Bolezen partnerja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
pepelčica, kukr sm rekla...za enga je mogoče sladkorna najhujša ker jo je dubu.Ne more en tretji presojat kaj je za nekoga hudo.
julija, jst sm tvoj prvi post razumela, v smislu, kot da je on pač otročji in naj odraste in se sprijazne.sej konc konceu je res ane, pač treba je zadeve spremenit, ampak sama odraslost tle nima veze,ker če njega potre bolezen to ne pomeni da ni odrasel, ker jo ne zna sprejet, ampak se boji, kar je logično.
Sej res ne more špilat njegove mame, sam na začetku mu bo pač mogla mal bolj konkretno stat ob strani in mu pomagat.ne more kr zdej dvignt roke od usega pa naj se znajde sam.nevem no, gre se za nekoga ljubega in usak, tud ti pomoje, nebi tkole hladno odreagiral kot se sliši v tvojem postu.jst vem, da bi mojmu pomagala, pa četud bi na začetku mogla špilat njegovo mamo (sice rglede na to kakšna je, mame sploh neki nima),
julija, jst sm tvoj prvi post razumela, v smislu, kot da je on pač otročji in naj odraste in se sprijazne.sej konc konceu je res ane, pač treba je zadeve spremenit, ampak sama odraslost tle nima veze,ker če njega potre bolezen to ne pomeni da ni odrasel, ker jo ne zna sprejet, ampak se boji, kar je logično.
Sej res ne more špilat njegove mame, sam na začetku mu bo pač mogla mal bolj konkretno stat ob strani in mu pomagat.ne more kr zdej dvignt roke od usega pa naj se znajde sam.nevem no, gre se za nekoga ljubega in usak, tud ti pomoje, nebi tkole hladno odreagiral kot se sliši v tvojem postu.jst vem, da bi mojmu pomagala, pa četud bi na začetku mogla špilat njegovo mamo (sice rglede na to kakšna je, mame sploh neki nima),
-
Moa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2007
- Kraj: Nekje na Štajerskem
*purple* napisal/-a:Sej res ne more špilat njegove mame, sam na začetku mu bo pač mogla mal bolj konkretno stat ob strani in mu pomagat.ne more kr zdej dvignt roke od usega pa naj se znajde sam.nevem no, gre se za nekoga ljubega in usak, tud ti pomoje, nebi tkole hladno odreagiral kot se sliši v tvojem postu.jst vem, da bi mojmu pomagala, pa četud bi na začetku mogla špilat njegovo mamo
Hvala *purple*.
Glej julija, JAZ berem literaturo za to, ker se mi zdi pomembno, da kot njegova partnerica spoznam bolezen, ker bom z njo živela. Ni zdaj za to, da jaz preberem in mu povem kaj piše. No saj, tudi, če ga kaj premami, ampak vem, da on sam tudi ve kaj je za njega dobro in kaj ne. In ni več otrok star 15 let, ampak je odrasel človek. Brez skrbi.
In ne tako posploševat, da so na svetu še hujše bolezni. Vem da so, ampak dokler mene ali mojih bližnjih ne bo doletela multiplaskleroza, bo zame največja bolezen sladkorna. Ko smo imeli v družini raka, je bila to takrat najhujša bolezen. Pa tut celebralna paraliza, ampak ti ljudje živijo takšen način življenja od rojstva in so navajeni (v mojem primeru).
In glede prehrane. Tako kot je rekla *purple*, če si skozi navajen jest določene stvari je težko kar takoj iz danes na jutri prenehat. Drugo je. če se zavestno odločiš živet bolj zdravo in postopoma ukinjaš nezdrave stvari.
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
To se 100% strinjam, da se moreš ti čimbolj pozanimat. Jz si tudi včasih želim, da bi se moj malo bolj zanimal za vse skupaj. Sej je super in vse, ampak nikoli še ni brskal po internetu in iskal kašne knjige, da bi kaj več vedel. Vsaj da bi jz vedla ne. In to, da obstajajo tudi hujše bolezni je samo v vašo tolažbo, sda vidiš da mogoče ni vse tako črno In ms tudi ni tako grozna kot vidim da jo vse dojemate...
V glavnem srečno, fant mora vedet da je največ na njem. Noben zdravnik mu ne bo mogel pomagat, če si sam ne bo hotel.
V glavnem srečno, fant mora vedet da je največ na njem. Noben zdravnik mu ne bo mogel pomagat, če si sam ne bo hotel.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov