Dojke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Evo, probala eno noč spat v najbolj ohlapnem športnem modrčku brez kosti, kar jih mam. Še drugi dan po tem me na dotik boli rebreni predel na desni strani, par cm pod modrcem. Torej sem ga nekak premočno zategnila med spanjem. Ni to zame.
Da pa ni zdravo modrca čez dan nosit, naj pa komu drugemu razlagajo. Če me brez modrca vse boli od nategovanja pri hitrejšem premikanju in hoji, je to zame znak, da delam neki narobe, in se bom bolečini raje izognila.
Da pa ni zdravo modrca čez dan nosit, naj pa komu drugemu razlagajo. Če me brez modrca vse boli od nategovanja pri hitrejšem premikanju in hoji, je to zame znak, da delam neki narobe, in se bom bolečini raje izognila.
Because I can.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
..Evelyn.. napisal/-a:Ne gre se za velikost modrca, da nam je tesen ipd.ampak jaz naprimer zelo rada spim v različnih položajih in če naprimer spiš na trebuhu al pa se nerodno premakneš na bok, te štrik jasno zategne, to je pa moteče.
Ne, saj jaz sem govorila o nošnji modrca na splošno (da ni škodljiva, če je modrc ustrezno velik in obratno), ne samo med spanjem.

Every rose has its thorn
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ne morem spat v modrcu, niti slučajno. Me vse špana in veže, pač sem zelo živahna tudi med spanjem, al kaj jaz vem
Najraje sem svobodna, k sreči mam bolj majčkene joškice, tak da si lahko občasno privoščim bit hippie in sem čez dan brez modrčka. Ampak to je bolj poredko. Čez dan ga mam ponavadi gor.
Hkrati pa razumem npr. tanando in ostale, ki imajo več materiala za košarico napolnit, da jih boli, če nimajo modrčka. Gravitacija itak dela svoje, koža na prsih pa je tanka. Mišic tam ni, torej se povesijo. Jaz ne bi opuščala modrčka čez dan, no, če bi bla big titted
Najraje si pa odstranim modrček, ko sem na morju. Kak filing je meni plavat zgoraj brez, joj, se počutim ko ptiček na veji!

Najraje sem svobodna, k sreči mam bolj majčkene joškice, tak da si lahko občasno privoščim bit hippie in sem čez dan brez modrčka. Ampak to je bolj poredko. Čez dan ga mam ponavadi gor.
Hkrati pa razumem npr. tanando in ostale, ki imajo več materiala za košarico napolnit, da jih boli, če nimajo modrčka. Gravitacija itak dela svoje, koža na prsih pa je tanka. Mišic tam ni, torej se povesijo. Jaz ne bi opuščala modrčka čez dan, no, če bi bla big titted

Najraje si pa odstranim modrček, ko sem na morju. Kak filing je meni plavat zgoraj brez, joj, se počutim ko ptiček na veji!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Tananda napisal/-a:Da pa ni zdravo modrca čez dan nosit, naj pa komu drugemu razlagajo. Če me brez modrca vse boli od nategovanja pri hitrejšem premikanju in hoji, je to zame znak, da delam neki narobe, in se bom bolečini raje izognila.
Ja vidš mene pa ne boli, če ga mam al če ga nimam. Tko da ni problemov če ga mam tud ponoč.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ahhh, free your mind...and titties 

There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
kaj pa glede povešenih prsi..jz sm stara 17 pa mam kar malo povešene kar me ful moti ker niso glih lepe pol. a to mogoče zaradi velikosti prsi da se povesijo? kaj pa lahko naredim da ne bojo več take oziroma da jih malo "dvignem" 

-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
Pozdravljene punce,
stara sem 22 let in imam ponovno bolečine v prsih, kot takrat v 5. razredu ko so mi začele rasti. Ali je možno, da prsi rastejo tudi kasneje, ko se rast že umiri.
hvala za odgovore.
stara sem 22 let in imam ponovno bolečine v prsih, kot takrat v 5. razredu ko so mi začele rasti. Ali je možno, da prsi rastejo tudi kasneje, ko se rast že umiri.
hvala za odgovore.
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
prsi doboijo dokončno obliko šele po porodu oz. dojenju.
Bolečine v prsih so lahko povezane z marsičim, sploh če si npr. pred menstruacijo oz. raznorazna hormonska stanja.
Seveda je možno, da ti rastejo, ampak bolečina je več ali manj povezana z drugimi stvarmi.
Bolečine v prsih so lahko povezane z marsičim, sploh če si npr. pred menstruacijo oz. raznorazna hormonska stanja.
Seveda je možno, da ti rastejo, ampak bolečina je več ali manj povezana z drugimi stvarmi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov