Bradavice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
^^ jah men so rezali ker to ni bil kot nek izrastek da bi lahko zamrznili ampak je tko veliko blo pa kot da bi bilo "podkozno".. briga me za brazgotino na podplatu, tam je noben ne vidi:) vazno da js lahko normalno hodim
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
mirella napisal/-a:^^ jah men so rezali ker to ni bil kot nek izrastek da bi lahko zamrznili ampak je tko veliko blo pa kot da bi bilo "podkozno".. briga me za brazgotino na podplatu, tam je noben ne vidi:) vazno da js lahko normalno hodim
Nism misnla estetsko grda brazgotina ampak, da mas lohk se vecje probleme, kukr ce bi mela bradavico. U glaunm dobr, da je zdej kul
Drgac sm pa tut js ze slisala da je olje cajevca ful ucinkovito pa se boli ne, k js nikol vec ne bi sla na zmrzvanje z dusikom - men osebno dokaj srednjeveska metoda
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Ko sem bla v osnovni šoli, sem mela te bradavice na podplatih, To niso ble une izbočene, ampak so ble take male luknjice, rasle so ubistvu noter, pa ko sem hodila, me je špikalo. No meni so potem to izrezali. Sespomnim, da so mi poseg nardili kar v zdravstvenem domu, dobila sem injekcijo in vem, da so me prišle tri sestre držat za noge, kot da bom ušla dol z mize, jaz pa še trznila nisem
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Men so to v OŠ zamrzovali z dušikom. Spomnim se, da me je potem srbelo za pop***. Je pa šlo stran. Zdej imam spet ene par malih na peti oz na prstih na nogi. Najbrž bom šla kar k dermatologu ali pa bom nabavla ta Wartner al kaj je, ... btw, kolk to stane?
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
legally blonde napisal/-a:mirella napisal/-a:^^ jah men so rezali ker to ni bil kot nek izrastek da bi lahko zamrznili ampak je tko veliko blo pa kot da bi bilo "podkozno".. briga me za brazgotino na podplatu, tam je noben ne vidi:) vazno da js lahko normalno hodim
Nism misnla estetsko grda brazgotina ampak, da mas lohk se vecje probleme, kukr ce bi mela bradavico. U glaunm dobr, da je zdej kul
ah takrat sm bla ze tok jezna in vse sm tkoj sprejela to operacijo k sm res ful tesko hodila k je ful prtiskalo na to bradavico.. edino pol se mi je še 2x hrasta nardila.. sam to poleti sm namakala v morski vodi je vse dol padlo
Life is not the amount of breaths you take,
- fridriha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2007
pozdrav!
jst sm tud mela bleme z bradavico na nogi! btw sm o tem tud odprla temo na forumu, sam ne vem kako združit teme..
v glavnem: jst sm šla 3krat zmrzovat pa ni NIČ pomagalo! samo bolelo je k hudič in še neki dni sm hodla k polž..
pol pa en dan sm kar sama posegla, vzela pinceto in si izvlekla ven vsako pikico, dokler nism prišla do zdravega tkiva. pol sm pa dala mal snopca za razkuzit in povila!
rezultat: rešla sm se je! druga pozitivna plat tega je da me sploh ni bolelo! no vsaj če primerjam z dušikom, je to res u izi
tko da jst odsvetujem zmrzovanje. sicer, če meni ni pomagalo, to še ne pomeni, da velja za vse. kirurg mi je rekel, da imam precej globoko in bolečo bradavico..(ja, nekaj časa sm čakala da gre proč sama ker nism vedla s čim imam opravka..ene 3 mesce..)
ne vem, odvisno od primera! sam sm prav vesela, da sm se je rešla!!
upam, da se je čimprej rešiš!
lep dan
jst sm tud mela bleme z bradavico na nogi! btw sm o tem tud odprla temo na forumu, sam ne vem kako združit teme..
v glavnem: jst sm šla 3krat zmrzovat pa ni NIČ pomagalo! samo bolelo je k hudič in še neki dni sm hodla k polž..
pol pa en dan sm kar sama posegla, vzela pinceto in si izvlekla ven vsako pikico, dokler nism prišla do zdravega tkiva. pol sm pa dala mal snopca za razkuzit in povila!
rezultat: rešla sm se je! druga pozitivna plat tega je da me sploh ni bolelo! no vsaj če primerjam z dušikom, je to res u izi
tko da jst odsvetujem zmrzovanje. sicer, če meni ni pomagalo, to še ne pomeni, da velja za vse. kirurg mi je rekel, da imam precej globoko in bolečo bradavico..(ja, nekaj časa sm čakala da gre proč sama ker nism vedla s čim imam opravka..ene 3 mesce..)
ne vem, odvisno od primera! sam sm prav vesela, da sm se je rešla!!
upam, da se je čimprej rešiš!
lep dan
-
.drama.queen. - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: somewhere over the rainbow
...
Zadnjič spremenil .drama.queen., dne 15. Mar. 2010 23:45, skupaj popravljeno 1 krat.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^ to sm pa tud jez že slišala.
pa tud ene rožice rumene obstajajo iz katerih se iztisne rumen sok in tud full pomaga baje...
pa tud ene rožice rumene obstajajo iz katerih se iztisne rumen sok in tud full pomaga baje...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
- pussyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
jst mam pa na vratu eno tko mal večjo bradavice(ene 4mm) ampak to vrjetno ne gre z wagnerjem stran al? kr se mi je pa zravn nrdila pa še ena predvidevam da virusna, k sm si skos praskala pa se je vrjetn prenesl...a to bi pa šlo z wagnerjem?
kr baje, da zdj je odstarnjevanje bradavic samoplačniško(edino če res ni neke nevarnost za rakavo obolenje)...a ve ktera kej o tem?
kr baje, da zdj je odstarnjevanje bradavic samoplačniško(edino če res ni neke nevarnost za rakavo obolenje)...a ve ktera kej o tem?
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Čaki...bradavica na jeziku? Ti to resno?
Drgače pa sm mela js bradavice na palcu ob nohtu in sredincu, pa na podplatu. Tiste na podplatu že nekaj let, ker se komi opazjo, sam včasih boli, ker so not kot taki trnčki, ko stopiš.
Potem sem končno šla na zdravljenje s tekočim dušikom, kar mi je kr sestra pri splošnem zdrvniku nrdila. Postopk morš na 2-3 tedne ponovit (it v ZD ene parkt, odvisno od osebe do osebe), doma pa po parih dneh od zmrzovanja mehčat v topli vodi. Sestra mi je tut rekla nj po mehčanju s kredo (za tablo) po bradavici drgnem, to kao pomaga. Na roki so mi že izginle, na podplatu pa so bolj trdovratne. Je pa res, da se mi ni dalo hodt na 2 tedna v ZD in sm si sama kriva.
Sm pa tut poskušala z domačim zmrzovanjem (Wartner), sam to pride v upoštev za manj trdovratne in velike bradavice, ker sicer zadevo mimogrede porabiš in učinka ni, vsaj pr meni je blo tko.
Ful je pa pomembn da tega virusa ne prenašaš iz bradavice na druge dele, ker js sm si na tak način prenesla iz podplatov na palec, ker sem nonstop brskala tm in hotla to spraskat (to je blo sicer par let nazaj, k sm bla še mal bl prazne glave glede tega).
Drgače pa sm mela js bradavice na palcu ob nohtu in sredincu, pa na podplatu. Tiste na podplatu že nekaj let, ker se komi opazjo, sam včasih boli, ker so not kot taki trnčki, ko stopiš.
Potem sem končno šla na zdravljenje s tekočim dušikom, kar mi je kr sestra pri splošnem zdrvniku nrdila. Postopk morš na 2-3 tedne ponovit (it v ZD ene parkt, odvisno od osebe do osebe), doma pa po parih dneh od zmrzovanja mehčat v topli vodi. Sestra mi je tut rekla nj po mehčanju s kredo (za tablo) po bradavici drgnem, to kao pomaga. Na roki so mi že izginle, na podplatu pa so bolj trdovratne. Je pa res, da se mi ni dalo hodt na 2 tedna v ZD in sm si sama kriva.
Sm pa tut poskušala z domačim zmrzovanjem (Wartner), sam to pride v upoštev za manj trdovratne in velike bradavice, ker sicer zadevo mimogrede porabiš in učinka ni, vsaj pr meni je blo tko.
Ful je pa pomembn da tega virusa ne prenašaš iz bradavice na druge dele, ker js sm si na tak način prenesla iz podplatov na palec, ker sem nonstop brskala tm in hotla to spraskat (to je blo sicer par let nazaj, k sm bla še mal bl prazne glave glede tega).
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
jez sem pa pred kratkim ugotovila, da mi je bradavica (oz. bolj luknjica) na podplatu čarobno izginila.
pa je nisem z nič mazala al pa kej.
mela sem jo pomoje ene 2 leti, če ne več, pa tud poleti ko sem bosa hodila me je motila... zdj je pa kr ni več... fajn
pa je nisem z nič mazala al pa kej.
mela sem jo pomoje ene 2 leti, če ne več, pa tud poleti ko sem bosa hodila me je motila... zdj je pa kr ni več... fajn
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov