Dnevni vložki

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 04. Mar. 2009 15:10

Jaz jih ne nosim.
(s)mej se
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 04. Mar. 2009 15:23

jaz jih pa vsak dan. vem, da ni zdravo, samo se res ne počutim ok, ker imam beli tok in da ne bi imela vložka ... :?
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 04. Mar. 2009 15:26

jaz jih nosim v zadnjih dneh menstruacije, ko pač vedno še lahko pričakujem kakšno kapljo.. drugač pa ne. in mislim, da niti ni posebno zdravo, da se nosi to skoz, ker koža sploh ne more dihat..ujeta je v tisto plastiko :? mislim, da so take razmere idealne za nastanek kakšnih glivic. ne hvala.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 04. Mar. 2009 15:56

Jst si pa sploh ne predstavljam, da ne bi mela dnevnga vložka, prov čudn bi se počutla :? Kupujem si pa čist une tanke, k papir so, lih tok, da 'zaščitjo' perilo.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 04. Mar. 2009 16:06

^ :ja: enako... se bi prov zoprn počutla brez
The secret of success is consistency of purpose.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 04. Mar. 2009 18:28

Tudi jaz sem se popolnoma navadila nanje in mi je prav čudno brez. In potem se živčna in se mi zdi, da je belega toka avtomatsko več, če sem brez vložka - vem, smešno, ampak je res. Uporabljam bombažne Vir, sicer se mučkajo, ampak me ne dražijo in ne povzročajo vnetij. Itak jih redno menjujem, tako da ni nekih tveganj. Doma pa sem brez vložka.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 04. Mar. 2009 18:51

Jaz imam kar močan beli tok in redno uporabljam dnevne vložke. Predno sem jih začela uporabljat, sem imela kakšne rdeče ali črne boxarce prav flekaste od belega toka. Dobesedno zažrlo se je notri. Še kakšen mesec nazaj sem uporabljala dnevne vložke Discreet, sedaj pa sem jih zamenjala za Müllerjeve. Obvezno pa uporabljam tiste, ki dihajo. To je pogoj, ko jih kupujem. Menjam jih po potrebi, večinoma pa 1x na dan.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
eva.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a eva. » 04. Mar. 2009 19:24

Jaz jih tudi uporabljam, ko imam močan beli tok, ko me beli tok pač moti, ker če ga je veliko imam potem mokre spodne hlačke. :D menjam jih dnevno, uporabljam pa tiste, ki dihajo.
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 04. Mar. 2009 20:11

Yazmeen napisal/-a:Jst si pa sploh ne predstavljam, da ne bi mela dnevnga vložka, prov čudn bi se počutla :? Kupujem si pa čist une tanke, k papir so, lih tok, da 'zaščitjo' perilo.
Kateri so najtanjši? Alldays?
Jaz drugače uporabljam Libresse micro, so ful majhni, 9cm.
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 04. Mar. 2009 21:19

jaz uporabljam kar od discreet modre, ki so kao air pa še lahko jih upogneš in so praktični za navadne gate ali pa za tangice.
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 04. Mar. 2009 21:50

Jaz imam od Descreet modre ali pa rožnate (odvisno na katere prej naletim :D) in nosim jih samo še ena dva dni po menstruaciji ^^ Sicer pa se bolje počutim brez vložkov :)
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 05. Mar. 2009 8:09

*mala* napisal/-a:^^ Enako. Pa mogoče na začetku menstre, ker včasih tampon kej prepusti :D

Kadar uporabljam tampon jih pa vedno ja zaradi higieničnosti, varnosti,...
Samo jaz večinoma nosim vložke, ker mi je tampone ginekologinja odsvetovala, ker imam menstrualne krče.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 05. Mar. 2009 8:22

^^ Tampone se na splošno odsvetuje: lahko povzročijo ciste (tako kot meni), ali celo' toksični šok (zaradi agresivnega belila s katerim so beljeni) in ne redko tudi smrt.

Jaz dnevnih vložkov ne uporabljam. Raje menjam hlačke 3x na dan.
Čeprav priznam, da me je zamikalo probat une, ki jih MsN omenja. Priznam, da sem bosa na tem področju in ne vem več kaj je na trgu. :P
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 05. Mar. 2009 8:34

Jaz jih tudi ne uporabljam. Si ne predstavljam, da bi jih nosila ves mesec, ne glede na to, kako tanki so.
Še tisti ''navadni'' med M mi grejo na živce. :)
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 05. Mar. 2009 9:59

Js ne uporabljam dnevnih vložkov, razn ko čakam M in ko imam vnetje (jah, vem da lih takrat ne bi smela sam k mam ful močn izcedek in se ne počutim ok če sem brez).

Je pa enkrat ena moja kolegica kupla une dišeče dnevne vložke in je dobila kot neko vnetje, ampak pri strani in je mela vse rdeče in se ji je koža lupla.Je rekla da jo je bolelo za znoret.Sploh ne vem kaj si je mislna ko si jih je kupla. :?
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov