Genitalne bradavice

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

skelet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a skelet » 09. Okt. 2007 12:08

fora tega je da niti ne mros vedet al jih mas al jih nimas. nekatere so opazne druge ne. sicer pa ce ti jih ginekolog odkrije potem moras pocakati 6 mesecev, ker se lahko zgodi, da tvoje telo samo preboli te bradavice. ce se to ne zgodi, gres na odstranitev. lahko izginejo za vedno lahko da ne. tako da je res pametno se merkat.
Uporabniški avatar
sweetyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetyka » 09. Okt. 2007 13:32

prijateljica napisal/-a:Hey! sweety javi kaj je blo pri zdravniku!
LP

Fant je šel k dermatolgu in mu jo je zažgala. Rekla je da imava srečo da se niso prenesle name, ker baje je pri ženski težje odstranit ker se lahko razmnožijo po notranjosti nožnice. Uglavnem, nima je več :D pa dali so ga na testiranje za vse možne spolne bolezni (tudi aids) in je bilo vse negativno. Je rekla da je možno, da se bradavica ni prenesla s spolnim odnosom, možno da ima ta virus že od rojstva..
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 21. Okt. 2007 20:57

Torej če sumiš, da jih imaš moraš stopiti do ginekologa ali do osebnega zdravnika? Jaz sem opazila pri sebi majhne bele bunkice, ki so prisotne tudi pri vhodu v vagino in sem sprva mislila, da so to mozoljčki od britja, da je bila britvica bolj slaba sedaj ko sem pa prebrala to temo me pa skrbi, da gre za bradavice?? :eek: :eek:

Fanta imam že nekaj časa istega in seksam samo z njim in to brez kondoma, ker sem itak na KT. Ali lahko dobim kakšno mazilo v lekarni ali moram do ginekologa/zdravnika?

A je to zelo nevarna stvar??
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 22. Okt. 2007 18:09

Punce jaz imam jutri dermatologa in upam da bova že jutri ukrenila kaj proti temu zlu. Recimo, da mi jih odstrani z laserjem/dušikom itd ali potem vseeno lahko seksam s svojim fantom? Kaj pa če mi da kremo ali kaj takega?

Fant pravi, da se pri njemu niso pojavile kako to da jih imam potem jaz? Spala sem pa samo z njim odkar sem z njim, prej pa sem imela le enega stalnega spolnega partnerja?
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 23. Okt. 2007 8:39

to je lih to, kar je zgoraj ena napisala...

mami na plod prenese.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 23. Okt. 2007 10:10

Ne meni sedaj ni jasno... pri dermatologu bi morala čakati na vrsto 3 tedne danes sem šla še k ginekologinji, kjer me je sestra sicer naročila na pregled vendar je tudi čez mesec dni šele. Recimo, da jih sedaj imam...mi ni logično, da nič ne morem narediti v tem času??? Rekla mi je da pri fantih niso tako pogoste. Torej to pomeni, da sedaj s fantom sploh ne moreva seksat? :?
skelet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a skelet » 24. Okt. 2007 11:17

Poglej fora tega je, da tako ali tako če ti odkrijejo genitalne bradavice bos mogla cakat se dodatne pol leta, ker lahko tvoje telo ze samo preboli ta visrus, c eimas dovolj odporen imunski sistem. fant je prakticno ze okuzen ce jih res imas in ce jih on nima, potem je use uredu. lahko seksas z njim. na zalost pa ne mores narediti cisto nic v tem trenutku. pac tako je. zal.... v primeru da jih imas, ti jih zgejo z laserjem (isti dan gres domov) in gres ponovno na pregled. ce jih nimas vec juhu si jih premagala. in to je to.
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 24. Okt. 2007 17:01

baje pa so skoz pristotne v telesu... je mozno, da jih ne prebolis.

jaz ti priporocam, da uporabljata kondom.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 24. Okt. 2007 17:09

Danes mi je dermatolog dejal da jih imam in ker so še majhne (kot bucika) in ker jih ni toook veliko je rekel, da bova odstranjevala z dušikom. Naročena sem pa šele konec novembra, prej ne gre, ker vzamejo še bris. :?

Fant pravi, da nima nič, hvalabogu. Tudi sestra mi je rekla, da naj raje uporabiva kondom, samo glede na to, da on ful ni navdušen nad plastiko, ne vem kaj bova naredila. Ali kondom ali abstinenca. :)

Včeraj sem opazila, da je na vhodu nožnice, če jo razprem malo, opaziti bele "stvari", ki so na otip grobe. Zdravnik mi je predpisal canesten svečke in upam da bodo pomagale. Ali so to lahko glivice?

To vse skupaj je prav ironično. Res pazim na higijeno in imam stalnega partnerja pa staknem tole. Kje je pravica. :evil:
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 24. Okt. 2007 17:38

Sem presenečena kako preveč gladko je bilo vstavljanje tablete s priloženim batom. Sem imela takšne pishične priprave preden sem si ga vstavila, potem pa je kar lezlo notr brez težav. :lol:

Na forumu sem prebrala, da je večina vas deklet, ki ste dobile tablete imela tudi kremo canesten. Meni je zdravnik ni predpisal pa me zanima ali bi bi kaj prispevalo k rezultatu, če jo grem jutri iskat?

Morda bi bilo bolje, da bi tole vprašala v temi z glivicami. :oops:
Uporabniški avatar
iRoN_MaideN_giRL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 10. 2007
Kraj: HeLL

Neprebrana objavaNapisal/-a iRoN_MaideN_giRL » 01. Nov. 2007 23:34

Js sm tud opazla eno izboklino w nožnici, bulo...kk pa weš če je to bradawica al pa ne?...js namreč nism še mela spolnih odnosow...kj če je rak??...drugače me ne boli pa nč...nimam težaw...sam wem da to tam neb smelo bit...wpliwa to kj na neplodnost če se je takoj ne znebiš?...

Wem da morm k zdrawniku...sm 20 dopolnila...sam sm se wseen prej še mal tle pozanimala..upajoč da dobim kak koristen naswet...

Študentje hodijo tle na aškerčewo k zdrawniku...pol sam pokličem eno izmed ginekologinj in se naročim?...nj že po telefonu rečem zkj?...sm namreč slišala da je čakalna doba 2 mesca...pol k si izberem oz naročim...je pol ona moja osebna ginekologinja...čepraw nism js iz lj?...al morm nujn met kerga iz mojga kraja??...lots of questions...i know :/...pač..sm mal newedno bitje še...pa se rajš pozanimam...

Pa še to...js sm mensturacijo ful zgodaj dobila...pr 10ih že...zmeri sm naletela na odgowore da se uredi pr 18ih...sam men se še zmeri ni...mam jo namreč na 2 mesca...kokr kdj...a se s tabletkami to uredi??...

Če se izkaže da bo potreben poseg...se to izwaja na kliničnem?...

Hwala že w naprej
Caress the one, the never-fading rain in your heart - the tears of snow-white sorrow.[/quote]
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 02. Nov. 2007 13:44

edino, kar je je zoprna reč, ker zrastejo ravo tam, kjer naj nebi :) Vendar sem prezivel opracijo pred leti in moram priznat da ni nic hudga. Dobila narkozo, odstranili z laserjem in se zbudila kor, da ni bilo nic, še isti dan so me poslali domov. Če ti zob ven zruvajo, je hujše in bolj boleče kot to.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 03. Nov. 2007 7:18

Koliko časa se ti je pa celilo?
Uporabniški avatar
iRoN_MaideN_giRL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 10. 2007
Kraj: HeLL

Neprebrana objavaNapisal/-a iRoN_MaideN_giRL » 04. Nov. 2007 22:01

Anyone?? :rolleyes: :/ :roll: [/u][/b] pls... :buhu:
Caress the one, the never-fading rain in your heart - the tears of snow-white sorrow.[/quote]
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 05. Nov. 2007 8:17

iRoN_MaideN_giRL napisal/-a:kk pa weš če je to bradawica al pa ne?...js namreč nism še mela spolnih odnosow...kj če je rak??...drugače me ne boli pa nč...nimam težaw...sam wem da to tam neb smelo bit...wpliwa to kj na neplodnost če se je takoj ne znebiš?...

pol sam pokličem eno izmed ginekologinj in se naročim?...nj že po telefonu rečem zkj?...sm namreč slišala da je čakalna doba 2 mesca...pol k si izberem oz naročim...je pol ona moja osebna ginekologinja...čepraw nism js iz lj?...al morm nujn met kerga iz mojga kraja?

1. na vsak način se naroči, pa bodo tam povedali, kaj je. Mogoče je bradavica, mogoče je kakšna otekla žleza (ena punca je pred kratkim odprla podobno temo, se mi zdi).
Glede neplodnosti ne vem... Mogoče piše kakšno stran nazaj.

2. če še nimaš izbrane ginekologinje, pač pokliči eno in se naroči. Najbrž bo bolje, če že po telefonu poveš, da obstaja sum na bradavice, boš mogoče kaj prej na vrsti.
Mislim, da ni treba, da je ginekologinja iz tvojega kraja.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]