Dojke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ne gre se za velikost modrca, da nam je tesen ipd.ampak jaz naprimer zelo rada spim v različnih položajih in če naprimer spiš na trebuhu al pa se nerodno premakneš na bok, te štrik jasno zategne, to je pa moteče.
It was forever..but it didnt last long..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^če me, se ne zavedam, ker spim takrat. 

- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Cez dan ga mam skos gor, spim pa obvezno brez. Pa me ne mot tok, da ne bi mogla zaspat al pa karkoli, ravn nasprotno, kr pozabm, da ga mam. Sam sm se nekak navadla spat brez.
Je pa res, da pr moji B kosarci to ni lih problem
Je pa res, da pr moji B kosarci to ni lih problem

Live. Love. Surf.
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
nanamiša napisal/-a:Meni je bolj čudno to, kako vaš modrci v spanju ne motijo, tiščijo. Sploh, ko menjavaš položaje zna biti zelo neprijetno.
Pa kaj te ima pa za tiščat? A te pidžama tud tišči? Razen, če ne nosiš kakšnih povštrov kot je ena rekla.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:04, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:04, skupaj popravljeno 1 krat.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
neznankan napisal/-a:Pa saj tud kost ne tišči, če je velikost prava. Mene nobena kost ne tišči.
Mene pač tišči, ko se uležem in spreminjam položaje. Pa še filing mam, da me vse zateguje.
Kakorkoli, js sm navajena biti brez modrca tud čez dan in mi je velik bolš filing in bolj komot se počutim. Pač vsaka je navajena drugače.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov