Bula na sramni ustnici
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Meni se je tudi to pojavlo in me ful boli.Ginekologinje pa nimam k je šla v penzijo.Zdej ta druga je pa mislim da na dopustu ker majo nek odzivnik.In zdej me kr mal skrbi .
Mam pa tako mal temno kožo tam kjer mam to bulco.A je to potem res lojnica?Pa ni nevarno?Čist sem panična .
Mam pa tako mal temno kožo tam kjer mam to bulco.A je to potem res lojnica?Pa ni nevarno?Čist sem panična .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
- O&P
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 6. 2008
Jaz ta tedn nisem mela čist nič časa da bi šla k ginekologu, skoz je blo nekej, da pol kr nism šla.... Se mi je pa bulca začela manjšat, zmer manj jo je...
Upam da izgine.
Lolitaa, jest upam d je pri tebi ravno tko lojnica... Pri meni se zadeva manjša, in upam da izgine, če pa sama nisi prepričana je pa bolje da greš k dežurnemu ginekologu, priporočam, da boš mirnejša in ničveč panična
Upam da izgine.
Lolitaa, jest upam d je pri tebi ravno tko lojnica... Pri meni se zadeva manjša, in upam da izgine, če pa sama nisi prepričana je pa bolje da greš k dežurnemu ginekologu, priporočam, da boš mirnejša in ničveč panična
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
jaz mam pa tako manjšo bulico pri vhodu v nožnico...pa če se je dotaknem me zapeče, pa včasih ko grem na wc...drugače pa srbi...je pa taka čisto mala...pa povečan beli tok mam tudi...upam da ni kaj hujšega, drugače pa si delam kamilčno kopel, upam da bo kaj pomagalo...
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
men se je to tud že nerdilo ampak mi je čez 3 dni izginilo je pa ful bolel pa tko če sm sam mau stislna je kot voda priteklo ven...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
x-girl-x - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2008
- Kraj: Primorska
Mam problem in prosim če mi kdo lahko pomaga...pred 2-3 tedni sm na sramni ustnici bol proti gor začutila bulico sam je notr pod kožo...je enako na drugi sramni ustnici sam da je manjša...nevem kaj naj...
Rabim kak nasvet!
Hvala
Rabim kak nasvet!
Hvala
-
***str@wberry*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 7. 2006
A se ti veča al je vedno ista?
Lahk se ti je sam kšna žleza vnela in bo šlo s časom mimo. Jst sm tud že zatipala tako bulco sam je pol čez neki časa zginla. Me pa ni nč bolela na dotik. A tebe boli?
Lahk se ti je sam kšna žleza vnela in bo šlo s časom mimo. Jst sm tud že zatipala tako bulco sam je pol čez neki časa zginla. Me pa ni nč bolela na dotik. A tebe boli?
-
x-girl-x - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2008
- Kraj: Primorska
Ma zdi se mi vedno ista se ne veča nč! Boli me tudi ne tko d res nimm pojama kaj bi lahko blo! Sam jst sm tko panična za take zadeve d pol kr na use slabo mislm! nvem upam d se bo pozdravlo samo čene pa kaj misliš bolš h zdravnici al h ginekologinji it?
-
ma po moje bi to moglo zgint čez neki časa.
Če pa že greš je po moje bolš da greš do ginekologinje, drugače te bo itak splošna zdravnica k njej napotila I guess
Če pa že greš je po moje bolš da greš do ginekologinje, drugače te bo itak splošna zdravnica k njej napotila I guess
-
Po moje je res sam kšna žleza k ma čudne dneve in bo v parih tednih zginla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov