Droga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 428 prispevkov
• Stran 3 od 29
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29
Naslednja
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Tut jst zlo upam...
Mam pa eno vprašanje za tiste k ste probale ije? Pa tko nič nočem težit, sam zanima me?! Hmm a vas nobena zgodba k se žalostno konča in jih loh v časopisu pa po tv-ju en ceu kup vidmo ne prestraš al pa strezne? Na kaj takrat pomislte, a vas je kej strah, da se to lahko tut vam zgodi?
Mam pa eno vprašanje za tiste k ste probale ije? Pa tko nič nočem težit, sam zanima me?! Hmm a vas nobena zgodba k se žalostno konča in jih loh v časopisu pa po tv-ju en ceu kup vidmo ne prestraš al pa strezne? Na kaj takrat pomislte, a vas je kej strah, da se to lahko tut vam zgodi?
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
LyLa napisal/-a:pa sj sicer nekako ni problem, ce probas parkrat, problem nastane ko to postane nacin zivljenja in si cist notr se preden se zaves..
to se jst popolnoma strinjam....ampak na žalost ko jih uporablaš se zdiš sam seb najbolši in si lažeš tako kot si vsak odvisnik na začetku....sej lahko neham kadarkol hočn al pa sam še dons pol pa jutr naum več....pol te pa že tko not potegne da se sam ne zavedaš kaj se dogaja....življenje in čas gre mimo tebe in ti se ga sploh ne zavedaš....
pri meni je bil edini način,da sm nehala samo to da je pršlo do take situacije da sm se hotla čez okn vržt in pol sm rekla nikoli več...in zaenkrat se še držim tega....
najbrž mora pridt pr vsakmu "uporabniku" do take situacije,da se zave sam svojga obstoja....zato tudi ne pomaga če te starši ali pa prjatli vlečejo na zdravlenje,terapije al pa predavanaj.....
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
js sm pa zdej nehala z vsem... sm klin že tri tedne in mi je tok bolš!! na partyjih je tud čist drgač k si na klin tko da se ne bom več drogirala... k zadnje čase me je itak sam zabediral k ni nč zadost prjel, pa če sm še tok pretiravala z vsem....
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
ne doug nazaj je ena z nase sole umrla zarad e-ja ful simpaticna zenska,lustna in use pol pa tole... mislm da je to dal mislt usm na nasi soli, pa ceprov je nismo osebno poznal. zato se NOBENE droge tud dotaknla ne bi
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Naughty grl napisal/-a:ne doug nazaj je ena z nase sole umrla zarad e-ja ful simpaticna zenska,lustna in use pol pa tole... mislm da je to dal mislt usm na nasi soli, pa ceprov je nismo osebno poznal. zato se NOBENE droge tud dotaknla ne bi
Mene pa to po eni strani spravi v dobro voljo po drugi pa v slabo. Po eni strani sm vesela, da tak dogodek strezni ljudi in se odločijo da ne bojo več jemali droge, po drugi strani sm pa prou žalostna, da je mogla ta deklica umret, da se zdej bol zevedate, da to ni OK
Vseen pa upam, da take stvari mlade streznijo in jim vsaj mal potrkajo na vest...
- jolly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2004
Ja sem ful dolg časa kadila travo, me je pa kar naenkrat minil, ko sem se zavedala da že ob sedmih zjutraj kličem kolegico če ma za joint. Brezveze res, k si čist cel dan neki zblojen in že ob 5-ih popoldne padeš v pojstlo k si tok zadet.
Drgač sem pa probala še speed, mi ni blo prov nič posebnega...kakšnih e-jev se pa v življenju ne mislim dotaknit, je že preveč kemije not.
Drgač sem pa probala še speed, mi ni blo prov nič posebnega...kakšnih e-jev se pa v življenju ne mislim dotaknit, je že preveč kemije not.
-
Mrs. Smiley - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2004
Nič poskusila in me tudi nič ne mika
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
travo,ampak samo parkrat, drgac pa nc,tud cigarete ne... fuj
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
ur_sista - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: lj
probala sm že vutro, ije, spid pa crack. pa use razn vutre je blo tko 3x=prvič, zadnič pa nikol več!! sj ne d ne bi blo gut sam mam dost takih kolegov k so že tok u temu šitu, d k jih gledam je že men bed! no ena moja ful dobra frendica sploh ne more nehat, ampk ji zdj usakič sam še bedera-pr njej droga sploh nima več tistga pozitiwnga efekta.. in sm že js totaln obupana k jo gledam tako
Live and let live.
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem nekaj časa kadila trvo, ampak name ni imela pozitivnega učinka zato sem jo ukinla. Kar se tiče pa zgodbic okol droge, ko sem v oš brala mi otroci s postaje zo, me zgodba ni odvrnla od tega ampak me je vse skupaj samo še bol privlačil. No še dobr da me je hitr srečala pamet.
pa pa
Prvi neprebran prispevek • 428 prispevkov
• Stran 3 od 29
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]