Droga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Enschede - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
sarika9 napisal/-a:Trava pa za moje pojme itak ni droga!
Nego kva pa je pol?
Par tednov nazaj so dal sošolcu za probat, na koncu je začel pet, pa pozdravljat mimoidoče, se spomnem, da sm ga mogu držat, ker je hotu čez rdečo it
I'm turning like the sun
and like the stars
you try to sing with me baby
and like the stars
you try to sing with me baby
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
glamBABY napisal/-a:izkušnje z drogami..
speed,ecstazy,ganja,alkohol
zdej sm pa clean še alkiča ne pijem več
pa tut če grem na party sm ob zalilajf
pridna .. jaz isto prej , zaj pa še samo alko kdaj pa kdaj .. pa čiki .. to je to
mogoče se celo poznama s partyjev ..
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
*p4Lc!c4* - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2005
Oila...ja jst sm tut že probala drogo...speed,marihuano,x-tasy,kokain
Sm redno travo kadila skoraj 3 leta zj pou leta skor nč, se počas tut tega naveličaš!Na cajte še kksn bonbon pojem al pa kksno lajno sam toj na vsakih 5 mescov npr.!Za posebne priložnosti...za kksn res hud party ane...
Seveda morš met pa pri vsem mejo, tako tudi pri drogah...če nimaš si hitro v deep shitu... :runterdrueck:
Sm redno travo kadila skoraj 3 leta zj pou leta skor nč, se počas tut tega naveličaš!Na cajte še kksn bonbon pojem al pa kksno lajno sam toj na vsakih 5 mescov npr.!Za posebne priložnosti...za kksn res hud party ane...
Seveda morš met pa pri vsem mejo, tako tudi pri drogah...če nimaš si hitro v deep shitu... :runterdrueck:
HaVe A gReAt DaY...
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Enkrat sem probala travco,to je pa tut vse.Kaj drugega mi pa tut na pamet ne pride, ker je ful nevarno pa še rada se imam.Eto zato!!!
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov