Boleč klitoris

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

thebest
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a thebest » 06. Jan. 2007 21:09

jowko napisal/-a:Čisto odvisno od ženske...
Nekaterim lahko zaporedoma pride tudi večkrat brez kakršnih koli bolečin.
Kar velja tudi zame, je pa odvisno od razdraženosti...

čaki...pa nisi ti moški :) kr na probleme odgovarjaš full z ženskega stališča ;)
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 09. Feb. 2007 15:25

ja, js sm imela podobne težave, še kar jih mam ampak zdaj zelo zelo redko...verjetno nisi dovolj mokra tam spodaj... :razz:
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 25. Sep. 2008 9:56

jst mam pa mal drgacn problem, ravno tako mam zdej nekaj dni bolec klitoris, pa ne po spolnem odnosu, ampak stalno. boli me samo cisto na vrhu,zgleda pa,kot da bi blo mal oteceno, tko nabreklo je, ampak samo majhna povrsina cist na vrhu. 3.10. mam ginekologa, sam me vseen zanima,ce ma kdo tako izkusnjo. lp
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 25. Sep. 2008 11:09

IJO napisal/-a:pr men je pa obratno :roll:

ko mi enkrat pride...potem me se bolj potegne da bi se vec seksala...in potem mi drugic tretjic...recimo da ko mi ene 5x sm pol ze tolko nadrajsana...da ne zmorem vec...ker se nadrsam:(

ceprow bi se seksala in seksala...in se nikakor ne morem zadoovoljit z malo...ali samo enim orgazmom ker me pol se bolj potegne da bi...

cist mogoce da z mano neki ni ql...sam kj pa čem...paše ..še špa še mi paše :eek:

čiiist isto pr men...k padeta dve rundi in bi on počasi že šou spat....ajej,mene pa začne sam še bolj trgat... :bgdev: tko d te razumem čist!!
Free your mind...

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov