Bradavice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kittybaby
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2006
Sekhmet napisal/-a: Pol sem pa po nasvetu mamine sodelavke mazala z eteričnim oljem teatree, torej čajevca (100 %) in so po kakmu mescu zginle in nikoli več ne duha ne sluha od njih.
Ja tea tree je res čedežen, meni je pomagal tud prri herpesu na ustnici. tako da če samo začutim da se mi kaj hoče narest, teatree, in zatre vse še preden se razvije.
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
NOVO
Ok, ne vem ravno če so to res bradavice, ampak neki podobni izrastki so se mi pojavli spodi na tamali, tam čist spodi na koži... ?! In se mi tut sanja ne, kaj naj zdaj. Mal nerodn mi je it k zdravniku zarad take stvari, ginekologinja pa vrjetn tut nima velik veze s tem... ?
Ok, ne vem ravno če so to res bradavice, ampak neki podobni izrastki so se mi pojavli spodi na tamali, tam čist spodi na koži... ?! In se mi tut sanja ne, kaj naj zdaj. Mal nerodn mi je it k zdravniku zarad take stvari, ginekologinja pa vrjetn tut nima velik veze s tem... ?
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sej obstajajo tut genitalne bradavice, k niso iste k tiste na podplatih/rokah ipd. Pomoje najbols, da gres k ginekologu, pa mislm, da obstaja neka kremca k to zatre.
Live. Love. Surf.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
OK, mogoče ne boste verjele, ampak pri nas doma ni pomagal Warter, ne česen, ne kreda,... Vsaj ne tako kot bi moralo.
Pol sem pa šla poiskat črnega polža Lazarja (tist brez hišice) in sem se z njim dotaknila bradavice (lahko tudi kurjega očesa). Tista slina se je gor zasušila in sem tako pustila cel dan in celo noč. Skoraj neopazno je in ne moti pri ničemer. Drug dan sem se zbudila in na tistem mestu ni blo sledu, da sem kdajkoli kaj imela.
In vsakemu do zdaj je to pomagalo.
Pol sem pa šla poiskat črnega polža Lazarja (tist brez hišice) in sem se z njim dotaknila bradavice (lahko tudi kurjega očesa). Tista slina se je gor zasušila in sem tako pustila cel dan in celo noč. Skoraj neopazno je in ne moti pri ničemer. Drug dan sem se zbudila in na tistem mestu ni blo sledu, da sem kdajkoli kaj imela.
In vsakemu do zdaj je to pomagalo.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov