ... Uf, to bi biu men že ceu defekt, glede na to, da za mizo največkrat sedim na ta način.
Špage sicer ne nardim (najbrž zato, kr je že dvejst let odkar sm jo nazadnje delala), predkloni, stoje, mosti, zvijanje rok na hrbtu, noga za vratom, ... to pa use še vedno fino laufa .
In bom delala na tem, da še lep cajt ne zarustam, heh.
Poznam pa osebke, k niti s spodvitimi (pod al pa ob telesu) nogami ne morjo sedet ... Uf, to bi biu men že ceu defekt, glede na to, da za mizo največkrat sedim na ta način.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hyades napisal/-a:Zato bom sedaj spet zacela z jogo.
Ja, jz tud spet začela z jogo in .. okej, dosti poz, ki jih vaditeljica pokaže, se mi pač NE zdi udobnih, pa naj reče kar hoče , ampak se mi zdi, da na vsaki vaji zmorem več.
Se mi zdi, da sem tud jz že mal zarjevla (u, sem pa zadnjič uspela lepo stojo na rokah narest ), včasih sem se pa skoz neki zvijala, vrtela, premetavala.. ok, glih špage pa nisem znala narest.
-
mucamaca5 - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Js pa nardim obe ženski špagi Moško pa ne vec, ker sm nehala trenirat ze doug nazaj.. ampak bom se to nazaj prnesla Me kr prime in se začnem raztegovat in se res dbest pol počutm. Predklon se spomnm, da sm mela v OŠ neki do 70cm(ni merjeno od stopal dol), zdej nimam več tok.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
red_rose napisal/-a:ok to stekam sam sm misla da res kako tako pacientko poznas k nog ne more prekrizat
u petah je najhuj tečt :) še psoebi k si pijan..to sam leti haha
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ok hvala za nasvete...drugac sem pa 7 let trenirala jogo in sem bla ful gibcna sam k sm pa nehala...skripam
moska spaga....ni sans
zenska...manka 10cm
predklon....s palcem na tleh
noge za glavo...ena komot drugo bi pa pomojem tud spravla sam pol jo nazaj nebi mogla dobit
moska spaga....ni sans
zenska...manka 10cm
predklon....s palcem na tleh
noge za glavo...ena komot drugo bi pa pomojem tud spravla sam pol jo nazaj nebi mogla dobit
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov