Droga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
hm... kadila travo tko občasno ( 1x na 14 dni) ampak mi je fuuuuul zabediral enkrat in od takrt se ne morm prsilt da bi še kdaj to sranje kadila.... nekej let nazaj probala speed čist tko iz firbca in je blo full dobr, drgač pa cigareti (v minimalnih količinah, ko kaj spijem mi zapaše), pa alkohol, k ga je pa skoz manj (1x na mesc al pa clo manj..) pa efi, če to spada pod drogo....
Our passion is our strength <3
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
Js bi rabla pa malo pomoči
Katere komune vse imamo v Sloveniji??
Komune, kot komune za zdravljenje odvisnosti od drog.. vem da mamo od don Pierina, samo a so še kakšne druge (v Sloveniji)??
Rabla bi sicer tudi še sociološko def. (al kaj že) kaj komune sploh so.. pa ne najdem nikjer
Katere komune vse imamo v Sloveniji??
Komune, kot komune za zdravljenje odvisnosti od drog.. vem da mamo od don Pierina, samo a so še kakšne druge (v Sloveniji)??
Rabla bi sicer tudi še sociološko def. (al kaj že) kaj komune sploh so.. pa ne najdem nikjer
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Nikoli nisem probala nobene droge in tudi nimam potrebe po tem.
Me pa motijo ljudje, ki uživajo drogo in se takšnih ljudi vedno izogibam. No ja, travo še toleriram ostalih drog ne!
Me pa motijo ljudje, ki uživajo drogo in se takšnih ljudi vedno izogibam. No ja, travo še toleriram ostalih drog ne!
Pain is temporary, glory is forever!
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
js pa kadim travo, 1x-2x tedensko. probala sem pa tud že speed, x, peperse ampak tega ne konzumiram (mi je blo enkrat dovolj=) drugač pa travo se dobi povsod za šalo, jaz imam že 2 leti samo mojo, ki sem jo sama vzgojila (tko da nimam stroškov).
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
V petk sem spet po dolgem cajtu mal travco! Najprej sem bla čist happy, ker jo je frend zastonj zrihtu sam v bistvu pa pol sploh nisem nič čutila...pa mogla sem še peš domov in je blo vse čist kul! Zdaj ne vem, a se to organizem kar navadi na to al kaj?
Ne bi pa nikol horsa al pa koke! No way! Ena frendica si je v žilo horse in je bla pol čist boga, sam ona si je sam 2x...tko, da s tem ga ni za srat
Ne bi pa nikol horsa al pa koke! No way! Ena frendica si je v žilo horse in je bla pol čist boga, sam ona si je sam 2x...tko, da s tem ga ni za srat
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Sama? Ufff... Sej, če se kdaj pa kdaj ne škoduje tok, sam, če se pa skos ! En tip, ki mi je ful všeč mi je priznal, da pokadi po dva jointa na dan!! To si pol skos na travci, men je drgač tok škoda za take ljudi...
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
mycosmogirl, eni pokadijo 5, 6 jointov na dan...med njih je spadal tudi moj tip ampak, sva sla zaradi tega enkrat narazen, pa se je odlocu, da bo nehal in bil raje z mano
In ja, skoda ljudi, da se tako unicujejo, ampak ce jim govoris kako ni dobro itd nebojo nehal, morjo sami spoznat, da se unicujejo.
In ja, skoda ljudi, da se tako unicujejo, ampak ce jim govoris kako ni dobro itd nebojo nehal, morjo sami spoznat, da se unicujejo.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Ja ok, kdr rasteš upliva trava na tvoj razoj. In ja, uničuje možganske celice in imamo zato večkrat "buko v glavi". Ampak meni se zdi še vedno boljše, da skadiš en špinel kot pa, da piješ alkohol. Poznam dosti ljudi, ka pod vplivom alkohola postanejo bedaki, nasilni in še kaj, medtem ka je večina ljudi po travi le bolj sproščena, no nekateri ka niso navajeni se sicer pretirano smejijo, ampak je že boljše to, kot pa da folk mori.Zdej, če je škoda ljudi, ki kadijo-mislim, da je to njihova odločitev, sej tudi tisti ka kadijo cigarete se uničujejo in zato tudi umirajo, zaradi trave pa še ni znanega primera smrti...tolko o škodljivosti.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov