Droga
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Sunshine357 napisal/-a:Travo ja, ostalega nič (alko seveda, sam ne vem če imamo to lahko za drogo)
no polega alokta so tuki še cigareti. Trava mi pa niti ne diši kej preveč, so že bol cigareti.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
spelca - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Medulin-Lj-Maribor
Jaz nisem probala nobene droge ker me sploh ne zanima. Že od nekdaj nism marala čikov pa droge. Ponujal so mi že sam sm vedno rekla da ne bom. Sm bla pa zraven k so kadili travo pa marihuano. Drugač pa pijem alkohol samo ne veliko samo ko grem ven ali pa na kakšnem rojstnem dnevu.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
spelca napisal/-a:Jaz nisem probala nobene droge ker me sploh ne zanima. Že od nekdaj nism marala čikov pa droge. Ponujal so mi že sam sm vedno rekla da ne bom. Sm bla pa zraven k so kadili travo pa marihuano. Drugač pa pijem alkohol samo ne veliko samo ko grem ven ali pa na kakšnem rojstnem dnevu.
Enako je pri meni, nism probala še nobene droge in jo tut ne bom, ker me to res ne zanima, tut kar se cigaret tiče... ne hvala, gleda alkohola pa... spijem ga redko, ponavadi ko gremo km vn, pa še to ne v takih količinah, da ne bi vedla kaj počnem..., tisto eno pijačko, da se maš fajn
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Un k hoče bo uzew ne glede na to kaj mu nekdo reče. Je pa res d bi se usak mogu zavedat možnih posledic. Js pr svojih skor 18ih letih opažam posledice jemanja ijov. Mam luknje v spominu in ni prow nč prijetno. Je pa lepo in prow d je Lyla to napisala..
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ewchk napisal/-a:Un k hoče bo uzew ne glede na to kaj mu nekdo reče.
Že res, bi se pa marsikdo ob tem zamislil, kar je povedala lyla al pa ti. Nekatre bi pa res celo odvrnil od tega, da bi probali.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]