Dermatitis
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
Diva333 - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2016
Zdravo!
Pred nekaj dnevi se mi je pojavilo hudo vnetje kože na obrazu, predvsem okoli ust, nosa in oči. Malo sem pogledala na internetu in glede na simptome, gre po moje za dermatitis. Zanima me, če moram nujno k dermatologu ali se da težava odpraviti sama, s kakšnimi naravnimi zdravili?
hvala za odgovor!
Pred nekaj dnevi se mi je pojavilo hudo vnetje kože na obrazu, predvsem okoli ust, nosa in oči. Malo sem pogledala na internetu in glede na simptome, gre po moje za dermatitis. Zanima me, če moram nujno k dermatologu ali se da težava odpraviti sama, s kakšnimi naravnimi zdravili?
hvala za odgovor!
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Jaz sem sla lih danes do osebne zdravnice, pa mi ni pisala napotnice.. predpisala mi je neko zaubo in sampon, pa rekla da se pridem se kej pokazat, ce ne bo nic boljse. Meni je ful ublazila ena kremica (Dermalex repair, treatment for eczema), ampak je v lekarni 10 - 15 eur za majhno tubico.. Najbolje, da stopis do svojega dohtarja
-
Diva333 - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2016
saarijarvi napisal/-a:Jaz sem sla lih danes do osebne zdravnice, pa mi ni pisala napotnice.. predpisala mi je neko zaubo in sampon, pa rekla da se pridem se kej pokazat, ce ne bo nic boljse. Meni je ful ublazila ena kremica (Dermalex repair, treatment for eczema), ampak je v lekarni 10 - 15 eur za majhno tubico.. Najbolje, da stopis do svojega dohtarja
Zgleda da mi drugo res ne preostane Hvala za odgovor.
- yoshikozulauf
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2022
Danes sem bila pri družinski zdravnici, ki mi je sicer predpisala neko mazilo in šampon, vendar priporočila ni izdala. the backrooms
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov