Ciste na jajčnikih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
še dobro da maš takega fanta, ki ti tako stoji ob strani. kakršne sem jaz spoznala, bi si mislili, da sem kurba okužena in da sem si sama kriva, če me boli in čimprej spizdili.
pojdi k ginekologinji. tu ti ne morem postavit diagnoze.
pojdi k ginekologinji. tu ti ne morem postavit diagnoze.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Mogoče se gre samo za zamašenost lojnice itd, kar je pogost pojav.Problem je v tem, da vas veliko prehitro paničari-govorim za konkretno za ta primer.Izginila je, tebe pa je že strah posega.
Dodajam-to bolj spada v prvo temo v tem sklopu, ker tole nima nobene veze s cistami na jajčnikih.
Dodajam-to bolj spada v prvo temo v tem sklopu, ker tole nima nobene veze s cistami na jajčnikih.
The world is as you are.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js sm imela enkrat isti/podoben problem, pa je bila le vraščena dlaka in je bulica po dveh dnevih počila. Sem pa delala vse možne hude scenarije
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
Hvala za odgovore. Saj vem, da sem čist po nepotrebnem paničarila, ampak se mi še nikoli ni pojavilo nič podobnega, zato sem bila malce prestrašena in takoj šla s fantom iskat informacije kaj bi to lahko bilo, ker je bila zateklina res ogromna in zelo boleča na dotik. In seveda sem pomislila tudi na poseg, ker sem prebrala, da četudi izgine in se ponovno pojavi, je treba obiskati zdravnika in je potreben kirurški poseg. Včasih najdemo vse znake v določenem pojavu, pa gre lahko za nekaj popolnoma drugega, zato si ne upam sama nekaj sklepati. No, upam, da se ne bo ponovilo, bom pa vseeno jutri poklicala ginekologinjo in se naročila za pregled.
emanuela, vprašala sem tukaj, ker gre za sorodno temo.
emanuela, vprašala sem tukaj, ker gre za sorodno temo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov