Droga

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste že poskusili drogo?

Da.
225
58%
Ne.
160
42%
Skupaj glasov : 385

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 05. Feb. 2008 6:50

Problem! Moja sestra (15 let - 1.letnik) ima full težave v šoli. Ker šprica itd. In spet včeraj kliče njena razredničarka mamo itd. Ker sve ble same doma, sem jo vprašala če mi ima kaj za povedat, pa je rekla da ja: da kadi travo in vsak dan se baše z e-jami. :eek: Za nameček je pa še rekla da jemlje iz dolgega časa+da bo definitivno poizkusila še kaj drugega!!!
Kaj za vraga naj naredim? Pa še mama je v bolnici. V bistvu ne vem če jim naj povem, ali kaj. Samo potem bo mogoče huje, ker ji bosta prepovedala izhode itd. Damn!
Sama se imela kolege ki so se zafiksali itd. Pa vem kako je to. Samo lastna sestra??? :?
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 05. Feb. 2008 8:59

Najprej pejt v lekarno po test...pa nej se lepo polula. Da vidš kaj je res, kaj ni.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 05. Feb. 2008 9:07

Al išče pozornost al pa je pač to res. Jz recimor verjamem, da kadi travo. Da pa vsak dan je e-je? To bi se mogl pol vidt tud na njenem obnašanju. Hm..pa kje dobi denar za to? Drgač pa pojma nimam kaj narest...Mal več se z njo pogovort o stranskih učinkih in zakaj pač to dela.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 05. Feb. 2008 9:10

Sem jo vprašala zakaj, pa je rekla da tak. Se pravi da iz dolgega časa. Ker ti froci imajo toliko vsega, da več ne vedo kaj bi.

Ne vem če naj povem doma, ali ne...fuck...smrklja! Pa še danes greve gledat mamo v bolnico-upam, da ne bo prišla nakajena, ali pijana. Ker jo bom direkt tam pustila.
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 05. Feb. 2008 9:31

Hm...zdej če je z mamo hudo v bolnici, potem bolše da se zdele ne pove še njej. Si predstavlaš-si v bolnici in potem še zveš kaj dela tvoja hči. Rajši povej mami ko pride iz bolnice (upam da kmalu). Dej na netu zbrskej par stvari o teh drogah in ji naredi kao seminarsko in ji daj za prečitat. Al pa nwm najdi kake zgodbe drugih deklet ki jim je žal da so to kdaj delale in ji pomoli pod nos. Če to dela iz dolgčasa še ni krize pomoje, večja kriza bo ko bo to začela delat iz navade. Zato bolje da se uživanje drog čim prej prepreči.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 05. Feb. 2008 9:35

Hvala za nasvete, vendar ji jaz že od osnovne šole "solim pamet" s tem. Ker sem sama imela prijatelje, ki so zdaj čist adijo zaradi droge. Še najin 30-letni bratranec je čist zafiksan. Enostavno ne vem kaj ji je. Pa ok. Če bi zdaj rekla-ne bom več. Ampak neeee-ona mi je še včeraj poudarila da nameni še druge sprobat. Jaz ne vem kaj naj. Na koncu bom še jaz kriva. Sicer sem ji obljubila, da ne bom povedala, samo mogla bom, če je vse to res.

Aja-pa po rokah se reže. To naši vedo. In včeraj se je spet. Super,no :?
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 05. Feb. 2008 9:39

Joj..jz nikol nism mela opravka s tekimi ljudmi, tko kot drugega kot pogovor in soljenje pameti, ti ne znam svetovat. Tko da to verjetno že ti tud veš. Mogoče ti bo kera tle na forumu znala pomagat k ma mau več izkušn s tem ali podobno zgodbo. Pomoje je to rezanje in uživanje drog eno njeno notranje trpljenje. Mogoče se ne počuti zaželjene v družbi, ali se ne počuti dobro v svojem telesu...kaj vem. Kaj dosti ti ne morem pomagat. Najstniki so trdoživi in če bi šlo, bi šli tud skoz glavo čez zid. Upam, da ti bo kdo dau kak bolši nasvet.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 05. Feb. 2008 9:41

jez mislm d ma tvoja tamala resne probleme... to d se reže pomen d išče oz. si želi več pozornosti... glede droge pa to... dj vzem jo v roke pa ji odpri oči... drugač sta v dobrih odnosih? na lep način se probej pogovort z njo... jez mam tud pubertetnico doma... pa sam čakam kdaj bom ugotovila kej tazga...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 05. Feb. 2008 9:47

Očitno jih ima res. Včeraj me malo ni kap, ko je imela preko zapestij majico-pa sem jo vprašala kaj je delala, pa je rekla: "malo sem se rezala" :eek:
Groza! Jaz ne vem zakaj jo tako zanimajo droge itd. Saj ji že od nekdaj govorim da naj raje pije (če že mora) kot pa se z drogami bavi. Pa ok. Da bi zdaj vsaj nehala sprobavat-ne-ona bi kar horse, pa ne vem kaj še.
Drugače se pa grozno razumeva-kljub 8 letni razliki. Zato mi je toliko huje.

A ti tudi s pubertetnico doma? Groza! Ni več tako kot je bilo ko smo bili mi toliko stari,ne? :?
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 05. Feb. 2008 9:48

Ojoj, bulma :? Jst sploh ne vem, kaj bi nardila na tvojem mestu ... od kje ji pa denar za travo? Sej je še mlada, dela vrjetno ne ...
A pa se kej drugač obnaša? Lahko te pa samo preizkuša. Ne vem no :? Glede rezanja pa ... kaj pa, če bi jo poslal h kakšnemu psihologu na pogovor? Tud če dela vse to samo iz dolgčasa pa zato, ker je v puberteti, to ni prou :nein:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 05. Feb. 2008 9:52

Fajn bi bilo če bi bila samo trava. Finta je v tem-da je decembra imela podobne težave. Razredničarka je klicala domov, da ima ful neopravičenih itd. Pa smo prišli domov, pa bila pijana itd. Pa dajala si je roke v usta, pa cela histerična bila. Sem mogla naša dva mirit da se ne drogira. In potem so ugotovili da se reže.
Potem pa je mama peljala urin v bolnico, samo bil baje negativen na droge. Samo na kere droge delajo to? Samo na travo, ali na vse???
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 05. Feb. 2008 10:07

horse???? :eek:
probi se pogovort z njo in ugotovit zakva počne to kar počne...
če ji ne boste pomagal bo zabluzila...
ja tud med nama je 8 let razlike... jez pr teh letih nism vedla kva je trava... zdj pa že otroci pušijo... :eek: tud jez se ne štekam lih najbol z njo, ampak upam d se bova k bo starejša...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 05. Feb. 2008 10:12

Če mi je pa rekla da sama ne ve.
No, pa še novica dneva. Klicala sem jo kdaj pride iz šole itd. Pa sem jo vprašala zakaj je slabe volje. Poslušajte zdaj to: ker je razredničarka klicala fotra, da mora priti jutri v šolo, ker bo dobila ukor ravnateljice pa morajo iti k njej!!! Ker se je baje s sošolko tako napila včeraj v prosti uri-čeprav prisega da se ni.
Wtf je s to malo?

Ti se ne štekaš z njo? Midve se pa full štekave.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 05. Feb. 2008 10:18

O marija bog pomagi, jst sam čakam lhm, kdaj bo z mojim bratom kej tazga, čeprou mislm, da je tiste mesce, ko se mu je kr dobesedno mešal, dal že čez ... saj upam no.
Resno ti pravim, prjav jo k psihologu na pogovor, škodit ji pomoje ne more. Nek vzrok mora bit, da se tko obnaša, da se reže, da uživa droge. Škoda jo je no, sej je še otrok :(
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 05. Feb. 2008 10:24

Seveda. Ko si tak premišljujem na ta dva dni, ko mi je vse to priznala me direkt spominja na nek film. Groza!
Po eni strani pa tudi ni fer, da je vse na mojih plečih-njej se j*** za vse. Doma ne vem če naj povem, ali kaj. In zdaj bo imela full težave, pa bo mogoče še huje. Groza,no. Samo je pa ok, dokler še meni pove, da ne drži za sebe. Saj itak ve, da se mi lahko zaupa. Samo mi je pa bedno, da mi ni rekla da ma težave, pa da jo droge vlečejo, ampak da ne misli nehat temveč iti še naprej. Wtf???

Jaz priznam, da kadim travo (sicer zadnje leto zelo redko), pa kadila sem že pri šestnajstih-vendar sem vedno vedela da je tu pri meni konec. Da NIKOLI ne bom šla dalj od tega!!!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]