Droga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Happy - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ali ste mogoče premišljevali v to smer, da bi šla cela družina skupaj na svetovanje. To ni nič slabega. če med vami ni komunikacije je mogoče to lahko primerna rešitev. Je pa res kar so napisale ostale sama mora prit do spoznanja da z drogami škoduje sebi, vi jo lahko kvečem usmerjate k temu spoznanju
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
tjaska napisal/-a:ja to je res sam... vse ji hočmo dobr, ampak to je velik težje kot samo dojet da življenje niso droge. to je toook težko dojet da si sploh mislit ne morte. če je to edina lepa stvar, če je povsod drugje samo obsojanje, negativnost, zavist, hinavščina... se ti zdi da je droga velik boljša od vsega tega. rad maš tud tiste ki so te przadel, lažje se ga je zadet k pa zbrat moč za korak naprej. ful ful ful je težko in ne more noben rečt da si je tist k pade v to, sam kriv. nihče ni kriv za nč! sam k bodo ljudje to dojel bo prepozn! vsaka stvar, ki se zgodi, ma pomen, je pozitivna, ker se iz nje neki naučimo. težja kot je lekcija, več od nje odnesemo. pogosto si ful pametne in stare duše izberejo težko življenje samo zato, da se še bolj izpopolnijo. tud tvoja sestrca si je pogumno izbrala to življenje in lahko je ful ponosna nase če ji bo ratal premagat droge. ker bo pol velik bolj močna kot tisti ki majo čist mejhno težavo (npr. kajenje, ki ga hočjo opustit) pa jo ne more odpravit. lahko pametujemo, lahko ji želimo dobr, ampak ona rabi čas... in potrpljenje. ni si lahko dopovedat, da je kej lepšega od letenja, brezskrbnosti, sreče, zaupanja, ljubezni, pripadnosti, lahkotnosti, svobode... droge so slabe, droge so smrt, govorijo... pravijo da ni vredno... da se ti vse maščuje. da ti bo žal, da boš hotel zavrteti čas nazaj... da ni vredno zapraviti življenja za tisti občutek... ampak če je to najlepše, kar ti lahko ta trenutek svet ponudi - je vredno, je VSE kar potrebuješ...
ja se POPOLNOMA STRINJAM.
pa vsekakor moš najdt eno stvar, zarad katere, se ti zdi vredno ozdravit. če hodš na terapije zarad drugih al pa sam zato, d bi bil clean, nima smisla... hitr spet zaideš v začaran krog (odvajanje, zadevanje..) . zato je treba najdt en razlog, zakaj se odvadt. Ne vem, lehko se velik razmišla od prihodnosti, al pa kej tazga. Sam to uspe v redkih primerih, poleg tega je potrebna še trdna volja in prepričanje v uspeh ter disciplina. in prav slednje odvisniki nimajo, ker so njihovi dnevi podrejeni sikanju denarja in droge..
aja, pa tako kot tjaska mislm tut js - STRAN OD STARŠEV IN STAREGA OKOLJA. moraliziranje, pridiganje in objokavanje ne pomaga!
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
smotkA - Kofetarica
splača se prebrt Mi, Otroci s postaje ZOO; Christiane Felscherinow. Prebrala sem jo velikrat, pa me vsakič bolj pretrese in postavi na realna tla..
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Ej folk, ni to tolk enostavno kot se sliši. Tolk stvari, dejavnikov je tukaj zraven. Jst sem delala z odvisniki in mal vem, kolk je ta problem kompliciran.
Glavno je, da si punca v glavi porihta, da se bo hotla odvadit, kr če ne je vse brez pomena.
Glavno je, da si punca v glavi porihta, da se bo hotla odvadit, kr če ne je vse brez pomena.
-
smotkA - Kofetarica
Heilie napisal/-a:.
ja sam usen. z odvisniki se ni treba ravnat kot z ljudmi, ki ''nej si porihtajo nekaj v glavi''. no, sej ce si z njmi delala, pol to ves
-
fr3ya - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
trava mi je bla neki casa ql, zdj pa ne vec... kej drugega pa nisem in tud ne mislm. v bistvu me je sinteticnih drog se najbl strah... recmo - pr travi lahko kontroliras kolk bo prjel, nardis par dimov pa konc. ce pa nekj pogoltnes, ne mors vplivat, da te bo bol al manj prjel - prime kukr prime... pomoje je bols cimmanj opravka s tem met, ampak ganja se mi nekak se najman nevarna zdi.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Če človek pogleda rezultat ankete v tej temi se lahk sam križa, res . Mislm da folk ne zna drgač uživat danes kot sam če se zafiksa...tko al pa drgač...kriza...men to sploh ni jasn. Se čist strinjam z metronom v temi o kokainu in sexu...jst bi vse zafiksance zaprla v en koncentracijski lager pa nej se tam zarad mene zafiksajo do konca, ne pa da kradejo okol oz. zadnje čase v bistvu zganjajo še hujši kriminal...
Pa povsod kamor greš kakšne igle ležijo...še pr nas skor na pol vasi k peljem psa na sprehod sred polja najdeš igle OGABNO IN OBUPNO Mislm take stvari me pa res totalno razpizdijo .
Pa povsod kamor greš kakšne igle ležijo...še pr nas skor na pol vasi k peljem psa na sprehod sred polja najdeš igle OGABNO IN OBUPNO Mislm take stvari me pa res totalno razpizdijo .
-
p!a - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2004
men so pa druge totaln bullshit!!! res ne vem kva je tko dobrga, ce itq vse mine cez par rc-pa se to ce si enkrat odvisn ni vec filinga. pa se cist prevec kesa zapravs!! si pa rajs kksno majcko kupm sm pac rajs odvisna od shoppingiranja
Živi za biti, ne za izgledati!
-
spelca - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Medulin-Lj-Maribor
p!a napisal/-a:men so pa druge totaln bullshit!!! res ne vem kva je tko dobrga, ce itq vse mine cez par rc-pa se to ce si enkrat odvisn ni vec filinga. pa se cist prevec kesa zapravs!! si pa rajs kksno majcko kupm sm pac rajs odvisna od shoppingiranja
Jaz tud ne razumem
-
p!a - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2004
sej obsojat res nima smisla... takim je pac treba pomagat. jst sm mela drugacne probleme in k so mi enkrat starsi zacel grozit je blo sam se slabs! pr takih in podobnih podobnih ti lahk pomagajo samo resnicno dobri frendi, ki jih pa jst na sreco mam
Živi za biti, ne za izgledati!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov