Droga

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste že poskusili drogo?

Da.
225
58%
Ne.
160
42%
Skupaj glasov : 385

Uporabniški avatar
Gregor
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Gregor » 24. Jan. 2005 17:29

Heh, zanimiva pa predvsem zlo radikalna stališča. Me zanima kva imajo nekateri povedat čez recimo gaye, al kaj je še kakšna taka marginalna skupina, mogoče brezdomci....še kaj bi se zihr najdl. Vse uplint? Je sicer rešitev samo vprašanje kakšna. Seveda je pa res da ima vsak pravico do svojega stališča in je prav da se ga pove.

Kar se pa drog tiče je pa res problem, ki verjetno ni tko lahko rešljiv z eno učinkovito potezo. Konec, koncev je alkoholizem (ki je legalna droga) zelo velik problem. Mislm, da lahko trdim da je mogoče celo večji kot droge.

Ubistvu je treba najprej rešit zakaj ljudje to počnemo. Zakaj je fajn nek kdaj kakšen perček spit, mogoče kozarc vina.... Pr drogah je isto zakaj se ljudje butajo??? To je tist vprašanje mamo to v genih al je vzgoja okolje...kdo bi vedel???
Uporabniški avatar
alesko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 9. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a alesko » 24. Jan. 2005 18:43

gregor...tocno tko! se opravicujm za offtopic,sam res si dobr napisu..
Have u ever loved someone so much u'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for...???
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 24. Jan. 2005 19:57

Gregor napisal/-a:Heh, zanimiva pa predvsem zlo radikalna stališča. Me zanima kva imajo nekateri povedat čez recimo gaye, al kaj je še kakšna taka marginalna skupina, mogoče brezdomci....še kaj bi se zihr najdl. Vse uplint? Je sicer rešitev samo vprašanje kakšna. Seveda je pa res da ima vsak pravico do svojega stališča in je prav da se ga pove.

Kar se pa drog tiče je pa res problem, ki verjetno ni tko lahko rešljiv z eno učinkovito potezo. Konec, koncev je alkoholizem (ki je legalna droga) zelo velik problem. Mislm, da lahko trdim da je mogoče celo večji kot droge.

Ubistvu je treba najprej rešit zakaj ljudje to počnemo. Zakaj je fajn nek kdaj kakšen perček spit, mogoče kozarc vina.... Pr drogah je isto zakaj se ljudje butajo??? To je tist vprašanje mamo to v genih al je vzgoja okolje...kdo bi vedel???

evo spet mene s kao radikalnimi stališči :? ...ne tolk filozofirat okol drog k tle pa res ni kej dost za komplicirat.
Zakaj se jih tolk drogira: ker je pač danes vedno več droge na trgu...ker je vedno manj nadzora na tem področju...ker se kao javnost in oblast liberalizira in postaja vedno bolj tolerantna do teh zadev
Kdo to počne in kdaj se je začelo...začel so tisti, k so mel vsega polno rit, pa so se mogl kej novga spomnit k jim alkohol pa čiki niso bli več dost... in še danes je tko...tud zato da zečneš rabš keš...ne poznam nobenga iz kakšne revne vaške familije (pa ne mi spet z izjemami), ki bi se začel drugirat, ker enostavno nima denarja...niti mu to ne pade na pamet, ker mora mislt še na kej druzga...
Skratka, mislm da tle ne bomo pršli skp v stališčih... na splošno pa mislm, da tak liberalizem, kot se ga gremo danes dolgoročno ne bo prinesu čist nč dobrga, on the contrary :( ...to je pač moje mnenje prosm :!:
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 14. Apr. 2005 22:00

sem ja ... travo (2x) , ekse , speed , popprse ... :roll: :oops:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 15. Apr. 2005 10:06

Kitty...
odkar si odprla temo, je minilo že nekaj mesecev. Zanima me, če se je zadeva kakorkoli obrnila. Jaz upam, da ja.
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 15. Apr. 2005 10:41

Jaz bom pa sam tole povedala:
ČIMBOLJ STRAN OD DROG!
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 15. Apr. 2005 11:08

Danes sem ravno brala nekaj o čakrah in ko sem prišla do šeste čakre, me je skoraj kap!!! :eek:

No, kar sami si preberite...

ŠESTA ČAKRA
Šesta čakra ali tretje oko je v sredini čela in je povezana s hipofizo. Uravnava pa tudi delovanje drugih žlez z notranjim izločanjem. Je centrala duše v budnem stanju in vpliva na način mišljenja, na intuicijo in videnje, prepoznavanje vzorcev, spomin in percepcijo. Blokade se javljajo kot težave s sinusi in ponavljajoči se nahodi, glavoboli in migrene, težave z očmi, očesno mreno ipd.. (*v primeru glavobolov in podobnih težav je najbolje odvečno energijo z meditacijo spustiti v območje popka, ali še bolje, proti stopalom in ven iz telesa - če si damo na stopala še obkladke in si položimo na mesta čaker tudi ustrezne kamne, je učinek skoraj zagotovljen!).
Ustreza ji indigo modra barva in kamni: sugelit, ametist, modri fluorit, smaragd. Od jedi vsa zelenjava in sadje in tekočina - in čaji: preslica, sivka, vijolica, divja mačeha, dobra misel; (pa tudi omamna sredstva kot pomagala za dvig zavesti: halucinogene gobe, marihuana, pejotl ipd.).
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a satan28 » 15. Apr. 2005 11:22

nič poskusila,me ne mika,je pa res,
da v mojih najstniških letih ni bilo toliko drog
ampak alkohol.predvsem sem imela svoj jaz!! :wink:
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
kathy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kathy » 16. Apr. 2005 14:42

@ napisal/-a:Danes sem ravno brala nekaj o čakrah in ko sem prišla do šeste čakre, me je skoraj kap!!! :eek:

No, kar sami si preberite...

ŠESTA ČAKRA
Šesta čakra ali tretje oko je v sredini čela in je povezana s hipofizo. Uravnava pa tudi delovanje drugih žlez z notranjim izločanjem. Je centrala duše v budnem stanju in vpliva na način mišljenja, na intuicijo in videnje, prepoznavanje vzorcev, spomin in percepcijo. Blokade se javljajo kot težave s sinusi in ponavljajoči se nahodi, glavoboli in migrene, težave z očmi, očesno mreno ipd.. (*v primeru glavobolov in podobnih težav je najbolje odvečno energijo z meditacijo spustiti v območje popka, ali še bolje, proti stopalom in ven iz telesa - če si damo na stopala še obkladke in si položimo na mesta čaker tudi ustrezne kamne, je učinek skoraj zagotovljen!).
Ustreza ji indigo modra barva in kamni: sugelit, ametist, modri fluorit, smaragd. Od jedi vsa zelenjava in sadje in tekočina - in čaji: preslica, sivka, vijolica, divja mačeha, dobra misel; (pa tudi omamna sredstva kot pomagala za dvig zavesti: halucinogene gobe, marihuana, pejotl ipd.).

no evo ga..pa drogice le niso toook bad....tud jst sm zadnjič pr Louise Hay prebrala, da ni nič narobe če občasno uživaš alkohol, cigarete in rekreativne droge...
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 16. Apr. 2005 16:24

Jst tud pravm; čim bl stran od drog!!!

Jst nism še nč poskusla :D in tud ne nameravam in ne razumm zakaj ne kateri ljudje jemljejo drogo, ker ne prinaša nobenega užitka ampak samo trplenje!
This too shall pass.
Uporabniški avatar
yahve
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a yahve » 16. Apr. 2005 19:20

Jaz sicer na trdih drogah nisem nikoli bil, pa ne zato, ker bi temu nasprotoval, ampak v družbi pač ta vrsta droge ni krožila. Če bi, bi verjetno probal...:wink: Kul so mi ljudje kot lyla, so probali marsikaj in ostali oz. so dovolj močni, da končajo s temi zadevami. Glede narkomanov, jest jih gledam vsak dan, ker delam blizu metelkove, kaj naj rečem, zame osebno je to patetičen folk, ampak jebat ga, kakor jim paše... Ne gledam pa na to kot nekateri, ki že skoraj pišejo knjigo Mein Kampf II... :roll: Pač, vsak naj pri teh zadevah dela s svojo glavo... mislim pa, da se večina za te stvari odloči 'zavestno' in niso ravno žrtve nekih podtikanj drog v pijačo... :roll:
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 17. Apr. 2005 3:30

opium :D :D :D :D

SIEENA, govoris iz izkusenj, ali imas samo dar za te stvari :?:
Gone
Uporabniški avatar
šečeru
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2004
Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem

Neprebrana objavaNapisal/-a šečeru » 17. Apr. 2005 8:31

marihuano, vendar mi je bilo brezveze. že eno leto in pol nisem ali pa še več.
Zadnjič spremenil šečeru, dne 02. Jun. 2005 12:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
Uporabniški avatar
_Gia_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2005
Kraj: naša mala lublanca...:)

Neprebrana objavaNapisal/-a _Gia_ » 17. Apr. 2005 9:25

ene 3x sm travo, sam ne mislm več k mi ni nč posebnga,mam raj alko k usaj vem kašn učink ma name,pr travi pa nkol neveš al ti bo kul,al ti naw nč, al ti bo zabediral al boš clo skup padu... :?

drugih drog se pa na daleč izogibam,me prow nč ne mika da bi jih probala.
~miška~
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 17. Apr. 2005 10:35

Michael napisal/-a:
SIEENA, govoris iz izkusenj, ali imas samo dar za te stvari :?:

Mja, tud mene to zanima :? :? :roll:
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov