Dnevni vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
jaz jih pa vsak dan. vem, da ni zdravo, samo se res ne počutim ok, ker imam beli tok in da ne bi imela vložka ...
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
jaz jih nosim v zadnjih dneh menstruacije, ko pač vedno še lahko pričakujem kakšno kapljo.. drugač pa ne. in mislim, da niti ni posebno zdravo, da se nosi to skoz, ker koža sploh ne more dihat..ujeta je v tisto plastiko mislim, da so take razmere idealne za nastanek kakšnih glivic. ne hvala.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- Gost
Tudi jaz sem se popolnoma navadila nanje in mi je prav čudno brez. In potem se živčna in se mi zdi, da je belega toka avtomatsko več, če sem brez vložka - vem, smešno, ampak je res. Uporabljam bombažne Vir, sicer se mučkajo, ampak me ne dražijo in ne povzročajo vnetij. Itak jih redno menjujem, tako da ni nekih tveganj. Doma pa sem brez vložka.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Jaz imam kar močan beli tok in redno uporabljam dnevne vložke. Predno sem jih začela uporabljat, sem imela kakšne rdeče ali črne boxarce prav flekaste od belega toka. Dobesedno zažrlo se je notri. Še kakšen mesec nazaj sem uporabljala dnevne vložke Discreet, sedaj pa sem jih zamenjala za Müllerjeve. Obvezno pa uporabljam tiste, ki dihajo. To je pogoj, ko jih kupujem. Menjam jih po potrebi, večinoma pa 1x na dan.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Kateri so najtanjši? Alldays?Yazmeen napisal/-a:Jst si pa sploh ne predstavljam, da ne bi mela dnevnga vložka, prov čudn bi se počutla Kupujem si pa čist une tanke, k papir so, lih tok, da 'zaščitjo' perilo.
Jaz drugače uporabljam Libresse micro, so ful majhni, 9cm.
I laugh at gilded butterflies.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
jaz uporabljam kar od discreet modre, ki so kao air pa še lahko jih upogneš in so praktični za navadne gate ali pa za tangice.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
*mala* napisal/-a:^^ Enako. Pa mogoče na začetku menstre, ker včasih tampon kej prepusti
Kadar uporabljam tampon jih pa vedno ja zaradi higieničnosti, varnosti,...
Samo jaz večinoma nosim vložke, ker mi je tampone ginekologinja odsvetovala, ker imam menstrualne krče.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
^^ Tampone se na splošno odsvetuje: lahko povzročijo ciste (tako kot meni), ali celo' toksični šok (zaradi agresivnega belila s katerim so beljeni) in ne redko tudi smrt.
Jaz dnevnih vložkov ne uporabljam. Raje menjam hlačke 3x na dan.
Čeprav priznam, da me je zamikalo probat une, ki jih MsN omenja. Priznam, da sem bosa na tem področju in ne vem več kaj je na trgu.
Jaz dnevnih vložkov ne uporabljam. Raje menjam hlačke 3x na dan.
Čeprav priznam, da me je zamikalo probat une, ki jih MsN omenja. Priznam, da sem bosa na tem področju in ne vem več kaj je na trgu.
Imaš, da me vikaš!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz jih tudi ne uporabljam. Si ne predstavljam, da bi jih nosila ves mesec, ne glede na to, kako tanki so.
Še tisti ''navadni'' med M mi grejo na živce.
Še tisti ''navadni'' med M mi grejo na živce.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Js ne uporabljam dnevnih vložkov, razn ko čakam M in ko imam vnetje (jah, vem da lih takrat ne bi smela sam k mam ful močn izcedek in se ne počutim ok če sem brez).
Je pa enkrat ena moja kolegica kupla une dišeče dnevne vložke in je dobila kot neko vnetje, ampak pri strani in je mela vse rdeče in se ji je koža lupla.Je rekla da jo je bolelo za znoret.Sploh ne vem kaj si je mislna ko si jih je kupla.
Je pa enkrat ena moja kolegica kupla une dišeče dnevne vložke in je dobila kot neko vnetje, ampak pri strani in je mela vse rdeče in se ji je koža lupla.Je rekla da jo je bolelo za znoret.Sploh ne vem kaj si je mislna ko si jih je kupla.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov