Drgnenje kože med nogami
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Jst jih poznam ogromno (predvsem moških, športnikov). Resno, vsaj z ene 5-imi smo mel že to debato, predvsem poleti.
So ti grde sam na ženskah al tud na moških?
Joke, sej vem, kakšen bo odgovor.
So ti grde sam na ženskah al tud na moških?

Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
claire napisal/-a::eek:
no, jaz dejansko to prvič slišim. razumem ja da se "drgne", ne razumem pa da je tako močno da nastanejo rane. sem šla zdaj prav hodit () in sem gledala in meni se nič ne drgne. nočem biti nesramna, ampak to potem niso "poudarjene bedre" ampak kar precej debele bedre (pustimo x in o noge).
za avtorja: b-panthen.
calire tole je pa malo kruto. Jaz nisem debela in nimam nekih precej debelih beder pa se mi vseeno drgnejo stegna med nogami. Pač nekateri nimamo prostora med nogami ko imamo noge skupaj. Vsak človek ima drugačno fizionomijo.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
schpeltza napisal/-a:claire napisal/-a: razumem ja da se "drgne", ne razumem pa da je tako močno da nastanejo rane... nočem biti nesramna,
calire tole je pa malo kruto. Jaz nisem debela in nimam nekih precej debelih beder pa se mi vseeno drgnejo stegna med nogami. Pač nekateri nimamo prostora med nogami ko imamo noge skupaj. Vsak človek ima drugačno fizionomijo.
glej, jaz to prvič slišim, da bi nekdo od hoje dobil rane na bedrah. amen. in sem lepo povedala, da mi je jasno da se dotika. in tudi da nočem biti nesramna. ne zdaj ti meni kruto.
sori, ampak meni je bolj kruto da pri 25 rabiš obliže da si prekriješ rane, ki jih imaš na bedrah razadi hoje.
ker po teh vaših reakcijah si jaz predstavljam da se to dogaja 70% folka. saj mogoče se, samo ne govorijo o tem.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
claire napisal/-a: ker po teh vaših reakcijah si jaz predstavljam da se to dogaja 70% folka. saj mogoče se, samo ne govorijo o tem.
Možno, ja, jaz npr. tudi nisem imela pojma, da si veliko mladih žensk depilira kožo nad zgornjo ustnico

Tole s stegni pa tudi verjamem, pri ženskah z deško postavo oz. ravnimi ozkimi boki velikokrat vidim, da se jim stegna drgnejo med hojo, v poletni vročini pa tkivo itak še malo oteče in se lahko še bolj dotika. Se tudi spomnim, da ko sem bila še otrok (preden sem prišla v puberteto in se mi je medenica razširila), so se mi noge malo dotikale (pa nisem bila bajsa, navadna osemletnica pač) in so se mi včasih malo zmuckale pajkice / žabe med stegni

- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
nevem moja dobra kolegica je suha, morda neb niti škodlo kakih 4 kilce pridobit, pa ma polet lih tko frko z stegni, pa nima sploh stegn zj ko je še shujšala neki,..tko da s temi zavaljenii nebi jaz pretiravla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov