Droga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
^^ kaj to se dobi pri nas? sem mela en x enega šveda na obisku, ki je bil s tem obseden, pa ni nikjer najdel...
samo to je res pomoje najbolj "zdrava" zadeva, ne gre na pljuča...to kar pa zgoraj piše pa ma menda tak 99% stvari ki jih na dan zaužijemo (kancerogene snovi ipd.)
samo to je res pomoje najbolj "zdrava" zadeva, ne gre na pljuča...to kar pa zgoraj piše pa ma menda tak 99% stvari ki jih na dan zaužijemo (kancerogene snovi ipd.)
Houd de wereld tegen
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
***Ally*** napisal/-a:^^ kaj to se dobi pri nas? sem mela en x enega šveda na obisku, ki je bil s tem obseden, pa ni nikjer najdel...
samo to je res pomoje najbolj "zdrava" zadeva, ne gre na pljuča...tobak pa tak ne škodi nekaj
dobiš v trafiki pomojm (če me spomin ne vara) Lahko da je zdrava, sam men grejo na "jetra" vsi tisti, ki imajo to non stop v ustih, ker se tud zasmejat ne morejo normalno pa da ne govorim o tem, da imajo čisto razžrto dlesen
Js sm mnenja, da je to za tiste, ki se hočjo odvadt kadit!
Don''t care what people say, just follow your own way...
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
no walda, jaz ne bi, itak mi je ful moško to vse skupaj samo če že nekdo mora dobit ta nikotin v sebe...
Houd de wereld tegen
- ElektroKat
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
- Kraj: neverland
itak..valda ko si mlad ...vsega in svašta..vse razn horsa..
shrooms pa so najbolše:)
shrooms pa so najbolše:)
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
~NIA~ napisal/-a:domačica 2,3g = 10€
skunk 1,3g = 10€
speed 1g = 20€
1x = 3-4€
Sorry...samo tole pa tebe en orenk okoli prinaša...dobro služi na tebi Ali pa dobiš iz 20e roke
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
ja v Ljubljani vem za en lokal kjer se dobi...drugače v trafikah se ga ne prodaja...baje je prepovedan.***Ally*** napisal/-a:^^ kaj to se dobi pri nas? sem mela en x enega šveda na obisku, ki je bil s tem obseden, pa ni nikjer najdel...
Drugače pa zelo radi športniki to prežvekujejo...smučarji, kolesarji, itd. Pa policaji tudi,ccc
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Predusm smučarji .
Drgač se jo pa da dobit po določenih trafikah, saj na unih koncih, iz kerih moj prhaja.
On sicer občasno tlač zadevo u usta, ampak mene tok nervira, da je zmer kreg, k ga zalotm, une škatlce mu bom pa tut sam stran začela metat .
Drgač se jo pa da dobit po določenih trafikah, saj na unih koncih, iz kerih moj prhaja.
On sicer občasno tlač zadevo u usta, ampak mene tok nervira, da je zmer kreg, k ga zalotm, une škatlce mu bom pa tut sam stran začela metat .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
ryu10kyu napisal/-a:ja v Ljubljani vem za en lokal kjer se dobi...drugače v trafikah se ga ne prodaja...baje je prepovedan.***Ally*** napisal/-a:^^ kaj to se dobi pri nas? sem mela en x enega šveda na obisku, ki je bil s tem obseden, pa ni nikjer najdel...
Drugače pa zelo radi športniki to prežvekujejo...smučarji, kolesarji, itd. Pa policaji tudi,ccc
aja, padla je prepoved prodaje, ko smo pršl v EU sam v Kranju jo še kar prodajajo (vsaj ponekod)..sem bla lih dons z enmu k si je šel zaloge nakupit
Don''t care what people say, just follow your own way...
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
^^
Ja na Hrvaškem fuga ni prepovedana, u Sloveniji se jo pa da dobit tud u kakih lokalih. Drgač se pa men zdi to kr škodljiva zadeva, ker je skor ista k cigareti sam drgač se uživa.
Ja na Hrvaškem fuga ni prepovedana, u Sloveniji se jo pa da dobit tud u kakih lokalih. Drgač se pa men zdi to kr škodljiva zadeva, ker je skor ista k cigareti sam drgač se uživa.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
Kasiopeia - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2007
Hm, poskusila extasy, mi ni bil všeč, po skunku sem nekaj ur bruhala
V SŠ sem včasih kak joint prižgala, pa od osmega razreda do polovice 4. letnika sem kadila (in to oreng). Potem sem pa zaradi čiste zafrkancije nehala - in še zdaj mislim, da je bila to najboljša odločitev, kar sem jih kadarkoli sprejela Od takrat praktično nisem več prižgala cigareta (3 leta), čeprav moj dragi kadi Pijem nič alkohola od začetka 2. letnika SŠ
Tako, da sem čista kot solza (kar se tega tiče)
V SŠ sem včasih kak joint prižgala, pa od osmega razreda do polovice 4. letnika sem kadila (in to oreng). Potem sem pa zaradi čiste zafrkancije nehala - in še zdaj mislim, da je bila to najboljša odločitev, kar sem jih kadarkoli sprejela Od takrat praktično nisem več prižgala cigareta (3 leta), čeprav moj dragi kadi Pijem nič alkohola od začetka 2. letnika SŠ
Tako, da sem čista kot solza (kar se tega tiče)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov