Droga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
čiki alko....to pogosto.......travca probala kadit pa kukije.-po kajenju nč, po kukiju pa tolk bad, da sm bruhala nikol več po moje...........ker mi je blo totaln bedn.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
moja droga je v bistvu samo kava,k alkohola jst zlo mal pijem, nekak mi sploh ne paše več.kaj drugega pa že ni več,k se mi zdi da sm taka oseba da ne pašem glih skp z drugimi drogami.pač mi to sploh ne paše da bi probavala.mi je blo skor zmer bolš če sem recmo šla u diskač pa sm bla trezna.ja sj vem, čudna sem,ampk nasledn dan se vsaj spomnm kolk zlo je blo fajn pa saj traparij ne delam
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
kiki* napisal/-a:Od kdaj so pa že čiki pa kava tle gor droga?
Lih hotla sem to napisat ker, če je kava droga priznam - sem čist zadrogirana.
Drugač edino kar od drog konzumiram je alko. Tut trave al kej podobnega še nisem nikol probala, je pa res, da se mi ga na vsake tok časa sede mal bl konkretno napit (dobr lih po vseh 4-ih se ne plazim domov) tut nesm ga kr dost tko, da se znam do doma spravt (praksa dela svoje)... in ja jest, če grem ven zmer tut kšnga spijem - na sok pa kavo pa hodim v popoldanskih urah
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
MIGRENA napisal/-a: in ja jest, če grem ven zmer tut kšnga spijem - na sok pa kavo pa hodim v popoldanskih urah
Se razume, me2.
Drugač pa če ne štejete pod droge cigaret, kave in alkohola, sem jst pol skorajda čist clean.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
no jaz nisem še nič probala in tudi nimam namena...
upam da bo tud pri tem ostalo in me ne bo kaj primlo, da bi šla na take stvari
upam da bo tud pri tem ostalo in me ne bo kaj primlo, da bi šla na take stvari
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Js sm pa enkrat puding jedla k je biu s travo zmešan... Pa sploh vedla nism, sam sva lih z eno kolegico pršle na rojstn dan k enmu kolegu pol pa namest aperitiva dobiva puding... Taka bl mejhna posodica, pa ga kolegica res ne mara, pa je men rekla, če bom še njenga pojedla... Pol pa js tist jem, pa mi je biu ful čudn okus, tko da sm sam svojga, od kolegice pa ne... Čez ene pol ure se mi je pa čist zmešal... Sm se tok smejala, da sm mislla da me bo pobral, pa kr ploskala sm neki za brezveze... pa to je trajal kaj js vem kolk časa, nakar mi je enkrat sam slabo ratal, pa bruhat... Od takrt naprej jem sam še pudinge k jih sama nardim...
Always look on the bright side of life!
-
ZEAST - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Kva in ciki se uvrscajo pod drogo, ker vsebujejo velik toksinov in povzrocajo odvisnost, sploh ciki. Res pa je, da si pod besedo droga ponavad predstavljamo tiste mocnejse zadevce. Tut vsi tableti se uvrscajo pod drogo, glih tko aspirin, k ga eni jemljejo kot drugi pijejo vodo.
Kar se drogice tice, o kateri je govora tle gor, sm probala vec al mn vse razn heroina in LSD-ja. Ni mi zal da sm eksperimentirala mal, definitivno pa mi tut ni zal, da se s tem ne ukvarjam rekreativno ali kakorkoli drugace. Ze ce sam pomislm, da bom en dan mama in, da bo ta otrok rastu v mojem telesu, me kakrsnkoli drek in unicevanje mojih organckov mine.
Kar se drogice tice, o kateri je govora tle gor, sm probala vec al mn vse razn heroina in LSD-ja. Ni mi zal da sm eksperimentirala mal, definitivno pa mi tut ni zal, da se s tem ne ukvarjam rekreativno ali kakorkoli drugace. Ze ce sam pomislm, da bom en dan mama in, da bo ta otrok rastu v mojem telesu, me kakrsnkoli drek in unicevanje mojih organckov mine.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov