Droga

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste že poskusili drogo?

Da.
225
58%
Ne.
160
42%
Skupaj glasov : 385

Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 12. Avg. 2004 14:25

Upam
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 12. Avg. 2004 15:25

Tut jst zlo upam...
Mam pa eno vprašanje za tiste k ste probale ije? Pa tko nič nočem težit, sam zanima me?! Hmm a vas nobena zgodba k se žalostno konča in jih loh v časopisu pa po tv-ju en ceu kup vidmo ne prestraš al pa strezne? Na kaj takrat pomislte, a vas je kej strah, da se to lahko tut vam zgodi? :nixweiss:
kathy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kathy » 14. Avg. 2004 15:06

LyLa napisal/-a:pa sj sicer nekako ni problem, ce probas parkrat, problem nastane ko to postane nacin zivljenja in si cist notr se preden se zaves..

to se jst popolnoma strinjam....ampak na žalost ko jih uporablaš se zdiš sam seb najbolši in si lažeš tako kot si vsak odvisnik na začetku....sej lahko neham kadarkol hočn al pa sam še dons pol pa jutr naum več....pol te pa že tko not potegne da se sam ne zavedaš kaj se dogaja....življenje in čas gre mimo tebe in ti se ga sploh ne zavedaš....
pri meni je bil edini način,da sm nehala samo to da je pršlo do take situacije da sm se hotla čez okn vržt in pol sm rekla nikoli več...in zaenkrat se še držim tega....
najbrž mora pridt pr vsakmu "uporabniku" do take situacije,da se zave sam svojga obstoja....zato tudi ne pomaga če te starši ali pa prjatli vlečejo na zdravlenje,terapije al pa predavanaj.....
Uporabniški avatar
suhica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2004
Kraj: sirni svet

Neprebrana objavaNapisal/-a suhica » 02. Sep. 2004 21:41

js nism se nc probala in tut ne nameravam.

ful dobr pa da pisete o tem tisti k mate izkusnje! :)
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 12. Sep. 2004 16:01

js sm pa zdej nehala z vsem... sm klin že tri tedne in mi je tok bolš!! na partyjih je tud čist drgač k si na klin tko da se ne bom več drogirala... k zadnje čase me je itak sam zabediral k ni nč zadost prjel, pa če sm še tok pretiravala z vsem....
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 12. Sep. 2004 20:56

ne doug nazaj je ena z nase sole umrla zarad e-ja :( ful simpaticna zenska,lustna in use pol pa tole... mislm da je to dal mislt usm na nasi soli, pa ceprov je nismo osebno poznal. zato se NOBENE droge tud dotaknla ne bi
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 15. Sep. 2004 10:11

Naughty grl napisal/-a:ne doug nazaj je ena z nase sole umrla zarad e-ja :( ful simpaticna zenska,lustna in use pol pa tole... mislm da je to dal mislt usm na nasi soli, pa ceprov je nismo osebno poznal. zato se NOBENE droge tud dotaknla ne bi

Mene pa to po eni strani spravi v dobro voljo po drugi pa v slabo. Po eni strani sm vesela, da tak dogodek strezni ljudi in se odločijo da ne bojo več jemali droge, po drugi strani sm pa prou žalostna, da je mogla ta deklica umret, da se zdej bol zevedate, da to ni OK :!: :!:
Vseen pa upam, da take stvari mlade streznijo in jim vsaj mal potrkajo na vest...
jolly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a jolly » 16. Sep. 2004 7:50

Ja sem ful dolg časa kadila travo, me je pa kar naenkrat minil, ko sem se zavedala da že ob sedmih zjutraj kličem kolegico če ma za joint. Brezveze res, k si čist cel dan neki zblojen in že ob 5-ih popoldne padeš v pojstlo k si tok zadet.

Drgač sem pa probala še speed, mi ni blo prov nič posebnega...kakšnih e-jev se pa v življenju ne mislim dotaknit, je že preveč kemije not.
Uporabniški avatar
Mrs. Smiley
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs. Smiley » 16. Sep. 2004 14:52

Nič poskusila in me tudi nič ne mika :!:
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 16. Sep. 2004 20:13

travo,ampak samo parkrat, drgac pa nc,tud cigarete ne... fuj :x
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
ur_sista
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a ur_sista » 08. Okt. 2004 17:30

probala sm že vutro, ije, spid pa crack. pa use razn vutre je blo tko 3x=prvič, zadnič pa nikol več!! sj ne d ne bi blo gut sam mam dost takih kolegov k so že tok u temu šitu, d k jih gledam je že men bed! no ena moja ful dobra frendica sploh ne more nehat, ampk ji zdj usakič sam še bedera-pr njej droga sploh nima več tistga pozitiwnga efekta.. in sm že js totaln obupana k jo gledam tako :(
Live and let live.
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 08. Okt. 2004 18:32

Sam ganjo neki časa v srednji druzga pa nč.
Uporabniški avatar
Dalila
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dalila » 10. Okt. 2004 22:26

Jaz sem nekaj časa kadila trvo, ampak name ni imela pozitivnega učinka zato sem jo ukinla. Kar se tiče pa zgodbic okol droge, ko sem v oš brala mi otroci s postaje zo, me zgodba ni odvrnla od tega ampak me je vse skupaj samo še bol privlačil. No še dobr da me je hitr srečala pamet.
pa pa
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 10. Okt. 2004 23:55

SlikaSlika :D
Gone
Uporabniški avatar
lepoticka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2004
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a lepoticka » 11. Okt. 2004 18:19

en dim trave... ma se mi je zagravžala... smrdi in ogabnega okusa je! nikoli več!!! :tot:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]