Bradavice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
pozdravljene!
mene pa zanima, če katera priporoča kakkšnega dermatologa, ki je v centru ali ap za bežigradom v Lj, ker mam občutek, da se bom zgubila, če se bom spet do bolnice vozla
mene pa zanima, če katera priporoča kakkšnega dermatologa, ki je v centru ali ap za bežigradom v Lj, ker mam občutek, da se bom zgubila, če se bom spet do bolnice vozla
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Za moje pojme je dobra dermatologinja:
Jadranka Korsika Mrak
http://www.rabim.info/Domov/Rezultati/151910/18433737/KORSIKA+MRAK+JADRANKA+-+ZASEBNA+ZDRAVNICA+DERMATOVENEROLOG?tag=234104
Bambina tudi tebi jo priporočam....ona ima ambulanto na Savski cesti 10. Blizu Kolinske oz. čisto zraven tistega velikega Interšpara.
Jadranka Korsika Mrak
http://www.rabim.info/Domov/Rezultati/151910/18433737/KORSIKA+MRAK+JADRANKA+-+ZASEBNA+ZDRAVNICA+DERMATOVENEROLOG?tag=234104
Bambina tudi tebi jo priporočam....ona ima ambulanto na Savski cesti 10. Blizu Kolinske oz. čisto zraven tistega velikega Interšpara.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Dematoloski center Parmova, po mojih izkusnjah (k jih mam z dermatologi ogromn) super. Ampak nimajo koncesije, samo samoplacnisko.
Live. Love. Surf.
- legally blonde
- Kofetarica
Ja, ona tud tm dela. Kar se tice cen pa ne vem, men se je pousod samoplacnisko zdel ful drago. Ampak zamrzovanje bradavic pomoje ne more bit spet ne vem kako drago.
Live. Love. Surf.
- baletka Marjetka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2010
Tukaj mi je bilo kr fajn, je pa res, da je z napotnco kr vrsta...
http://www.dermatologija.eu/SL/
http://www.dermatologija.eu/SL/
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
mene zanima če mam za dermatologa napotnico za znamenja na hrbtu, imam pa tudi neko materino znamenje na nogi ki je zlo veliko in na vidnem mestu in me ful moti, a to lahko odstranijo katerokoli znamenje če jim rečem? a bom mogla plačat? pa pač zanima me kakšne so kej cene pa katere dermatologe priporočate v ljubljani?
- legally blonde
- Kofetarica
Ce je sam lepotno motece, potem mors ponavadi placat, ce gre pa za eno od tistih nevarnih znamenj, gre pa na napotnico.
Live. Love. Surf.
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
ha..in kok je to ponavad za placat?
- ×Sweety×
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
Kokr js vem dermatologi samo pregledajo znamenja in ta majhna odstranjo z laserjem, če maš večje znamenje (kokr si omenla na nogi) in se ga ne da z laserjem odstrant, te pol k kirurgu pošlje pa pol kirurgu plačaš ne pa dermatologu - če gre za estetski poseg, če pa je znamenje sumlivo je vse zastonj.
Sicer se ne spoznam neki na dermatologe keri so uredu, men so priporočal dr. Jadranko Korsiko, tko da sm zdej pr njej naročena, sam mam datum šele 4.4. in izkušenj iz prve roke še ne morm dat.
Sicer se ne spoznam neki na dermatologe keri so uredu, men so priporočal dr. Jadranko Korsiko, tko da sm zdej pr njej naročena, sam mam datum šele 4.4. in izkušenj iz prve roke še ne morm dat.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
arrow napisal/-a:dermatologija Bartenjev - Rogl, dr. Larisa Stojanovič, same izkušnje (čeprav niso bile ravno z zmrzovanjem)
Tudi jaz priporočam Bartenijev-Rogel. Jaz hodim k dr.Rogljevi in same pozitivne izkušnje. Ženska je tolk prijazna, da se ne da povedat. Res priporočam
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
A tole še velja?×Sweety× napisal/-a:plačaš če gre za estetski poseg, če pa je znamenje sumlivo je vse zastonj
Gledam spletno stran ordinacije Bartenjev - Rogl, ker je toliko priporočil, ampak piše, da je čakalna doba [na napotnico] 1 leto , pa me zanima, če kdo ve, kakšne so sicer cene - kolk je to "ni poceni"? Kolikšna je pa potem čakalna doba, v primeru, da se gre samoplačniško? (ampak sem škrta in ker vem, da nekatera znamenja res morajo stran - zakaj bi plačevala, če je lahko zastonj )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov