Bula na sramni ustnici
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- O&P
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 6. 2008
Živjo
mam en problem ki sem ga danes odkrila...
Na sramni ustnici mam ekoliko večjo bulco... to ni kot mazolj, je večje, in ko primem za bulco, jo lahko kar tko primem okol na okol (upam d veste kaj mislim)
Mal me skrbi, ginekolog pa dela šele čez 14 dni...
Je ktera imela takšen problem? ful ful me skrbi... ne vem kaj je... tega nisem prej čutila, vsaj vem ne, da bi... je blo pa že dalj časa nazaj bol zadaj, pri zadnjični odprtini... res mi ni nič jasno
hvala
mam en problem ki sem ga danes odkrila...
Na sramni ustnici mam ekoliko večjo bulco... to ni kot mazolj, je večje, in ko primem za bulco, jo lahko kar tko primem okol na okol (upam d veste kaj mislim)
Mal me skrbi, ginekolog pa dela šele čez 14 dni...
Je ktera imela takšen problem? ful ful me skrbi... ne vem kaj je... tega nisem prej čutila, vsaj vem ne, da bi... je blo pa že dalj časa nazaj bol zadaj, pri zadnjični odprtini... res mi ni nič jasno
hvala
- Gost
Verjetno zamašena lojnica, če ne boli in jo lahko dobro otipaš.
Vseeno pokaži ginekologu.
Vseeno pokaži ginekologu.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Mislim, da je o tem že bilo govora tu na forumu, pa vseeno ...
Meni se večkrat pojavijo te bulice , so svetle in bolijo, so nadležne. Enkrat sem šla zaradi tega k ginekologu in mi je rekel, da je zamašena lojnica in da ponavadi tako kot pride, tudi gre. Rekel je, da naj bi zginilo v max. 3 tednih, lahko pa seveda že po enem tednu. Zdravi se ne, edino če bi res predolgo trajalo, se zareže in očisti. No meni pač pride, je res zoprno , dokler je in potem se spoka. Mi pa ni prav nič dišalo, da bi me rezal in podobno . Tako da jaz mislim, da ni panike, ok, zdej ko boš šla, pač vprašaj ginekologinjo, moje mnenje paje, da bo izginilo.
Meni se večkrat pojavijo te bulice , so svetle in bolijo, so nadležne. Enkrat sem šla zaradi tega k ginekologu in mi je rekel, da je zamašena lojnica in da ponavadi tako kot pride, tudi gre. Rekel je, da naj bi zginilo v max. 3 tednih, lahko pa seveda že po enem tednu. Zdravi se ne, edino če bi res predolgo trajalo, se zareže in očisti. No meni pač pride, je res zoprno , dokler je in potem se spoka. Mi pa ni prav nič dišalo, da bi me rezal in podobno . Tako da jaz mislim, da ni panike, ok, zdej ko boš šla, pač vprašaj ginekologinjo, moje mnenje paje, da bo izginilo.
-
88.vesna - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2008
to maš zamašeno lojnico. nč hujšga. nisi povedala kakšne barve je, ampak predvidevam, da je temno rdeča,skor že rjava. je tako?če je takšne barve in če jo otiplješ ob strani in je trda, pol je zamašena lojnica. jst sem jo tud mela, pa sem jo pol predrla z RAZKUŽENO iglo pa je blo vse ok.
nč bat, vse bo ok.
nč bat, vse bo ok.
- O&P
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 6. 2008
Dons ne morm it nikamor, sej zdej se ful boli počutm, in srčno upam da mate prav,... Nič ne bom sama čarala s to bulco, bom počakala na ginekološke besede... Oni bol vedo kaj je narobe.
Saj drugače me ne moti, samo malo se človek ustraši ker ne veš kaj je
Hvala vsem za podporo... sporočim ko kaj izvem...
LP
Saj drugače me ne moti, samo malo se človek ustraši ker ne veš kaj je
Hvala vsem za podporo... sporočim ko kaj izvem...
LP
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov