Darovanje človeških organov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz sem že razmišljala o tem.
In bi takoj... Sam to je treba zdravniku rečt al kaj že, da ti v kartico napišejo. Pa se nikol ne spomnim...
Naj mi ena pove, kako se to zrihta, da postaneš darovalec/ka.
In bi takoj... Sam to je treba zdravniku rečt al kaj že, da ti v kartico napišejo. Pa se nikol ne spomnim...
Naj mi ena pove, kako se to zrihta, da postaneš darovalec/ka.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
čokoladka007 - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2005
- Kraj: Near Heaven
Mogoče se kdaj odločim da postanem darovalka.Nisem še razmišljala o tem.
Jaz tut dobim tak čudn filing,ko že samo pomislim da bi nekdo pol mrcvaro po meni.
Jaz tut dobim tak čudn filing,ko že samo pomislim da bi nekdo pol mrcvaro po meni.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
čokoladka007 napisal/-a:Mogoče se kdaj odločim da postanem darovalka.Nisem še razmišljala o tem.
Ja mrcvaru po tebi ja... saj se sliši grozn kaj pa ko te zažgejo z zdravimi organi tam nekje v Sloveniji pa umira 5 letna deklica zarad ledvice, srca, jetr pa bi ji lahk na tak način rešila življenje, ki ga ima še pred sabo!!???
Sej "razmrcvarjo" te lepo.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst tut še nism neki ful razmišljala o tem, ampak se mi zdi pa to neki res plemenitega, sploh od kar so prjatlu pri 20 leti rešili življenje s srcem nekega drugega fanta, ki je umrl v prometni nesreči. Res lepo, da veš, da boš mogoče na tak način rešil nekoga.
Jst mislim, da po moji smrti je res vseeno če me razrežejo. Tko in tko vrjamem, da bo šla moja duša nekam, kjer bom še naprej živela. Jst bi bla zlo vesela, če bi s tem nekomu rešila življenje, sploh če bo to kkšn otrok, ki je začel šele dobro živet pa se že sooča s kkšno hudo boleznijo.
Jst mislim, da po moji smrti je res vseeno če me razrežejo. Tko in tko vrjamem, da bo šla moja duša nekam, kjer bom še naprej živela. Jst bi bla zlo vesela, če bi s tem nekomu rešila življenje, sploh če bo to kkšn otrok, ki je začel šele dobro živet pa se že sooča s kkšno hudo boleznijo.
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
jaz sem darovalec organov, pred leti (leta 99) sem se prijavil pri rdecem krizu, sedaj pa mislim, da se stvar uredi pri osebnem zdravniku in da je to navedeno v zdravstveni kartici...
menim, da ce sem v bistvu ze mrtev in mi ni pomoci, kaksen organ pa je se uporaben...zakaj ne bi nekomu polepsal ostanka zivljenja...
menim, da ce sem v bistvu ze mrtev in mi ni pomoci, kaksen organ pa je se uporaben...zakaj ne bi nekomu polepsal ostanka zivljenja...
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Jst sm pa to že dolg časa nazaj razmišlala in sm pršla do sklepa... če s tem rešim nekomu življenje, zakaj pa ne! Mogoče bom pa jst tud kdaj kaj rabila in mi bo nekdo s takim razmišljanjem to omogočil.
The key is, never stop doing what you love!
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
uf...meni je ful nagrauzno ko pomislim da bi mogla na kako ooperacijo. da bi me narazn jemali. kuj zmrazi me ko na to pomislim...groza.strah pa trepet. ce bi bla ziva nebi mogla darovat nekega kostnega mozga al pa kaj. res mam ful fobijo pred tem. pa kri.brrr...
no ce bi bla pa mrtva verjetno tk nebi wedla ne...bi me pa spremlala misel kak me narazn jemlejo. ne wem ful mam fobije pred strahom, prvo bi si mogla v glavo to malo popucat ...tak da za en x ne
no ce bi bla pa mrtva verjetno tk nebi wedla ne...bi me pa spremlala misel kak me narazn jemlejo. ne wem ful mam fobije pred strahom, prvo bi si mogla v glavo to malo popucat ...tak da za en x ne
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov