Droga

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste že poskusili drogo?

Da.
225
58%
Ne.
160
42%
Skupaj glasov : 385

Uporabniški avatar
Lisset
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lisset » 07. Avg. 2005 16:56

marihuano.....
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 07. Avg. 2005 18:36

ne, ne in ne
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 07. Avg. 2005 19:56

Razn trave nism probala nč in tud ne bom.
Travo pa kadim, občasno, odvisno od priložnosti pa družbe... sam ne ful pogosto. :D
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 8. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a In Love Girl » 07. Avg. 2005 22:19

hmmm...mal alkota pa po moje en cigaret u ceumu lajfu, ma ko sm pridna...hehe... :) sploh mi ne sedejo droge in se jih tut bojim k gledam u bloku đankije vsak dan k hodjo k sosedu k je diler, maaa, prov bed mi je... :cry:
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 08. Avg. 2005 9:16

za mano je še en lepo zadet vikend :) na vsake tok časa je čist kul bit mal zadet. pr drogah ni v redu, če pretiravaš z njimi. se mi pa zdi da smo ljudje mal prevelko paniko nardil :) je pač moj hobi da grem na vsake dva mesca na party in se ga lepo zadanem... :D
no da me ne boste zdej napadle da podpiram droge pa to.. sm proti drogam, če človek ne zna kontrolirat svojih čustvenih izpadov in poskuša z drogami zapolnit čustveno praznino. to sm js delala kšno leto pa pol nazaj... pol k sm se spravla k seb, sm mela mal pavze z drogami, zdej mi je pa kul občasno mal opazovat kakšna sm npr. na iksu. zdej k sm si nabrala tok izkušenj, da vem kaj moje telo še sprejme, kok definitivno ne smem vzet (če nočem še cel teden živet kot rastlina :)) pa kerih stvari ne smem preveč mešat med sabo. tko da je vse kul, droge niso škodljive če maš vse pospravljen v glavi :) če pa pridejo zraven kakšna negativna čustva.. pol pa sam stran!
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
miss_kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 7. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a miss_kitty » 08. Avg. 2005 17:09

sem probala in to travo :cool: privoscim si jo nekajkrat v letu,..da pa bi redno kadila pa :nein:
Just dance!
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 31. Jan. 2006 19:27

Droge vedno bolj pogosto]

Kaj rečete na tole???

:roll: :roll: :roll: :roll:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
punčica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 12. 2005
Kraj: dolenjska-Trebnje

Neprebrana objavaNapisal/-a punčica » 01. Feb. 2006 8:10

CommandykA napisal/-a:
kathy napisal/-a:
metuljčica napisal/-a:
Dokler ne bo spoznala, da droga ni življenje ji nobene terapije ne bodo pomagale. To mora spoznati sama.

Čista resnica! Človek more sam uvideti, da tako življenje ni pravo in da do ničesar dobrega ne bo pripeljalo....če jo boste na silo vlekli na zdravljenja in terapije, se lahko zgodi obratno....poznam primer iz prve roke

ja samo na zalost taksni ljudje to spoznajo zelo pozno al pa celo nikoli...in v tistih trenutkih je druzina tista ki ji/mu to spoznanje vcepi v glavo!

točn tako...
jst mislm da ji boš najbol pomagala č ji boš stala ob stari pa se ji poskušala najbol kar se da približat.....če ti nekdo stoji ob strani je vse takoj lažje...
probat ni greh
Ljubezen je nenasitna: imas srečo, pa hoceš raj, imaš raj, pa hočeš nebesa
ingicaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ingicaa » 04. Feb. 2006 17:52

spoznala sem človeka ki je star 33 let. :eek: pri 28 je začel s trdo drogo :confused: pa se ni nihče nikoli uprašal zakaj :?: bom malo opisala njegov živlenjepis ki mi ga je govoril:začel se je ukvarjati s trdo drogo zato ker je prišel v tako družbo in nato ga je družba zavedla :< bil je samohranilec 2 otrok in ženska ga je pustila njega in otroke. :x in zaradi problemov se je začel drogerat . Pri32 letih je hotel narediti samomor in se vrgel skozi okno bloka iz 3 nadstropja nato je bil v bolnici 6 mesecev. :( v bolnici so ga ščistili od droge :razz: odkar je prišel iz bolnice je rekel da nebo nikoli več poskusil trde droge ker mu je to dalo vedeti :hallo: p.s
povedal mi je da droga uniči človeka :? sedaj živi normalno živlenje :lol: :balloon: :hallo: svetuje mladim da nikoli ne probajte trde droge ker vas uniči!!!!!!!!! :saddev: :yau: :evil:
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 04. Feb. 2006 18:34

kaj pa je bla to trda droga?
pač bedn model...
js tud poznam enga, vase zmeče kr neki kemije(seveda občasno, H ni v igri), str 35 let, uspešen poslovnež, v življenju mu ne manjka ama nič... :)
ubistvu poznam še par takih, mogoče kakšno leto mlajši...
ingicaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ingicaa » 04. Feb. 2006 18:49

obstaja več vrst ljudi eni so dobri drugi so slabi (eni se drogirajo,eni kradejo,itd. ) :!: :!: :!: :!: :!:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 20. Mar. 2006 20:03

One question - od kok, do kok prbližn stane 1 tabletka ekstazija?

Treba neki za squolo narest :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
Ell@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2006
Kraj: KrAnJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Ell@ » 20. Mar. 2006 20:33

miikena napisal/-a:One question - od kok, do kok prbližn stane 1 tabletka ekstazija?

Treba neki za squolo narest :)

jurja :D
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kozarec » 21. Mar. 2006 10:53

Ne kadim in ne uživam nobenih drog in jih tudi ne mislim.[/quote]

Tudi jaz se podpišem pod tole!
Uporabniški avatar
e
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a e » 21. Mar. 2006 13:09

se strinjam s tjasko..drgac pa se neki kar mene mot je pa to da je dost prijav od folka k so recimo probal enkrat in so dobil takrt pac naletel na slabo drogo (kar se seveda kr hitr zgodi se posebi ce se s tem se nisi srecu) pol pa poslusas kok je to kr neki in podobn.ne more nekdo k s tem v bistvu nima izkusnj pametvt o tem kasn je filing :rolleyes:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]