Droga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
hej! Mene pa zanima, če je že katera nore gobice probala! Pa če je, če lahko mal tripe opiše! Zato, ker hoče frendica vzet pa jo morm prepričat, da to ni dobr, ker lahko bad trip doživi!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
za vzet trip morš bit psihično totano zrel.
Ko se spomn, kašne zdrahe smo mel s kolegi ki so tripe jemal, me kr bruhat prime.en je mislu da je televizija in je tri ure nonstop gobezdal, kao tv program.Tud mal ni bil priseben, čist nč mu ni blo jasn.
en drug je tle pr nas visel nad avtocesto na zunanjem delu ograje na mostu in se hotu če vržt.ves objokan, v totani psihični nuli.pa je drgač kul človk, nima nekih problemov, sam nevem kaj si je tkrt predstavlu
pa skos so mel neke halucinacije, kr eki so si predstavla kr neke bedarije videval....
Sm pa slišala za primer, zdej nevem če je to res, da je nekdo pod tripom, mislu da je banana (al pomaranča, se nevem) in se je začel lupt pa lase trgat, kožo praskat in tko.
mislm nevem, trip je pomoje na podlagi psihe in teh stvari najujša droga.
sploh zato, ker tkrt res neveš kaj delaš ne nč.
tvoji frendici bi jst en šamar okol buče dala pa ji rekla naj se gre raj na šmaro goro sprehodt, kot pa da o takih bedarijah misli
če mi gre kej na živce mi gre pa to, pa že tko je dost znanga o teh stvareh, sploh o tripu.
gobic pa nisem probala, so pa baje pač haluciogene.nevem, baje vidjo pajke pa tko sicer pa, če te mogoče odvrne, baje da gobice rastejo v kravjem dreku
Ko se spomn, kašne zdrahe smo mel s kolegi ki so tripe jemal, me kr bruhat prime.en je mislu da je televizija in je tri ure nonstop gobezdal, kao tv program.Tud mal ni bil priseben, čist nč mu ni blo jasn.
en drug je tle pr nas visel nad avtocesto na zunanjem delu ograje na mostu in se hotu če vržt.ves objokan, v totani psihični nuli.pa je drgač kul človk, nima nekih problemov, sam nevem kaj si je tkrt predstavlu
pa skos so mel neke halucinacije, kr eki so si predstavla kr neke bedarije videval....
Sm pa slišala za primer, zdej nevem če je to res, da je nekdo pod tripom, mislu da je banana (al pomaranča, se nevem) in se je začel lupt pa lase trgat, kožo praskat in tko.
mislm nevem, trip je pomoje na podlagi psihe in teh stvari najujša droga.
sploh zato, ker tkrt res neveš kaj delaš ne nč.
tvoji frendici bi jst en šamar okol buče dala pa ji rekla naj se gre raj na šmaro goro sprehodt, kot pa da o takih bedarijah misli
če mi gre kej na živce mi gre pa to, pa že tko je dost znanga o teh stvareh, sploh o tripu.
gobic pa nisem probala, so pa baje pač haluciogene.nevem, baje vidjo pajke pa tko sicer pa, če te mogoče odvrne, baje da gobice rastejo v kravjem dreku
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
jez sm gobice parkrat... pa mi je blo gut... če si tko dobre volje pa tko, je prou fajn... vidš loh marsikej... jez sm mela full dela z drevesi, sm gledala krošnje in vidla zanimive oblike in pol na dolgo in široko razlagala kva vidm... je fajn k če več folka poje gobice so vsi na isti frekvenci... npr. vidm račke v travniku (pa jih ni) in rečm drugmu:"lej račke!" jih bo on isto vidu , nou ti reku: "ma dej kva je s tabo?"
drugač pa itaq, stran od drog...
tripa sploh ne...
drugač pa itaq, stran od drog...
tripa sploh ne...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
joj purple ne govorit...moj frend je za novo leto vzel neki...sploh nevem kaj...pa je začel tepst smreko pred diskoteko, ker je mislu, da je človek, jo je zmerjal z nacistom...užas!
2 busa sta ga hmali povozila, ker je mislu, da mu misli slabo in da je fašist...ej same take...
js sm mislila da bom po*izdla tisto noč...sej zdej mi je smešno, ampak prenašat tako osebo v tistem trenutku...no way...
2 busa sta ga hmali povozila, ker je mislu, da mu misli slabo in da je fašist...ej same take...
js sm mislila da bom po*izdla tisto noč...sej zdej mi je smešno, ampak prenašat tako osebo v tistem trenutku...no way...
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Jst sm gobice provala, ampak v Amsterdamu vn iz Smart shopa tko, da sm vedla, kaj točno uzamem (ker tam lahko izbiraš kak učinek želiš). Nisem uzela tistih ka vidiš neke stvari. Res, da nisem mela občutka za prostor in čas (vedla sm kje sm, ampak se mi je soba vsako minuto zdela ista, ampak vseeno drugačna.. težko razložim) in je blo super. Ne vem kolko časa je trajalo, ampak po moje enih 5 ur in nisem počela drugega kot se smejala in imela "globoke" pogovore.. Itak je odvisno v kakšnem stanju si predn vzameš, ker tudi gobe te lahko hitro zamorijo (zato pa tudi gor piše naj ne jemljejo ljudje, ka so depresivni).
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
mycosmogirl - Kofetarica
O moj bog! Keri primeri ! To more bit res grozno, kaj takega doživet! Jest samo poznam primer neke punce, ki je nardila samomor, ker je misla, da jo zasledujejo!
Pa enkrat sem na discoveryu gledala, kako sta se dva pozimi z avtom zgubila v snežnem metežu in sta potem misla, da neki menihi rukajo avto ter sta potem šla ven iz avta in hodila po snegu do ene utrdbe! Celo pot pa sta slišala glasove v glavi pa vidla figure! Na koncu sta obadva umrla...vse to je bilo pa posnet, ker sta klicala na policijo večkrat, sam jima niso mogel pomagat, ker niso vedel kje sta! Razlika je bla sam to, da sta bla pod amfetamini(neki tazga)! Res grozn!
Pa enkrat sem na discoveryu gledala, kako sta se dva pozimi z avtom zgubila v snežnem metežu in sta potem misla, da neki menihi rukajo avto ter sta potem šla ven iz avta in hodila po snegu do ene utrdbe! Celo pot pa sta slišala glasove v glavi pa vidla figure! Na koncu sta obadva umrla...vse to je bilo pa posnet, ker sta klicala na policijo večkrat, sam jima niso mogel pomagat, ker niso vedel kje sta! Razlika je bla sam to, da sta bla pod amfetamini(neki tazga)! Res grozn!
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
marelca napisal/-a:kolk se pa ponavad kej snifa speeda naenkrat?
Ja simpel kot pasulj...naredi si pač lajno(črtico) in jo povleči v nos...in tako naprej Saj v filmih vidiš kako si folk dela črtice...verjetno ne boš stresla cel kup spida na mizo in ga z nosom posmrkala
Spida pa se povleče toliko kolikor pač ga rabiš da se dobro počutiš...čez čas boš postala pač dosti neobčutljiva nanj in ga boš rabila več...
Poglej si mogoče na drogart, tam boš več tega gradiva našla
Drugače mi je pa res smešno kakšne scene se tukaj piše o drogah...droge so resna in zajebana stvar če jih zlorabljaš...sploh mladi nimajo mere ker so itak neuničljivi in potem posegajo po vsem kar jim pod roke pride s geslom samo enkrat se živi...
Živi se res samo enkrat...ampak da boš pa dve leti "užival" na drogi in potem imel celo življenje zafurano zaradi tega..khmmm...tole geslo samo enkrat se živi definitivno ni namenjeno za drogo
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
kAtz - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2007
js sm mela svoje blesave cajte, ko smo ogromno skadili pa šli včasih še na kak party pa je pol prišlo še svašta vmes.. sam to je blo 2 leti nazaj, sm dala skoz, pa je zdaj mimo. Nikol pa nism mela želje po kakem horsu al pa koki, pa gobicah.. Mam pa kolega k "grejo kr večkraat gobarit" tk temu pravijo.. Pa sm jih zanč popolnoma trezna pa js kaj takega še nism vidla fore so meli take, da sm prav gledla zrawn.. Groza od groze. Kr neki
Se je pa zgodilo na pikniku, da so jih fuul pojedli, pa je šou edn kr u vodo kao ribe lovit. sam voda je bla pa niti potoček ne,pa se kr delu da je ud ribič pa lovil.. Smeha je blo..
pol so se šli pa še z avtom vozit, in je meu tip take halucinacije, da je pač kr vido ravno cesto in so šli dou iz ceste direktiva po travniku še en cajt, predn se je en zavedo...
Se je pa zgodilo na pikniku, da so jih fuul pojedli, pa je šou edn kr u vodo kao ribe lovit. sam voda je bla pa niti potoček ne,pa se kr delu da je ud ribič pa lovil.. Smeha je blo..
pol so se šli pa še z avtom vozit, in je meu tip take halucinacije, da je pač kr vido ravno cesto in so šli dou iz ceste direktiva po travniku še en cajt, predn se je en zavedo...
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
MilkyWay napisal/-a:joj purple ne govorit...moj frend je za novo leto vzel neki...sploh nevem kaj...pa je začel tepst smreko pred diskoteko, ker je mislu, da je človek, jo je zmerjal z nacistom...užas!
sam tale je pa resni sovraženec fašistov in nacistov
no, sej tko to zgleda smešno, sam ko dejansko vidiš te situacije, ni pa čist nč smešno.Nevem, men se je kr trgal ko je kolega z most nad avtocesto visel, še zdej nevem kako smo ga lahko sploh prepričal da naj pride nazaj.
trip je kurba ja, res je, ampak folk tega ne dojema.Folk misl da je car če to vzame sam dost teh carjev pol konča v bolnicah, al pa še hujše, kot se tud dogaja, s samomorom.trip t pač udar na polno na psiho in če ti nimaš spedenane psihe in maš probleme, potem je dost možnosti, da bo reakcija precej huda, če ne celo tragična.
islm nevem, jst nikol nism razumela zakaj poseganje po drogah.Ok pustmo travco, to zame ni droga, sam ostale trde droge
Mogoče se tud jst tega nism zavedala čist dobro, dokler nisem prišla v držbo, ki je po kakem letu/dveh, zajadrala v svet trdih droh.Ko se ti pa nekdo pred tvojimi očmi uničuje na tak način, ko ni več zmožen stat ne govort, ko ma v možganih nevemkakšno luknjo, ko namesto njega hodijo samo še hlače po cesti ker je tok shiral in ko se spomniš kako fejst in zabaven, srečen in vesel je bil prej...in ko ga najdeš v banji, svojo ljubezen, z zapičeno iglo roki, on pa ne daje znakov žiulenja...ja, takrat sm si prisegla, NIKOL NIKOL ma niti da ne vidm kakršnekoli droge okol mene, kaj šele da bi karkoli probala ali konzumirala.
to je daleč od tega da bi blo zabavno, ali doživet ali videt.
definitivno ej bla to ena izmed najtežjih izkušenj v mojem življenju in res, če ste pametni, ne boste posegal po drogah.
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
mycosmogirl
na meti sta bla (crystal meth).. grozno je blo to za gledat.. hvala bogu tega (še) ni pri nas..
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
porcelain napisal/-a:mycosmogirl
na meti sta bla (crystal meth).. grozno je blo to za gledat.. hvala bogu tega (še) ni pri nas..
Teta meta je tudi v Sloveniji ampak so policaji zelo občutljivi nanjo...za moje pojme je to hujša droga kakor heroin...ampak v Slo. ni v tolikšni meri...jo je pa dokaj enostavno narediti
-
mycosmogirl - Kofetarica
Ja ni tko razširjena pa tut je baje zelo draga! Amerika je pa Amerika! Tam itak dobiš vse pa pocen, ker folk skos to proizvaja!
-
ryu10kyu - Cosmofrik
V Sloveniji je draga ker je težko dostopna...drugače je pa droga revnih ljudi
Skratka droga sax in stran od nje...kakšen joint še v redu....ostalo pa raje stran od tega, ker škoduje zdravju...brez pretiravanja
Skratka droga sax in stran od nje...kakšen joint še v redu....ostalo pa raje stran od tega, ker škoduje zdravju...brez pretiravanja
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
oglejte si dokumentarc o meti mene je čist napsihiral, ta droga se najhitrej šir, učinki so tko nori, da je za veliko večino usodno že prvič, mislm za zasvojenost, od tega se rešt je pa praktično nemogoče, so pol razne psihoze itd. v ameriki je pa več odvisnih od mete kokr pa od heroina in kokaina, tko da kasnej pa mn kokr je je v sloveniji bolš za vse... aja pa v aziji jih je največ s tem zasvojenih, ker lahko delajo noč in dan brez da bi jim blo treba spat, tm je pa pač treba garat da maš sploh lahko kj za družino za jest pa grozn je kva to nardi iz človeka, dobesedno zgnije
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov