Bradavice

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kittybaby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kittybaby » 03. Apr. 2009 8:40

Sekhmet napisal/-a: Pol sem pa po nasvetu mamine sodelavke mazala z eteričnim oljem teatree, torej čajevca (100 %) in so po kakmu mescu zginle in nikoli več ne duha ne sluha od njih. :)

Ja tea tree je res čedežen, meni je pomagal tud prri herpesu na ustnici. tako da če samo začutim da se mi kaj hoče narest, teatree, in zatre vse še preden se razvije.
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 23. Avg. 2009 17:54

NOVO

Ok, ne vem ravno če so to res bradavice, ampak neki podobni izrastki so se mi pojavli spodi na tamali, tam čist spodi na koži... ?! :eek: In se mi tut sanja ne, kaj naj zdaj. Mal nerodn mi je it k zdravniku zarad take stvari, ginekologinja pa vrjetn tut nima velik veze s tem... ?
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 26. Avg. 2009 11:06

Sej obstajajo tut genitalne bradavice, k niso iste k tiste na podplatih/rokah ipd. Pomoje najbols, da gres k ginekologu, pa mislm, da obstaja neka kremca k to zatre.
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 26. Avg. 2009 13:46

Hvala! Sem že malo pogooglala zadevo, in vem zakaj gre. H ginekologu sem se pa že naročila. Upam da ni HPV... :?
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 26. Avg. 2009 16:51

OK, mogoče ne boste verjele, ampak pri nas doma ni pomagal Warter, ne česen, ne kreda,... Vsaj ne tako kot bi moralo.

Pol sem pa šla poiskat črnega polža Lazarja (tist brez hišice) in sem se z njim dotaknila bradavice (lahko tudi kurjega očesa). Tista slina se je gor zasušila in sem tako pustila cel dan in celo noč. Skoraj neopazno je in ne moti pri ničemer. Drug dan sem se zbudila in na tistem mestu ni blo sledu, da sem kdajkoli kaj imela. :D

In vsakemu do zdaj je to pomagalo. :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov