Droga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Aloha napisal/-a:Purple, js bi ti svetovala, da si omislš kšn hobi, kr komentirat usacga in use na forumu -
Drgač pa, js stojim za tem kar pišem in se ne mislm obremenjevat s tvojimi kolegi, k vidjo edino rešiteu u zadevanju. Js takih ljudi ne bom pomilovala, ne bom mela lepe besede o njihovih dejanjih, še najmn jih bom pa zagovarjala ...
Tut sama sm bla že u situaciji, k mi ni blo do žiulenja, k sm zabluzila totalno, pa mi na kraj pameti ni pršlo, da bi se podala u te vode ... Bolečine sm pač prenašala trezno, bolel je k sto mater, težko je blo pridt skoz dan, ampak sm se postaula na noge, prebrodla sranje in prežvela. Brez droge. In mam lih tko kolege, k so dožvel dost bede u žiulenju, pa se noben izmed njih ni obesu na droge.
Če ti opravičuješ taka dejanja in jih še zagovarjaš, pol kr, js jih pa pač ne bom nikol.
tocno tko v droge oz.odvisnost zabredejo sam slabiči..k ne vejo kk problem rešit,pa ga z ustrezno substanco mislijo skenslat..pa sploh ne pomislijo,da s tem rata problem še večji.
nikoli ne bom zagovarjala droge.če pa bo kdo od mojih bljiznih zabredu v to,mu bom poskusla pomagat-ampak sam če bom vidla,da ma sam voljo se spravt iz tega.
tisto od hobija pa tud ni napacna ideja ker ti purple ne komentiras in izmenjujes mnenja,ampak vsiljujes svoje.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Aloha napisal/-a:Purple, js bi ti svetovala, da si omislš kšn hobi, kr komentirat usacga in use na forumu -
Drgač pa, js stojim za tem kar pišem in se ne mislm obremenjevat s tvojimi kolegi, k vidjo edino rešiteu u zadevanju. Js takih ljudi ne bom pomilovala, ne bom mela lepe besede o njihovih dejanjih, še najmn jih bom pa zagovarjala ...
Tut sama sm bla že u situaciji, k mi ni blo do žiulenja, k sm zabluzila totalno, pa mi na kraj pameti ni pršlo, da bi se podala u te vode ... Bolečine sm pač prenašala trezno, bolel je k sto mater, težko je blo pridt skoz dan, ampak sm se postaula na noge, prebrodla sranje in prežvela. Brez droge. In mam lih tko kolege, k so dožvel dost bede u žiulenju, pa se noben izmed njih ni obesu na droge.
Če ti opravičuješ taka dejanja in jih še zagovarjaš, pol kr, js jih pa pač ne bom nikol.
aloha, nekateri pač niso taki kot mi, ki gremo lahko skoz.In kot sm rekla, en se zateče v drogo, drug v samomor, tretji si roke reže, četrtmu se zmeša, pet zapade v anoreksijo.Pač nismo vsi taki da bi šli normalno čez.In jst ne zagovarjam droge, ne pravm da se naj gre folk drogirat, pravm sam to da razumem take ki zapadejo v drogo, ampak sicer tiste za katere vem kaj in kako je bil razlog.
lolitaa...kako upam zagovarjat.Hja, jst tistga ki mi je blizu nikol ne bom obsojala če ma kakršenkoli problem, v kolikor ni to kakšen ekstrem.sem napisala kakšna sta življenja dveh fantov in jst jih pač razumem.In daleč od tega da to podiram.Takrat sem se trudila na vse kriplje, da bi ven pršla.Ostali so pa itak bli večalimanj zarad dolgčasa.Takih pa res nom razumela ja.
in kot sm že rekla.ti lahko vidiš izhod, nekdo drug ga ne bo.
Mily, mene njihova odvisnost niti malo n ogrožala.Nikoli.Sicer pa nekak skušam razumet da se folk odmakne, ampak nekateri se odmaknejo v momentu, brez da bi človeku skušal pomagat.In vem da ne ne moreš nekomu pomagat če sam tega noče, meni tudi na žalost ni kej preveč uspevalo.Mogoče za dan/dva/tri, kar jih je rešilo, je bila pa edino komuna.
Takrat (dve leti so bli v barceloni) smo se pač nekako razšli.jaz sem spoznala svojga fanta in ne hodim več na njihov konc, mogoč enkrat an leto.takrat se pa itak dobimo.kaj se pa zdej točno dogaja z njimi, pa žal ne vem,.
Anelise&Aloha.Kaj vaju tok skrbijo moji hobiji?Že ma svoje hobije.In ne ne vsiljujem mnenj, gre se zato, da mogoče situacijo poznam in nekej vem o tem, marsikej sem vidla/doživela.
Glede na to lahko tud jst rečem da govorite neki vprazno, ker ne evste kako je to.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
*purple* napisal/-a:In ne ne vsiljujem mnenj, gre se zato, da mogoče situacijo poznam in nekej vem o tem, marsikej sem vidla/doživela.
Glede na to lahko tud jst rečem da govorite neki vprazno, ker ne evste kako je to.
A nisi ravno ti rekla v neki temi, da ne rabš doživeti neke izkušnje, da veš kako je? Dvojna merila?
Je res, da je težko govort, če nisi sam vpleten v to, vendar si vseeno lahko ustvarim mnenje. Zmeraj se najde boljša rešitev kot droga. Če se le potrudiš.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Sj nočm nč slabega, da ne bo pomote.
Tukaj vztrajno trdiš, da rabiš izkušnje, da komentiraš, medtem ko si v drugi temi trdila ravno obratno. To so zame dvojna merila ne glede kako banalna je bila tista stvar. Sicer pa niti ni važno.
Lahko si ustvarim mnenje o drogih in narkomanih, pa čeprav z njimi nisem imela neposrednega stika.
Tukaj vztrajno trdiš, da rabiš izkušnje, da komentiraš, medtem ko si v drugi temi trdila ravno obratno. To so zame dvojna merila ne glede kako banalna je bila tista stvar. Sicer pa niti ni važno.
Lahko si ustvarim mnenje o drogih in narkomanih, pa čeprav z njimi nisem imela neposrednega stika.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
rezultati ankete so zaskrbljujoči. pa ne da bi se zgražala. ampak tu se spet kažejo dvojna merila cosmopolitank. v eni temi šimfate tiste, ki jempljejo droge, v drugi temi pa se pokaže, da to v večini počnete tudi same ...
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
gregalina napisal/-a:Žalostno je, da je v Celju najmlajši odvisnik od heroina star 13let (to je pisalo dans v Večeru)
wtf?? pa kam pelje ta svet???js sem se pr 13 še z barbikami igrala .
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:rezultati ankete so zaskrbljujoči. pa ne da bi se zgražala. ampak tu se spet kažejo dvojna merila cosmopolitank. v eni temi šimfate tiste, ki jempljejo droge, v drugi temi pa se pokaže, da to v večini počnete tudi same ...
ne posploševat ker nismo vse take.js sem absolutno proti drogam in tudi nikoli nisem probala ker se mi to zdi ena največjih bedarij, ki jih lahko narediš v življenju.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
^^Tut js sm se pri takih letih še igrala z Barbikim! Če boš današnjim 13letnicam omenla Barbike, se bojo sam začele smejat in te mele za budalo. Današne 13letnike zanima muska, prijatli, cote, sex, ljubezen...na vse to sm js kasnej mislala. Pa tole jih tut zanima, zgleda
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:rezultati ankete so zaskrbljujoči. pa ne da bi se zgražala. ampak tu se spet kažejo dvojna merila cosmopolitank. v eni temi šimfate tiste, ki jempljejo droge, v drugi temi pa se pokaže, da to v večini počnete tudi same ...
Hja, anketno vprašanje je "ste že poskusili drogo", ne pa če "redno uživate drogo". Zato tak rezultat.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
freaky napisal/-a:Sj nočm nč slabega, da ne bo pomote.
pokažimi to temo pa ti prec razložim kako in kaj
Je pa velika razlika med drogami in nečim banalnim, ja.
Lahko si ustvariš mnenje, seveda, ampak veš pa ne kako je.Jst sm tud prej mela mal drugačno mnenje, sicer jih nisem obsojala, ampak ni blo čist tko kot je zdaj ko vem kako, zakaj, čemu.seveda niso vse odvisnosti iste , ampak človek ki ne vidi več izhoda, ki slučajno iz firbca proba drogo in potem ugotovi, da s tem zbeži pred problemi in realnim življenjem je čist ena svoja zgodba.Če se narkomane obsoja, iz zgoraj navedenega razloga potem anj se vse samomorilce, vse ki si režejo roke, ki se jim zaradi problemov zmeša, vse anoreksične, bulimične itd.Ker mislm da majo vsi isto izhodišče.
kr.ena..če smo že proti drogam, je tudi ne poskusimo.jst sm proti trdim drogam in ni boga da me prerpiča da se je kdaj dotaknem. nekateri pa mislim da niso taki...
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
*purple* napisal/-a:freaky napisal/-a:Sj nočm nč slabega, da ne bo pomote.
pokažimi to temo pa ti prec razložim kako in kaj
Je pa velika razlika med drogami in nečim banalnim, ja....
Kaj je zate banalno? Teme v politiki?
*purple* napisal/-a:kr.ena..če smo že proti drogam, je tudi ne poskusimo.jst sm proti trdim drogam in ni boga da me prerpiča da se je kdaj dotaknem. nekateri pa mislim da niso taki...
V anketi vprašanje ne razločuje med trdimi in mehkimi drogami.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov