Dojke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- PikKaPoOka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 4. 2007
vprasanje za te, ki ste sle na operacijo:
kolko se vidi brazgotina? pa so vas operirali na onkološkem al ste sle do lepotnih kirurgov (ginekologinja je omenila obe opciji)..mal me skrbi,ker je bulca dost visoko in bi se brazgotina vidla tud ce ne bi mela ful velkega dekolteja. je pa nenevarna, vendar se veca.
kolko se vidi brazgotina? pa so vas operirali na onkološkem al ste sle do lepotnih kirurgov (ginekologinja je omenila obe opciji)..mal me skrbi,ker je bulca dost visoko in bi se brazgotina vidla tud ce ne bi mela ful velkega dekolteja. je pa nenevarna, vendar se veca.
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
PikKaPoOka napisal/-a:vprasanje za te, ki ste sle na operacijo:
jst to ne bi vedla. žal mene nočejo operirat ker je kao čist nenevarna bulica. drgač pa v vsakem primeru kakšna brazgotina verjetno bo, temu se pomoje ne morš ognit. vprašej ginekologa kako je s tem
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
PikKaPoOka napisal/-a:vprasanje za te, ki ste sle na operacijo:
Kakšne narave pa sploh je bulica? Večino benignih (nerakavih) sprememb v dojkah se namreč ne operira. Katere preiskave si imela? Mislim, da taka vprašanja sodijo k kirurgu. Kolikor jaz vem, se potrudijo, da so brazgotine čim manj opazne in vidne. Zaradi tega se ne sekiraj preveč. Operacijo pa boš sigurno imela ali kako?
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
a za to je treba k ginekologinji in ne k osebni dohtarci?
hvala za odg...

hvala za odg...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- Gost
lakeesha napisal/-a:a za to je treba k ginekologinji in ne k osebni dohtarci?![]()
hvala za odg...
Po moje je vseeno, ker te tako ena kot druga dasta naprej na preiskave, ce zaznata kaj sumljivega - mislim pa, da znajo in ginekologi in osebni zdravniki kar podobno presojati, kaksne spremembe v dojkah so normalne in kaksne ne.
Samo cim prej pojdi k zdravniku, ce opazas spremembe.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Tudi jaz sem si nekaj zatipala na desni strani desne dojke. Mi je pa čudno, ker se nič ne premika in je ful trdo.
Sem se že pozanimala pri gin. in so mi rekli, naj pokličem 1. al pa 2. dan menstruacije, ker se pregled opravla tam nekje okoli 6. dneva menstruacije. Tako da v četrtek pokličem, naj mi to čimprej zriktajo.
Naredilo se mi je pa skoraj čez noč. Enkrat pred 2 tedni, ko sem se tuširala, sem si čisto po naključju zatipala. Malce me je vrglo v šok, ampak nisem paničarila, ker vem, da za moja leta ne more biti baš nekaj hudega.
Sem se že pozanimala pri gin. in so mi rekli, naj pokličem 1. al pa 2. dan menstruacije, ker se pregled opravla tam nekje okoli 6. dneva menstruacije. Tako da v četrtek pokličem, naj mi to čimprej zriktajo.
Naredilo se mi je pa skoraj čez noč. Enkrat pred 2 tedni, ko sem se tuširala, sem si čisto po naključju zatipala. Malce me je vrglo v šok, ampak nisem paničarila, ker vem, da za moja leta ne more biti baš nekaj hudega.
You want me to be something I can never ever be.
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
bom tukaj napisala, ceprav ne gre za bulico .... v levi dojki me na vsake tolk casa 'napade' skeleča bolecina, ki traja nekje par sekund. med bolecino je bradavica trda kot kamen, vendar pa na dotik nic bolj ne boli. najveckrat me boli ponoci, ko se premaknem. sicer bolecina ni mocna, je pa precej neprijetna
zdravica pravi, da to ni nc, mene pa moti. ma katera podobne tezave?
zdravica pravi, da to ni nc, mene pa moti. ma katera podobne tezave?
-
Star. - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 5. 2007
Tudi jaz imam na desni dojki tako malo bulico. Pa sem sla h zdrauniku ker me je cict panika zgrabla. Sem dobila napotnico in sm sla ze zlo hmal na pregled. Sm bla zlo vesela ker me je bregledu dr.Brecelj.
Me je pregleddu in sm mogla in na punkcijo dojke, da so mi vzeli tkivo in ga pregledali. Nato pa sem dobila pošto domov kjer je pisalo da je to tumor vendar ni nevarn oz ni rakav.
Tako da ti svetujem da gres lepo na pregled, pa bos potem videla pri cem si!
Me je pregleddu in sm mogla in na punkcijo dojke, da so mi vzeli tkivo in ga pregledali. Nato pa sem dobila pošto domov kjer je pisalo da je to tumor vendar ni nevarn oz ni rakav.
Tako da ti svetujem da gres lepo na pregled, pa bos potem videla pri cem si!

-
*Eliza* - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2010
v tej temi je predvsem govor o raznih zatrdlinah v prsih, vendar bom kar tu vprašala, da ne odpiram nove teme..
zanima me, če tudi doma pa za spanje nosite modrčke? sama se dosti bolj udobno počutim brez njega če sem cel dan dom ali ko grem spat...
in še...ali je to za prsi slabo ali dobro?
zanima me, če tudi doma pa za spanje nosite modrčke? sama se dosti bolj udobno počutim brez njega če sem cel dan dom ali ko grem spat...
in še...ali je to za prsi slabo ali dobro?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Vedno brez. SLišala sem raznorazne bullshite, kako prsi ostanejo večno pokončne blabal, če nosiš modrčke, ko spiš ampak ne nasedam
mene ovira, sj ne moreš niti normalno spat, če te nekaj tam veže, vsakič, ko se obrneš(še posebaj če se ful obračaš in spiš v čudaških položajih
). Sploh pa so prsi v vsakem primeru, z modrcem ali ne, v ležečem položaju, ko ležiš..torej jih modrc ne omejuje v nobeno smer, da bi ostale super pokončne. Sam veže te nek trak zadaj.

It was forever..but it didnt last long..
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Modrc gre vedno dol med spanjem. Joj, si sploh ne predstavljam, da bi ga imela gor. Veš kolk slabo mora biti za prsi in za obliko telesa, če kost pritiska in so naramnice zategnjene
. To je zame kot dati si MU popolnoma dol pred spanjem - pač mi spada pod: skrbeti zase. V spanju ne dela gravitacija (nisi vertikalno), tako da nič skrbeti, da se ti bodo povesile.

A goal without a plan is just a wish.
-
*Eliza* - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2010
ja, js tudi... doma po hiši in za spat sem vedno brez. če pa grem kam vn mi pa kar paše da mam modrc.
je pa slišati vse mogoče, od tega da je to dobro zato da se prsi ne "navadijo" na modrček, pa tudi da je slabo, ker da se hitreje povesijo..
je pa slišati vse mogoče, od tega da je to dobro zato da se prsi ne "navadijo" na modrček, pa tudi da je slabo, ker da se hitreje povesijo..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]