Droga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Pri drogi je zelo pomembno kakšne prijatelje imaš okoli sebe. Pomojem res vsakega najstnika zamika, da bi poiskusil nekaj čudovitega, enkratnega.. Vsi, ki uživajo drogo, bodo to opisovali kot nekaj najboljšega.
Moja prijateljica je vsake toliko časa kaj vzela (pa ne le mehko drogo), vendar ko sem jo prosila, če bi tudi meni kaj priskrbeli, je bil njen odgovor negativen. Še sedaj sem vesela, da je imela toliko pameti v glavi, še namesto mene.
Moja prijateljica je vsake toliko časa kaj vzela (pa ne le mehko drogo), vendar ko sem jo prosila, če bi tudi meni kaj priskrbeli, je bil njen odgovor negativen. Še sedaj sem vesela, da je imela toliko pameti v glavi, še namesto mene.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- bredab
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
OK, nočem moralizirat, ampak dekleta; v slabo voljo vas ne spravi droga, same se! Niti se ne umira od drog, umira se od zlorabe le-teh! Prevzemite no odgovornost zase, v dobrem in slabem!
Sama sem redna uporabnica trave. Včasih kakšne gobice, priložnostno. Ampak poznam veliko ljudi, ki so prenehali z marihuano, "ker jih je bedirala". Večinoma zato, ker jih je spomnila na kaj, kar niso hoteli. Tudi meni se je že zgodilo, da se nisem mogla rešit ene misli, ki me je morila. Ampak me je morila upravičeno. Je pa res, da sem pri uporabi zelo odgovorna - nobene vožnje pod vplivom, nobenih pretiravanj, čimmanj skune. Gorenjci pravimo "z andohtjo" - to je meni edino sprejemljivo.
Sicer pa ... vsak po svoje (Bohinc pa z vilam ). Je pa enako kot z gorami - gora ni nora, nor je (lahko) tisti, ki gre gor!
Sama sem redna uporabnica trave. Včasih kakšne gobice, priložnostno. Ampak poznam veliko ljudi, ki so prenehali z marihuano, "ker jih je bedirala". Večinoma zato, ker jih je spomnila na kaj, kar niso hoteli. Tudi meni se je že zgodilo, da se nisem mogla rešit ene misli, ki me je morila. Ampak me je morila upravičeno. Je pa res, da sem pri uporabi zelo odgovorna - nobene vožnje pod vplivom, nobenih pretiravanj, čimmanj skune. Gorenjci pravimo "z andohtjo" - to je meni edino sprejemljivo.
Sicer pa ... vsak po svoje (Bohinc pa z vilam ). Je pa enako kot z gorami - gora ni nora, nor je (lahko) tisti, ki gre gor!
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
v kolkem času si odvisen od koke?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Mene droge niso nikol preveč privlačile, še sreča da ne. Sama vem, da če bi začela kaj jemat, neb mogla nehat in mislm da me je to držal stran od njih. Sploh to zavedanje, da si lahk odvisn, da je pol beda in tko...
Seveda pa ful folka take stvari probava, dok ostane pr tem je mnde kr kul, sam naprej...tega je vse več in učas k vidiš kazga tazga ti je kr žol zanj, k veš kaj vse bi lahk naredu iz sebe.
Tud trava ni več tisto kar je bla...
Seveda pa ful folka take stvari probava, dok ostane pr tem je mnde kr kul, sam naprej...tega je vse več in učas k vidiš kazga tazga ti je kr žol zanj, k veš kaj vse bi lahk naredu iz sebe.
Tud trava ni več tisto kar je bla...
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Ko smo meli obletnico OŠ, je pršu en bivši sošolc, ko se ful drogira. Kr za mizo je bruhu. Pred kakšnimi tremi leti sem ga na neki čagi srečala, pa je meu joint u rok...js sm mu ga vzela, vrgla na tla in pohodla. Sj vem, da s tem nism nč izboljšala. Škoda ga je, kr je vredu poba
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Mene tudi niso droge nikol vlekle..
za moje frende vem da so usi začeli na partyih.. da so valda lahko bolj zažural..
jaz pa lahko isto zažuram kot oni k se nafilajo z drogami..
nikol se je nebi poskusila ker si tut ne želim.. pa čist mi je fajn da trezna žuram ( velikokrat clo misljo da sem tut jaz na drogi k tko žuram=)
+ postal bojo odvisni, jaz pa ne( od vode najbrž=)
travo sem pa probala pa tut ni nč posebnga..seicer pa moraš met zdravo pamet da samo probaš in nikol več tega ne nardiš ker to pelje v odvisnost in nič drugega
za moje frende vem da so usi začeli na partyih.. da so valda lahko bolj zažural..
jaz pa lahko isto zažuram kot oni k se nafilajo z drogami..
nikol se je nebi poskusila ker si tut ne želim.. pa čist mi je fajn da trezna žuram ( velikokrat clo misljo da sem tut jaz na drogi k tko žuram=)
+ postal bojo odvisni, jaz pa ne( od vode najbrž=)
travo sem pa probala pa tut ni nč posebnga..seicer pa moraš met zdravo pamet da samo probaš in nikol več tega ne nardiš ker to pelje v odvisnost in nič drugega
-
ciklamca - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
- Kraj: Gorenjska
Droge so hudič, vam povem iz lastnih izkušenj. Sama sem bla praktično odvisna od drog in alkohola...da je merica polna sem oboje mešala in na koncu so me komaj rešili. Izogibajte se tega sranja (oprostite izrazom)!!!!
-
ciklamca - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
- Kraj: Gorenjska
....drek je pa poj tud to, da mam totalne blackoute u glavi. Za kkšne stvari sploh ne vem da sm jih nardila al pa so se zgodile....podn vam povem...Posledično zarad vsega tega sem se, po domač povedan dala dol z ogromno tipi (kar me je dons sram, ker pomoje še kkšna kurba u kupleraju jih ni dala tok skos). Še huj pa'j to da ti poj kkšn desc prbije da sej dol dal z mano, js pa zarad veliiiikih črnih lukenj v spominu sploh nevem aj res al ni...poanta: tipi si izmišljujejo da so spal z mano in poj te laži mojmu lubiju nosjo!!!! Čisti podn!!!!!!! Sej pravm: stran od drog!!!!!
- kozarec
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 11. 2005
Mene pa zanima, kako delujejo plesne droge! Če ima kdo kakšno izkušnjo s temi drogami? A je mogoča odvisnost?
Moj dobri kolega je pričel s "tem hobijem", torej hodi po partiyih in se ga seveda tudi zadeva! Mene pa skrbi kam vse to vodi in kako nevarne so pravzaprav te sintetične droge!
Hvala vsem, ki boste delili tako in drugačno izkušnjo s plesnimi drogami!
Moj dobri kolega je pričel s "tem hobijem", torej hodi po partiyih in se ga seveda tudi zadeva! Mene pa skrbi kam vse to vodi in kako nevarne so pravzaprav te sintetične droge!
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
kozarec napisal/-a:Mene pa zanima, kako delujejo plesne droge! Če ima kdo kakšno izkušnjo s temi drogami? A je mogoča odvisnost?
Kolko jaz vem, so te droge (bolj) nevarne ker a) nikoli ne veš, kaj je notri zmešano in b) ker vplivajo na vsakega drugače (nekdo je brez posledic, drug pa lahko tud umre).
Houd de wereld tegen
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
Dead_kid ne začet s koko
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov