Dnevni vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Jaz sem tudi začela uporabljat dnevne vložke, ker se mi je kar naenkrat pojavil močan bel tok. In če jih ne bi uporabljala bi si morala menjat hlačke trikrat na dan. Poleg tega se še operejo ne vredu potem, če se preveč tega toka izlije nanje.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Zadnje čase, ko sem imela med dvema menstruacijama kr en obarvan izcedek, sem jih mal bolj redno uporabljala,
ampak vedno le Natracare, iz tistega bio bombaža, dobijo se pa v drogeriji Lepota & zdravje,
je pa res ful razlika med temi alpa enimi običnimi plastičnimi;
jst sm raje brez, kot pa da si dam kakšn Carefree ipd. na gate...
ampak vedno le Natracare, iz tistega bio bombaža, dobijo se pa v drogeriji Lepota & zdravje,
je pa res ful razlika med temi alpa enimi običnimi plastičnimi;
jst sm raje brez, kot pa da si dam kakšn Carefree ipd. na gate...
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Jst dnevne uložke uporabljam VSAK dan. Že kr neki časa kupujem Carefree tiste k jih lahko uporabljaš navadno ali tanga in imajo nek fresh vojn. Redko kdaj se zgodi da sm brez vložka. Nevem, se počutim ful čudno brez njih in tud nemaram niti kapljice na spodnjih hlačkah kr me nervira
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ojoj, mene bi pa bolj nerviralo imeti vedno vložek, pa naj bi bil še tako tanek in ohinsplohsuper.
- Gost
metuljčica* napisal/-a:Ojoj, mene bi pa bolj nerviralo imeti vedno vložek, pa naj bi bil še tako tanek in ohinsplohsuper.
Jaz dnevnega vložka sploh ne čutim. Za ženske z močnejšim belim tokom je to vsekakor najbolj elegantna rešitev za dobro počutje čez dan.
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Prijateljici je ginekologinja enkrat rekla, da ima močen beli tok tudi zaradi vložkov in ji je priporočila, da naj si raje dvakrat na dan zamenja hlačke kot pa da nosi dnevne vložke. In ima sedaj bolj sprejemljiv beli tok.
Js imam kakšen dan tudi bolj močnega in je neprijetno brez vložka. Čeprav jih poskušam čim manj uporabljati.
Vložek pač zamenjam, ko zamenjam hlačke. 1x ali 2x na dan.
Js imam kakšen dan tudi bolj močnega in je neprijetno brez vložka. Čeprav jih poskušam čim manj uporabljati.
Vložek pač zamenjam, ko zamenjam hlačke. 1x ali 2x na dan.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
LanaMaxim napisal/-a:Prijateljici je ginekologinja enkrat rekla, da ima močen beli tok tudi zaradi vložkov in ji je priporočila, da naj si raje dvakrat na dan zamenja hlačke kot pa da nosi dnevne vložke. In ima sedaj bolj sprejemljiv beli tok.
To se mi pa zdi čudno. Kaj bi potem šele plenice pri dojenčkih imele negativnega vpliva, ker je takšna masa.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
vsi tej higienski odišavljeni vložki z gelom za ultra suho piško in šimrom so smrt za nožnično floro.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov