Droga

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste že poskusili drogo?

Da.
225
58%
Ne.
160
42%
Skupaj glasov : 385

2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 09. Jun. 2005 11:13

Hm moje divlje eksperimentiranje se je začelo nekje v srednji šoli drugi letnik. Ja kaj, pili smo ga, zakajali se...redno vsak vikend. Pa mi ni nič škodovalo in tudi nism postala odvisna in zdej že kar lep čas ne kadim več..to bi blo pa...3 leta. Drgač sm pa včasih ob večerih, šla lepo na balkonček, si enga sefrkala, se zakadila, in lepo šla spat v posteljo. Bila sem pomirjena, nič mi ni manjkalo...Probala sm pa tud neki skunka, pa tabletke...hm sej se ne spomnem več če še kaj ... :D Uglavnem, če imaš dober karakter te tudi divje eksperimentiranje ne more zanest na kriva pota! Tiso je bla zajebancija in uživanje v opojnih substancah. Imam lepe spomine na te čase, jih nebi izbrisala...dala sem čez to obdobje in to je to. Nisem postala odvisnica in ne čutim več potrebe po omami...no ja kdaj pa kdaj spijem kakšen kozarček preveč, to je pa tudi vse. Ampak res kdaj pa kdaj :D :D Ko odrasteš vidiš, da ni fora v tem, da se ga moraš drogirat, da se lahko imaš lepo. Včasih si biu pač mlad in neumen in to je to...
Uporabniški avatar
*Ancy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: U2 Land

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ancy* » 12. Jun. 2005 9:03

probala sm skunk pa haš-oboje kadit.... pa mi ni žou! pač ena izkušnja več... :cool:
Nasty sugar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 6. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Nasty sugar » 12. Jun. 2005 11:41

Konzumirala sem vse droge, razen horsa. Travo sem kadila dolg časa, 6 let pa mi je bla ku, kadila sem skoraj vsak danl.. pol pa mi je do nje kr naenkrat minilo, začelo me je psihirat, sam na bade sm mislila in zdaj si jointa nisem prižgala že skoraj leto. Niti nimam nobene potrebe, čeprav vsi okoli mene kadijo, prav zagabl se mi je.. Tudi e - je mi niso več v redu, ker te lahk tud fajn napsihirajo in na moralo vržejo.. Občasno na partijih še konzumiram speed, ker mi je to najboljše.. maš trezno glavo, samo energijo ti da.. al pa koka ob redkih posebnmih priložnostih.. Drugače pa alkohol..
Uporabniški avatar
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala` » 12. Jun. 2005 12:00

sofia83 njihov life je naj počnejo kar 'čjo.. bodo že enkrat prišli do zaključka in potegnili bistvo ven.. ;)
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 12. Jun. 2005 15:51

sofia83 napisal/-a:ni opravičila, ker je že tok informacij dosegljivih o njihovi škodljivosti.

no in kaj ti ves recimo o skodljivosti tripa? recimo da js zdle pojem 1 trip, kolk mi loh skodi?
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LovelyM » 12. Jun. 2005 17:52

Od drog sm poskusila samo travo.. pa še ta mi ne diši v prevelikih količinah.
Prisegam na cigarete :D
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a -=beiba=- » 12. Jun. 2005 18:03

uf, droge.. ma, čist popolnoma nič.. niti cigaret nisem probala.. no, ja, alko... ampak tud bl probala k ne, nism bla nkol nažgana :D
Tyra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 12. Jun. 2005 21:39

opium napisal/-a:
sofia83 napisal/-a:ni opravičila, ker je že tok informacij dosegljivih o njihovi škodljivosti.

no in kaj ti ves recimo o skodljivosti tripa? recimo da js zdle pojem 1 trip, kolk mi loh skodi?

LSD (trip) je psihedelična droga, kar pomeni, da spreminja zaznavanje ali doživljanje okolice. Nastane v kemičnem laboratoriju, ko iz rženega rožička izločijo črn glivični izrastek, ki se pojavlja kot škodljivec na rži in je osnova substanca za pridobivanje ergotamina in dietil amida lisergiene kisline. LSD je učinkovit že v zelo majhnih količinah. Najpogostejši je halucinogen, ki je tudi najmočnejši. Pojavlja se v obliki tablet in pivnikov.

UČINKI:

§ Vegetativni pojavi (slinjenje, siljenje k bljuvanju, potenje, vrtoglavica)

§ Motnje čustvovanja in razpoloženja

§ Motnje zaznavanja, predstavljanja, mišljenja

POSLEDICE DELOVANJA LSD-ja:

§ Kratkotrajno stanje paničnosti in blodnje

§ Potrtost (primeri samomorov)

§ Dlje časa (tudi do pol leta) trajajoče stanje depresivne naveličanosti in razmišljanja o smrti

:nixweiss:
Tyra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 12. Jun. 2005 21:40

Aja, ne vem ce sem ze tu pisala; nisem poskusila nobene droge, nikoli nisem imela zelje in ze sam princip se mi zdi mimo...tko da...raj denar za kej druzga pa zdrav zvet :D
opium
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 12. Jun. 2005 22:52

sofia83 napisal/-a:Lubček dragi, check the Google man, če ne veš. Vsaj upam, da preden se ukvarjaš z drogicami, da veš, kakšen učink majo dolgoročno nate.

verjemi ne rabim googla js... bl me je zanimalo kaj ti ves o tem k si napisala da je ze tok informacij o tem dosegljivih... in nekak se mi zdi da bi mogoce ti loh mal pogooglala in se mal informirala o zadevah, seveda ce te zanimajo :)
no vsekakor je boljse da pises da so droge bad, ker vsekakor ce nisi pravi clovek ti drogica hitr loh zaskoduje...
in ja, droge zelo niso gut... in tisti k se niste nic probal in ne cutite nobene potrebe da bi, naj tako tudi ostane...
opium
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 12. Jun. 2005 23:31

sofia83 napisal/-a:Kako pa ti veš, da višina ubija? Si že skoču iz dvajsetga štuka in to preizkusu na lastni koži? Verjemi, da empirični dokazi niso vedno potrebni, da veš, da nekej ni v redu.

a to je zdej tvoj argument heh
z 20ga stuka se nism skocu, skoču sm pa ze s padalom,pa je blo kr mal visje kot 20 stuk, pa kaj...
verjetno ves kok folka umre na cestah... najbol dams skoz doma pol, aja en je en potres napovedu, kaj pa zdej???
sej whateva, upam da ne pijes alkota, ne kadis, se izogibas cukru, sej ves marsikaj te loh pokoplje :)

in ja informacije so res na dosegu roke, sam taprave je treba poiskat, objektivne pa to...

:lol: ja cist sm ponosm sam nase haha
neverjetno
Zadnjič spremenil opium, dne 12. Jun. 2005 23:44, skupaj popravljeno 1 krat.
opium
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 12. Jun. 2005 23:49

sofia83 napisal/-a:Ej men absolutno niti mal ni jasno, kaj si ti s tem postom hotu povedat. Res ne dojamem tvojga pointa. Mislm, da je prispodoba o 20. nadstropju bla zlo jasna - ne rabš preizkust drog na lastni koži, da veš, da ti škodjo, tko k se ne rabš vržt dol iz stolpnce, da veš, da se boš razmazal po pločniku k pašteta. Kaj si pa ti s padalom hotu povedat? Pa z nesrečami na cestah, pa potresom????? WTF?

ja droge ti lahko skodijo, to ze vsi vemo... sam ce ves kaj delas je nevarnost minimalna...
opium
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 12. Jun. 2005 23:52

sofia83 napisal/-a:
sofia83 napisal/-a:Ma v bistvu kar se mene tiče, sploh ne razlagat kaj si hotu povedat, ker itak nabijava poste in sva čist off topic. Jst sm svoje povedala, ti pa tud, pa jst bom po svoje delala, ti pa ravno tako.

sm vidu tole ja... good night :cool:

folk ne se drogerat uglaunem...
Nasty sugar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 6. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Nasty sugar » 13. Jun. 2005 12:01

Ja itaq da droge škodijo..še marsikaj drugega v življenju škodi ne sam to.. in če bi na to gledala, se pa res lahko odrečem preveč stvarem.. Moje mnenje je, da če ne pretiravaš je ok.. v majhnih količinah ni nič zelo nevarno.. Meni ni žal za nič.. Seveda ste tisti, ki niste nobene trde droge še poskusili najbolj pametni in moralni.. tudi sama sem bila včasih takšna.. vsak pač sam odgovarja za svoja dejanja.. vsak sam izbere svojo pot.. meni ni žal za tisto ki sem jo izbrala jaz.. Moje mnenje je , da se živi samo enkrat in da je treba probat vse..

Carpe diem! :)
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 20. Jun. 2005 15:29

če alk pa čiki štejejo pol ja,drugače pa ne,pa me nit drugo ne mika.......bv skratka... :?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov