Dnevni vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
tele odišavlene variante dnevnih vložkov niso prov zdrave ne... sem tud jst že fasala vnetje, k sm jih uporablala, tko da odsvetujem...
drgač pa zdej uporablam tele: http://www.libresse.nl/Pages/Products/P ... ctID=48990
so čist tanki, skor kt papir, tko da jih čist nč ne čutš
drgač pa zdej uporablam tele: http://www.libresse.nl/Pages/Products/P ... ctID=48990
so čist tanki, skor kt papir, tko da jih čist nč ne čutš
The secret of success is consistency of purpose.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
lolitaa napisal/-a:Sam ne razumem kaj vam more šinit v glavo da si kupite te dišeče vložke?Kaj naj bi bil namen le-teh?Dišeča tamala al kaj?
Tejle vložki so odlična marketinška poteza! Pihajo na dušo vsem dekletom, ki menijo, da spodaj smrdijo. Teh pa je po moje večina.
Imaš, da me vikaš!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
trapa napisal/-a:lolitaa napisal/-a:Sam ne razumem kaj vam more šinit v glavo da si kupite te dišeče vložke?Kaj naj bi bil namen le-teh?Dišeča tamala al kaj?
Tejle vložki so odlična marketinška poteza! Pihajo na dušo vsem dekletom, ki menijo, da spodaj smrdijo. Teh pa je po moje večina.
Ja, v bistvu ista fora kot intimni robčki.
Potem si pa porušiš pH ravnovesje, začneš res smrdet kot kuga in posledično potrebuješ dišeče vložke in robčke
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Jaz uporabljam dnevne vlozke samo takrat ko imam povecan beli tok. Ker res nimam casa, da bi si menjala hlacke na vsako uro, potem si raje dnevni vlozek.
In konec koncev jih uporabljam tudi zato, ker nebi rada fasala kaksnih glivic zaradi prevelike vlaznosti hlack.
Drugace pa uporabljam enake kot micamaca. Menda dihajo?
No v glavnem, ni jih cutit..
In konec koncev jih uporabljam tudi zato, ker nebi rada fasala kaksnih glivic zaradi prevelike vlaznosti hlack.
Drugace pa uporabljam enake kot micamaca. Menda dihajo?
No v glavnem, ni jih cutit..
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
jullia_ napisal/-a:trapa napisal/-a:lolitaa napisal/-a:Sam ne razumem kaj vam more šinit v glavo da si kupite te dišeče vložke?Kaj naj bi bil namen le-teh?Dišeča tamala al kaj?
Ja, v bistvu ista fora kot intimni robčki.
Potem si pa porušiš pH ravnovesje, začneš res smrdet kot kuga in posledično potrebuješ dišeče vložke in robčke
Tole o intimnih robčkih in pH sem pa tudi jaz že slišala, da ne gre skupaj.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz dnevnih vložkov ne uporabljam ker mi ne pašejo. Če že imam ful belega toka, raje ga operem iz hlačk preden jih dam prat v stroj.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
jz ne maram nikakeršnih uložkov zato pa tud dnevnih ne uporablam...
ne prenesem d bi čutila nekakšno plenico med nogam....
če so vam pa ušeč dnevni uložki jih pa veselo uporabljajte še naprej...
sj to je čist odvisno od ženske kaj ji paše pa kaj ne
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
- Gost
Dadyka15 napisal/-a:jz ne maram nikakeršnih uložkov zato pa tud dnevnih ne uporablam...
Meni sicer niso všeč, jih imam pa veliko raje kot vlažne/mokre hlačke zaradi izcedka.
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
ufa, hvala bogu da ČE imam, imam zanemarljiv izcedek. so mi pa dnevni vložki fajn za prve+zadnje dni menstruacije, mam carefree al pa allways, odvisno katere imajo v megapacku
- Gost
Jaz imam med ovulacijo kar precej izcedka. Pa tudi po in pred m. je večji, torej ga je nekaj praktično cel ciklus, mogoče kak dan ali dva nič. Nošenje vložkov potem pač prilagajam občutku, vseeno pa se bolj sproščeno počutim, če ga imam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov