Genitalne bradavice

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
sweetyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetyka » 20. Avg. 2007 12:49

Aha, ja js sem tudi sumila na genitalno bradavico. Fant je pa cel paničen in še k zdravnici si ne upa. Nazadnje sva imela spolne odnose z drugimi kakih 10mesecev nazaj, ker midva sva v zvezi 9mesecev. Hvala ti za odgovor. Lp
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
prijateljica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a prijateljica » 20. Avg. 2007 12:56

haha tko kod vsi tipi...prim ga za pajsko pa gremo...ja glede na čas pa ja, bo najbrž kr držalo, da je genitalna bradavica...kaj češ, vsi mamo neki!
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 20. Avg. 2007 13:22

Takoj ga naženi k zdravniku. Da začne zdravljenje, ker tole zna bit precej neprijetno. Je pa sigurno že okužil tudi tebe, tako da se pripravi na kak izbruh. Lahko pa boš imela srečo in ne bo nič.
Uporabniški avatar
pikapolonica444
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a pikapolonica444 » 23. Avg. 2007 22:22

to ni nč tko hudga! js sm to mela. ene 3krat sm mogla it u bolnico za en dan, so mi nekak žgal dol te bradavice, pod narkozo. pa neke kreme so mi tud dal.
nj gre čimprej, kr jih bo mel vedn več. js sm jih mela ful. pa so mi jih prvič žgal, je blo kaka 2 mes uredu, pol so se pa s5 pojavle, sam jih je blo dost manj. tak da sm pol mogla it še 2krat.
bi blo pa dobr, da tud ti greš. čeprav js sm takrat dobla kremo zase in za svojga fanta, tko da sma se mogla oba mazat. on jih sicer ni mel, sam obstaja možnost, da sm ga okužla.
Uporabniški avatar
pikapolonica444
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikapolonica444 » 23. Avg. 2007 22:26

aja, pa ful, ful grozn to zgleda, k se jih že velik namnoži... :steinigung:
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 24. Avg. 2007 10:54

ojej. sicer tega še nism dožvela ampak vidm pa d je kr hudo če tk gledaš.
res je pa da ga lahko malo zavedeš. mu rečeš če gre s teboj nekam in mu ne poveš. pa ga pelješ k zdravniku. ker je res bradavice se takšne ali drugačne naprej širijo.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
prijateljica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a prijateljica » 24. Avg. 2007 11:13

Hey! sweety javi kaj je blo pri zdravniku!
LP
Uporabniški avatar
Hed Kandi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Hed Kandi » 24. Avg. 2007 11:22

prijateljica napisal/-a:ker se prenaša preko stika koža-koža

a to je mišljeno tudi če se z nekom rokuješ? :eek:
prijateljica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a prijateljica » 24. Avg. 2007 11:29

Neeeeeeeeeee! Ginetalne bradavice so prisotne samo spodaj, se ne širijo drugam, je pa res, da so v nivoju kože! Se pravi, če ima fant genitalne bradavice in se dotika svojega penisa takoj zatem pa tvoje lulike je zlo velka verjetnost, da se boš okužla! Pa še nekaj nimajo vsi, ki so okuženi simptomov...se pravi genitalnih bradvic, vendar se lahko še zmeraj okužiš, ja.
Uporabniški avatar
Hed Kandi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Hed Kandi » 24. Avg. 2007 11:32

aja genitalne valjda..sori nisem vredu brala :D
Uporabniški avatar
pikovita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pikovita » 25. Avg. 2007 13:53

pikapolonica444 napisal/-a:to ni nč tko hudga! js sm to mela. ene 3krat sm mogla it u bolnico za en dan, so mi nekak žgal dol te bradavice, pod narkozo. pa neke kreme so mi tud dal.
nj gre čimprej, kr jih bo mel vedn več. js sm jih mela ful. pa so mi jih prvič žgal, je blo kaka 2 mes uredu, pol so se pa s5 pojavle, sam jih je blo dost manj. tak da sm pol mogla it še 2krat.
bi blo pa dobr, da tud ti greš. čeprav js sm takrat dobla kremo zase in za svojga fanta, tko da sma se mogla oba mazat. on jih sicer ni mel, sam obstaja možnost, da sm ga okužla.

U bistvu sama zadeva res ni tko huda, sam problem je, ker lahko te spremembe (ki nastanejo med večkratnim odstranjevanjem) povzročijo raka na materničnem vratu!
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
Uporabniški avatar
pikapolonica444
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pikapolonica444 » 26. Avg. 2007 22:29

pikovita napisal/-a:
U bistvu sama zadeva res ni tko huda, sam problem je, ker lahko te spremembe (ki nastanejo med večkratnim odstranjevanjem) povzročijo raka na materničnem vratu!

a res??? to še pa nism slišala...
no, js sm mela te bradavice kaka 4 leta nazaj, zj mam pa s5 gin. probleme, ful mam slab bris, test pap C4, tak da morm it zj že drugič na operacijo, da mi odrežejo del materničnega vratu. sicer še ni rak, ampak je treba odrezat, kr so že spremenjene celice in bi se razvile v raka... :(
Uporabniški avatar
pikovita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pikovita » 29. Avg. 2007 15:40

pikapolonica444 napisal/-a:
pikovita napisal/-a:

a res??? to še pa nism slišala...
no, js sm mela te bradavice kaka 4 leta nazaj, zj mam pa s5 gin. probleme, ful mam slab bris, test pap C4, tak da morm it zj že drugič na operacijo, da mi odrežejo del materničnega vratu. sicer še ni rak, ampak je treba odrezat, kr so že spremenjene celice in bi se razvile v raka... :(

joj groza... jst se morem tud na pregled naročit, da mi bris uzame. Pač lih zarad teh bradavic.... Upam, da bo use OK!
Pa tebi tud želim, da bi se vse dobr izteklo!
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
prijateljica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a prijateljica » 29. Avg. 2007 20:01

Ne, virusi, ki povzročajo genitalne bradavice ne povzročajo raka na maternične vratu! Pač pa so to virusi iz iste skupine...se pravi hpv! Se pa kdaj pa kdaj zgodi, da se lahko okužiš z več vrstami tega virusa, ki lahko povzročijo genitalne bradavice ter spremembe na materničnem vratu! Virusi, ki povzročajo GB so nizkorizični, tko kot virusi, ki povzročajo bradavice po drugih delih telesa...pa še nisem slišala, da bi kdo dobil raka zaradi bradavice! Tko, da ne širit panike, pa napačnih informacij!
Uporabniški avatar
evonja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2005
Kraj: moravče

Neprebrana objavaNapisal/-a evonja » 01. Okt. 2007 17:16

kako pa veš da jih imaš če jih ne 'opaziš'.mene zadnje čase zzelo srbi,pa ne vem kaj naj:/

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]