Bradavice

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 19. Okt. 2008 8:51

pozdravljene!

mene pa zanima, če katera priporoča kakkšnega dermatologa, ki je v centru ali ap za bežigradom v Lj, ker mam občutek, da se bom zgubila, če se bom spet do bolnice vozla :oops:
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 7. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a račka » 19. Okt. 2008 10:10

jz sm mela dve na roki pa sm šla tut zamrznt, sm ena mi je šla kmal dol, druga pa ne pa ms si pol kupila neko zadevo d si to sam zamrzuješ in je tut ta šla sam sm mogla večkrat ponovit
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 21. Jul. 2010 7:53

NOVO

Živjo!

Pozna kdo kakšnega dobrega dermatologa/injo iz Ljubljane? Hvala lepa. :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 21. Jul. 2010 8:15

Za moje pojme je dobra dermatologinja:
Jadranka Korsika Mrak

http://www.rabim.info/Domov/Rezultati/151910/18433737/KORSIKA+MRAK+JADRANKA+-+ZASEBNA+ZDRAVNICA+DERMATOVENEROLOG?tag=234104

Bambina tudi tebi jo priporočam....ona ima ambulanto na Savski cesti 10. Blizu Kolinske oz. čisto zraven tistega velikega Interšpara.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 07. Avg. 2010 22:31

Dematoloski center Parmova, po mojih izkusnjah (k jih mam z dermatologi ogromn) super. Ampak nimajo koncesije, samo samoplacnisko.
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 08. Avg. 2010 12:13

Mislim da na Parmovi dela dr. Metka Adamič....sem jaz hotla it k njej, ampak potem kop se videla kake cene majo pa da na koncesijo ni mogoče....ne hvala. Se mi zdi, da so kr dragi tam.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 12. Avg. 2010 16:10

Ja, ona tud tm dela. Kar se tice cen pa ne vem, men se je pousod samoplacnisko zdel ful drago. Ampak zamrzovanje bradavic pomoje ne more bit spet ne vem kako drago.
Live. Love. Surf.
baletka Marjetka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a baletka Marjetka » 12. Avg. 2010 22:11

Tukaj mi je bilo kr fajn, je pa res, da je z napotnco kr vrsta... :?
http://www.dermatologija.eu/SL/
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 07. Dec. 2010 21:23

dermatologija Bartenjev - Rogl, dr. Larisa Stojanovič, same :top: izkušnje (čeprav niso bile ravno z zmrzovanjem)
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
speliika<3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a speliika<3 » 24. Jan. 2011 19:48

mene zanima če mam za dermatologa napotnico za znamenja na hrbtu, imam pa tudi neko materino znamenje na nogi ki je zlo veliko in na vidnem mestu in me ful moti, a to lahko odstranijo katerokoli znamenje če jim rečem? a bom mogla plačat? pa pač zanima me kakšne so kej cene pa katere dermatologe priporočate v ljubljani?
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 24. Jan. 2011 23:38

Ce je sam lepotno motece, potem mors ponavadi placat, ce gre pa za eno od tistih nevarnih znamenj, gre pa na napotnico.
Live. Love. Surf.
speliika<3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a speliika<3 » 25. Jan. 2011 0:00

ha..in kok je to ponavad za placat?
×Sweety×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ×Sweety× » 25. Jan. 2011 17:29

Kokr js vem dermatologi samo pregledajo znamenja in ta majhna odstranjo z laserjem, če maš večje znamenje (kokr si omenla na nogi) in se ga ne da z laserjem odstrant, te pol k kirurgu pošlje pa pol kirurgu plačaš ne pa dermatologu - če gre za estetski poseg, če pa je znamenje sumlivo je vse zastonj.
Sicer se ne spoznam neki na dermatologe keri so uredu, men so priporočal dr. Jadranko Korsiko, tko da sm zdej pr njej naročena, sam mam datum šele 4.4. in izkušenj iz prve roke še ne morm dat.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 25. Jan. 2011 19:05

arrow napisal/-a:dermatologija Bartenjev - Rogl, dr. Larisa Stojanovič, same :top: izkušnje (čeprav niso bile ravno z zmrzovanjem)

Tudi jaz priporočam Bartenijev-Rogel. Jaz hodim k dr.Rogljevi in same pozitivne izkušnje. Ženska je tolk prijazna, da se ne da povedat. Res priporočam
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Maj. 2011 8:07

×Sweety× napisal/-a:plačaš če gre za estetski poseg, če pa je znamenje sumlivo je vse zastonj
A tole še velja? :)

Gledam spletno stran ordinacije Bartenjev - Rogl, ker je toliko priporočil, ampak piše, da je čakalna doba [na napotnico] 1 leto :eek:, pa me zanima, če kdo ve, kakšne so sicer cene - kolk je to "ni poceni"? Kolikšna je pa potem čakalna doba, v primeru, da se gre samoplačniško? (ampak sem škrta in ker vem, da nekatera znamenja res morajo stran - zakaj bi plačevala, če je lahko zastonj :lach:)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov