Droga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
Bulma, takole bom rekla - kje pa so starsi? Ne mislim dobesedno, ker omenjas, da je mami v bolnici, ampak mocno dvomim, da bos lahko ti to kot sestra uredila - zato so tukaj starsi in ne 3x na mesec, ko je froc koma pijan in ga je treba resevati iz dreka, ampak naj bodo tam celo otrostvo, puberteto in se kasneje, ce je treba. Kje so torej njeni/tvoji?
Punca pa potrebuje strokovno pomoc - rezanje, alkohol in droge. Kaj se potrebujete kot dokaz, da z njo nekaj ne stima? Predoziranje, ponesreceno rezanje?
In ja, za take stvari moras povedati starsem ... Kaksna bo skoda, ce jo kaznujejo s tem, da ne bo smela ven? Proti temu, da zapade se globje nicna, se ti ne zdi?
Punca pa potrebuje strokovno pomoc - rezanje, alkohol in droge. Kaj se potrebujete kot dokaz, da z njo nekaj ne stima? Predoziranje, ponesreceno rezanje?
In ja, za take stvari moras povedati starsem ... Kaksna bo skoda, ce jo kaznujejo s tem, da ne bo smela ven? Proti temu, da zapade se globje nicna, se ti ne zdi?
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Starši so cel čas tu. Samo s tem, da sta jo full skregala+omejlila izhode mislim da nista nič naredila. Ker je naslednji vikend spet šla ven. V bistvu se pa te njene bedarije dogajajo očitno v šoli.
jaz enostavno ne vem zakaj sem jaz imela toliko sranja v njenih letih? Omejila sta mi vse. Njej pa ne! Pa sem jaz kul, ona pa ne.
Ker s tem, da jo bosta zdaj kregala itd. ne bosta naredila nič. Če se pa jaz kaj vmešam, pa si bosta po možnosti mislila da jo zagovarjam.
No, jaz ji hočem pomagati, čeprav vem da bo mene samo izkoriščala.
jaz enostavno ne vem zakaj sem jaz imela toliko sranja v njenih letih? Omejila sta mi vse. Njej pa ne! Pa sem jaz kul, ona pa ne.
Ker s tem, da jo bosta zdaj kregala itd. ne bosta naredila nič. Če se pa jaz kaj vmešam, pa si bosta po možnosti mislila da jo zagovarjam.
No, jaz ji hočem pomagati, čeprav vem da bo mene samo izkoriščala.
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
ja itk da ji nebo povedala zakaj to počne no. Lol...pa stranski učinki itd...sej to vsi vse vejo..sej vsi berejo o tem no
Pa pejt v lekarno pa naj se polula lepo (tko k sm že napisala) da vidš sploh, kaj je s temi drogami zdej.
Vzem Acon Multi Drug 5 test.Pride tm nekje 15€.
Test istočasno odkriva prisotnost kokainskih metabolitov (COC), metamfetamina (MET), metabolitov marihuane in hašiša (THC), metadona (MTD) in opiatov (MOP). test za drge v bolnici je pa precej precej dražji.
Pa pejt v lekarno pa naj se polula lepo (tko k sm že napisala) da vidš sploh, kaj je s temi drogami zdej.
Vzem Acon Multi Drug 5 test.Pride tm nekje 15€.
Test istočasno odkriva prisotnost kokainskih metabolitov (COC), metamfetamina (MET), metabolitov marihuane in hašiša (THC), metadona (MTD) in opiatov (MOP). test za drge v bolnici je pa precej precej dražji.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
- miss sunshine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2007
belo sem probala pa mi je blo fajn, tko da sem pol se ene parkrat vzela, drgac sem pa travo kadila 3 leta redno, zdej kadim obcasno. prov fajn zaspis
-
Star. - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 5. 2007
Tko kokr je ze ena napisala..tut mene preseneca koLk vs ma tuki izkusne z drogami=/
Jz sm ponosna na to da nism se nicesar probala. Se cikou ne, edino kar sm je alkohol.
Zaenkrat me nic ne mika da bi karkol probala. Drugace pa veliko ljudi poznam k so ze na trdih drogah. Nekatere imam tut zelo rada in me za njih zelo skrbi=/
Jz sm ponosna na to da nism se nicesar probala. Se cikou ne, edino kar sm je alkohol.
Zaenkrat me nic ne mika da bi karkol probala. Drugace pa veliko ljudi poznam k so ze na trdih drogah. Nekatere imam tut zelo rada in me za njih zelo skrbi=/
-
mateyaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: MS
Jst sem kadila travo lani, s sošolko sve kadile tko 4 mesce nekje, vsak petek blo je kul (takrat).. Smešni spomini, sam zai pa več ne kadive in naju sploh ne vleče. (A)
Najbolj se spominjave, ko sve bili zadeti 5 ur skupaj, tko da več nisve znale govorit po slovensko in sve se kar po nemško menle
Najbolj se spominjave, ko sve bili zadeti 5 ur skupaj, tko da več nisve znale govorit po slovensko in sve se kar po nemško menle
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov