Droga

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste že poskusili drogo?

Da.
225
58%
Ne.
160
42%
Skupaj glasov : 385

Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 16. Mar. 2008 15:07

^^ kaj to se dobi pri nas? sem mela en x enega šveda na obisku, ki je bil s tem obseden, pa ni nikjer najdel...

samo to je res pomoje najbolj "zdrava" zadeva, ne gre na pljuča...to kar pa zgoraj piše pa ma menda tak 99% stvari ki jih na dan zaužijemo (kancerogene snovi ipd.)
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ..aNia*. » 16. Mar. 2008 15:11

***Ally*** napisal/-a:^^ kaj to se dobi pri nas? sem mela en x enega šveda na obisku, ki je bil s tem obseden, pa ni nikjer najdel...

samo to je res pomoje najbolj "zdrava" zadeva, ne gre na pljuča...tobak pa tak ne škodi nekaj :wink:

dobiš v trafiki pomojm (če me spomin ne vara) :) Lahko da je zdrava, sam men grejo na "jetra" vsi tisti, ki imajo to non stop v ustih, ker se tud zasmejat ne morejo normalno pa da ne govorim o tem, da imajo čisto razžrto dlesen :roll:

Js sm mnenja, da je to za tiste, ki se hočjo odvadt kadit!
Don''t care what people say, just follow your own way...
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 16. Mar. 2008 15:14

no walda, jaz ne bi, itak mi je ful moško to vse skupaj :cool: samo če že nekdo mora dobit ta nikotin v sebe...
Houd de wereld tegen
ElektroKat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: neverland

Neprebrana objavaNapisal/-a ElektroKat » 16. Mar. 2008 16:23

itak..valda ko si mlad ...vsega in svašta..vse razn horsa..
shrooms pa so najbolše:) :cool:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 16. Mar. 2008 16:30

~NIA~ napisal/-a:domačica 2,3g = 10€
skunk 1,3g = 10€
speed 1g = 20€
1x = 3-4€

:twisted:

Sorry...samo tole pa tebe en orenk okoli prinaša...dobro služi na tebi :lach: Ali pa dobiš iz 20e roke :roll:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 16. Mar. 2008 16:32

***Ally*** napisal/-a:^^ kaj to se dobi pri nas? sem mela en x enega šveda na obisku, ki je bil s tem obseden, pa ni nikjer najdel...

samo to je res pomoje najbolj "zdrava" zadeva, ne gre na pljuča...to kar pa zgoraj piše pa ma menda tak 99% stvari ki jih na dan zaužijemo (kancerogene snovi ipd.)
ja v Ljubljani vem za en lokal kjer se dobi...drugače v trafikah se ga ne prodaja...baje je prepovedan.

Drugače pa zelo radi športniki to prežvekujejo...smučarji, kolesarji, itd. Pa policaji tudi,ccc :wink: :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 16. Mar. 2008 18:02

Predusm smučarji :? .

Drgač se jo pa da dobit po določenih trafikah, saj na unih koncih, iz kerih moj prhaja.

On sicer občasno tlač zadevo u usta, ampak mene tok nervira, da je zmer kreg, k ga zalotm, une škatlce mu bom pa tut sam stran začela metat :roll: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a nokia_b » 16. Mar. 2008 18:05

pa dobr, vse skupi ni več normaln...
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Sharona05 » 17. Mar. 2008 14:29

da.... :D kaj, je pa skrivnost :wink:
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ..aNia*. » 17. Mar. 2008 19:19

ryu10kyu napisal/-a:

ja v Ljubljani vem za en lokal kjer se dobi...drugače v trafikah se ga ne prodaja...baje je prepovedan.

Drugače pa zelo radi športniki to prežvekujejo...smučarji, kolesarji, itd. Pa policaji tudi,ccc :wink: :D

aja, padla je prepoved prodaje, ko smo pršl v EU :) sam v Kranju jo še kar prodajajo (vsaj ponekod)..sem bla lih dons z enmu k si je šel zaloge nakupit :?
Don''t care what people say, just follow your own way...
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 17. Mar. 2008 19:28

^^
Ja na Hrvaškem fuga ni prepovedana, u Sloveniji se jo pa da dobit tud u kakih lokalih. Drgač se pa men zdi to kr škodljiva zadeva, ker je skor ista k cigareti sam drgač se uživa.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 17. Mar. 2008 20:05

No js sm probala marihuano, n to prvič pred dvema tednoma, čist tko me je firbec že kako leto matrau, pa je kolegica nabavila. Ekola, ni mi blo nit pretirano všeč nit pretirano ne-všeč :D
Uporabniški avatar
dashka°
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dashka° » 22. Mar. 2008 23:09

kadim travo ampak ne redno. lahko bi rekla da enkrat na mesec naredim par dimov. druzga še nism probala.
Uporabniški avatar
mgerdevi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mgerdevi » 23. Mar. 2008 10:25

js pa zaenkrt nism še nč probala...niti cigaretu ker me enostavno ne mika niti probat kaj šele redno kadit....droga pa še manj....
Uporabniški avatar
Kasiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kasiopeia » 23. Mar. 2008 23:16

Hm, poskusila extasy, mi ni bil všeč, po skunku sem nekaj ur bruhala :tot:

V SŠ sem včasih kak joint prižgala, pa od osmega razreda do polovice 4. letnika sem kadila (in to oreng). Potem sem pa zaradi čiste zafrkancije nehala - in še zdaj mislim, da je bila to najboljša odločitev, kar sem jih kadarkoli sprejela :D Od takrat praktično nisem več prižgala cigareta (3 leta), čeprav moj dragi kadi :( Pijem nič alkohola od začetka 2. letnika SŠ :)

Tako, da sem čista kot solza (kar se tega tiče) :wink:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov