Droga

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste že poskusili drogo?

Da.
225
58%
Ne.
160
42%
Skupaj glasov : 385

Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 24. Jan. 2008 8:13

mene je tud že parkrat zamikal, da bi šla med narkomane in jim rekla za kakšn heroin al pa kokain al pa karkol pač, sam da prbije, sam zarad tega, ker sm firbčna, nč druzga. Pa nism in ne bom šla (upam no, trkam tok tok).

Ne se v droge spuščat, ker se težko tega rešiš ... vem, ker mam vsak dan primere tukej v službi, k so po desetih letih in še več še vedno zadetki in jim nobeno zdravljenje več ne pomaga. pa so to ljudje, k so v redu, simpatični ... in ja, jih je škoda.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 24. Jan. 2008 10:19

NIč nisem poskusila razen alkohola in cigaret, pa me tudi ne mika. Tudi v svoji družbi teh problemov ne poznamo, razen kajenja. Jaz sem zelo zadovoljna s svojo odločitvijo, da droge pač ne bodo nikoli del mojega življenja. :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Jan. 2008 10:40

jagodka85 napisal/-a:mene je tud že parkrat zamikal, da bi šla med narkomane in jim rekla za kakšn heroin al pa kokain al pa karkol pač, sam da prbije, sam zarad tega, ker sm firbčna, nč druzga. Pa nism in ne bom šla (upam no, trkam tok tok).

Ne se v droge spuščat, ker se težko tega rešiš ... vem, ker mam vsak dan primere tukej v službi, k so po desetih letih in še več še vedno zadetki in jim nobeno zdravljenje več ne pomaga. pa so to ljudje, k so v redu, simpatični ... in ja, jih je škoda.

najslabš je da greš kr tko do enga k ga sploh en poznaš, ker nkol neveš kaj boš dobila.moji kolegici so eni, pri katerih naj bi kupila koko za mastne denarce, namesto koke namešali skupaj in zdrobili cel kup painkilerjev in tablet ki so jih našli po bajti in ženska je to posnifala.ponoč smo jo pelal na uregnco ker nsimo vedl a bo sploh preživela.kri iz nosa ji je tok lila da se ji ni hotla ustavt, tko da so jo mogl s krvjo nazaj nafilat, pa dva dni je obležala v bolnci.
sicer je pa neumno probqavat kej, ker itak veš/vidiš, da to ne prinese čisto nič dobrega.
plesne dorge so pa pomojem najbolj nevarne, ker res nkol nkol neveš ka dobiš in kako bo to vplival nate.za odvisnost s tem pa še nism slišala,ampak pomoje tud ta možnost ni izključena.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 24. Jan. 2008 10:47

SEj fora je v tem, da bi šla lh do koga, k ga poznam oz. sm ga srečala na sodišču ... teh je pa ogromn. Sicer me je pa obdobje firbčnosti glede drgo minilo, ker ja, vidm, kk je, ko si enkrat v tem in tud slučajno nočm bit tam. Čeprou ... free trip to Spain se ne sliš tko slabo.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Jan. 2008 10:55

in do kaznjencev bi šla naj ti drogo dajo? :D Jagoda a je vse uredu? :D
Ja sliši se zanimivo, ampak posledice pa čist nč niso zanimive.Jst sm že dost vdila v žiulenju, tko da ma ne obstaja droga da se jo dotaknem in neobstaja nč, da karkoli probam.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 24. Jan. 2008 11:10

Vse super :D In ne, niso kaznjenci, samo priče so :P
Sej vem, prpl, to je men čist jasn, ne grem v to spljoh nikol :nein:
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 24. Jan. 2008 12:55

Js sem prvic u lajfu probala eno izmed plesnih drog sicer od znancev na eni zabavi, sam nismo bli glih neki frendi in sem se komi pobrala! Je blo ze tik pred tem, da me niso odpelal na urgenco, ampak sem se kr na hitrco (zacuda!) pobrala. Tko da najboljs je poskusit od folka k mu res zaupas in k ves da te ne bo nasanku.

Moj dobr frend ma zmer dobre zadeve, tko da nisem mela nikol nobenih cudnih in tezkih posledic od njegove robe.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Nuna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nuna » 25. Jan. 2008 19:09

Jaz sem probala marihuano in hašiš in mi je kul, tak da zdaj tu pa tam pokadim kakega..sem pa enkrat jedla tud cookie in enkrat bolj tresne kot pa če bi kadila.
Pa parkrat sem bla na speedu..pa poppers mi tud prav pride na cajte.. :roll:

Kakih drugih drog pa (še) nisem poskusila.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 26. Jan. 2008 10:33

Jaz bom ostala kar na ganđi - trde droge me pa niti malo (več) ne mikajo. Tega si definitivno ne bi delala, da bi se drogirala.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 26. Jan. 2008 11:24

jest sm samo travo parkrat kadila,bolj iz firbca,samo mi sploh ne paše tko da je pomoje nikol več ne bom. itak nikol nisem niti čikov kadila in zarad tega ker mam do kajenja odpor mi tud travo kadit ne paše...enkrat sem probala kuki pa mi tud ni blo preveč všeč...
mogoče bi edin kakšno plesno drogo probala,če bi šla na party,samo to pa tud nikol ne grem
christianni cruz
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a christianni cruz » 26. Jan. 2008 14:40

vse je blo :oops: , pa je šlo :D

probala sm velik stvari , pa je blo obdobje k je blo treba vsak dan kei vzet , zdei sm pa ponosna na to da sn se vsega odvadla , še cigaretov ne kadim več :D

pa sam to : punce beeejjžteee stran od droge !!! kakršnekoli

ker posledice so lohka tragične. prhajam iz tazga okolja k folk podleže čist do konca, pol pa al pride h sep pa se gre zdravt , za ene 3-4 je blo pa tragično prepozno
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 26. Jan. 2008 19:00

Jez sm pa ponosna nase, ker nism probala nikoli nobene droge (no razn čokolade :lach:), niti trave ne nč... in tako bo ostalo!
Uporabniški avatar
Jagoda_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Jagoda_ » 26. Jan. 2008 19:06

aaaah trava je moja hiba :D ampak se ne sekiram preveč,kr dokler mi gre v šoli vredu,nimam problemov z spominom pa tut drugače vredu funkcioniram mi je ok.

od ostalih drog pa včasih samo kak speed,pa na potovanju po nizozemski sem gobice jedla,to pa je to...niti nimam želje po čem drugem
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 27. Jan. 2008 20:41

Ponosno lahko povem, da kljub temu, da večina ljudi okrog mene kadi travo, je jaz nisem niti probala. Sem pa tja skadim kakšen čik in to je to. :)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 27. Jan. 2008 20:43

Mene pa preseneča, koliko vas ima izkušnje z raznimi drogami. :eek:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov